Radio On AiR!!!(Radyo Havada)

Ynt: Radio On AiR!!!(Radyo Havada)

bütün gün boşmu oluyor radyomuz...

keşke vaktim olsaydı...nası şenlendirirdim bende senin gibi...

inşallah bir gün nonstop birileri olur bugüzel radyodave böyle çok güzel şarkılar dinleriz.... blissy

kiss3 hoşçakalııınnnnn hismiley

dilekcim yüreğine sağlık iyi gecelerrr ark5 kiss3

suzzy ' Alıntı:
ayyyy...şarkılar ne güzel... uy897 uy897 uy897

ayyyy....üstad olmuşum ne güzeeeellll... uy897 uy897 uy897 uy897

dilekcik şarkıları bana göre çal şekerim...üstad'lığımı kutluyoruuuuuummmm....

blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy

bu da benden üstadıma hediye http://www.youtube.com/watch?v=KxFp68F_hwI&feature=related actionsmile

iyi akşamlaaaaaaaaaarrr site sakinlerim sapkal89

radiooo uçuştaaaaaaaaaaaaaaa music45

super

bende radyodan nasibimi almak istiyorum ama ne zaman nasıl ne şekilde ???...bilgilendirirseniz dünyanın en mutlu insanı olacam neseli56

Son birkaç saattir çalan dj kim acaba?Çok merak ettim..

fatale ' Alıntı:
Son birkaç saattir çalan dj kim acaba?Çok merak ettim..
Benim hazirlamiş olduğum bir liste var bu listeden şarkilar rastgele çaliyor.
Genelde nostalji ağirlikli parçalar birde Can Dündar hikayeleri var listemizde...

Çok güzel saatler yaşattı bana. Teşekkür ederim..Pek keyifli bir liste olmuş, tebrikler.:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri