PSİKONUN GÜNLÜĞÜ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PSİKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: PSİKONUN GÜNLÜĞÜ

öf psiko'm öf
ne oldu benim neşeli çocuğuma,bak oturduğun yerden varsayımlar üretme git konuş...noluyo kızım de..ayrıca kızlar böyle adamlardan hoşlanır..ööööyle melankonik bi şekilde oturup ağlaşmaktansa ..git anam noluyo de..ondan sonra dananın kuyruğu nerden koparsa kopsun...bazen ya hep ya hiç felsefesi çok işe yarar...saygılı sevgiler..

ya bu insanlar neden böyle ya
şu çanta denen prof kılıklı zebaniyle atıştık ya ben bu kadından yediğim hakaretleri lafları kimseden yemedim
ya bugün semineri vardı ben 15 dk geç geldim öle laflar söledikiçömezlerin içinde yerin dibine geçtim çarptım kapıyı çıktım artık beni disipline mi verir anabilimdalına mı şikayet eder umrumda diil
ya sadece bi arkadaşın sorununu uzman doktora danışmak için metabolizma ve diyet bölümüne indim
neymişim ben bunun başasistanımışım ondan önce orda olmalıymışım uf bu kadın için enerjimi harcamaya değmez hih33

PSİKO ' Alıntı:
şu çanta denen prof kılıklı zebaniyle atıştık ya ben bu kadından yediğim hakaretleri lafları kimseden yemedim
ya bugün semineri vardı ben 15 dk geç geldim öle laflar söledikiçömezlerin içinde yerin dibine geçtim çarptım kapıyı çıktım artık beni disipline mi verir anabilimdalına mı şikayet eder umrumda diil
ya sadece bi arkadaşın sorununu uzman doktora danışmak için metabolizma ve diyet bölümüne indim
neymişim ben bunun başasistanımışım ondan önce orda olmalıymışım uf bu kadın için enerjimi harcamaya değmez hih33
kocasıyla ya da çocuğuyla mı takıştı acaba ki hırsını senden çıkardı 2600.sanırım bu hocalar zamanında kendi hocalarından çektiklerini,şimdi kendi öğrencilerine uyguluyolar maalesef 789569.cidden öğrencini azarlıcaksan da onca insanın içinde bu hoş değil.bi de daha sonra öğrencinden saygı bekle .yine de neden geciktiğini anlatsan ve biraz alttan alsan iyi olucak yoksa disipline vermese bile acısını başka şekilde çıkartabilir 98569.

valla kendisi 2 koca eskitmiş ve çocuğu yok
ya ben kendinin her işini yapıom çay getiriom odasının yerlerini bile sildim hatta omzuna masaj bile yaptım ama yaranılmıo bu kadına ben anladım valla beni başka bi hoca alsın asistanlığına
sinirimden geldiimden beri nargileiçiom evde pc05

sevgılı psıko bu kadının sorunu cok basıt kardesım, kadın sevgısız, sen ona merhamet ve sevgı goster , az ılgılen senden ıyısı olmaz, hatta becerebılıyorsan sevgı gonder, hırcınlıgı ondan, cozulur zamanlar, hadı sana kolay gelsın, ıcınden gelıyorsa arada bır de sarıl, sırtını sıvazla oh ohhh yumusacık olur hadı sana kolay gelsın kardes sevincli

PSİKO ' Alıntı:

ya bizimkinde de var suç ::) ya bula bula seminer vaktini mi buldun bea gidiş iş çözecek, biliyon hatun zaten zebani gibin seminer sonrasına gitseydin yada öncesi nebileyim işte denk getirmeseydik ya sadanim bu hoca milleti kompleksli olur taa ezelden biliyon daaa rt67

tresor ' Alıntı:
sevgılı psıko bu kadının sorunu cok basıt kardesım, kadın sevgısız, sen ona merhamet ve sevgı goster , az ılgılen senden ıyısı olmaz, hatta becerebılıyorsan sevgı gonder, hırcınlıgı ondan, cozulur zamanlar, hadı sana kolay gelsın, ıcınden gelıyorsa arada bır de sarıl, sırtını sıvazla oh ohhh yumusacık olur hadı sana kolay gelsın kardes sevincli

yok anacım bu bizim psikopat beceremez öle bence aha suraya yazıyorum gurur yapar şaşkın korkarım bir gün benzetecek hatunu e yalan deil kadın anormal resmen belli,kavga gürültü normalde bari sen huyuna git yaf köprüyü geçene kadar bari yaa tuh788 gözünü sevene psikom kankam sık dişini azıcık n9598

tresor dogru dio sevgi gönder gözün sevem bak söle hangi gözün dersen o gözün seveceğim bea sevincli ... hem akıllı usaksın vesselam bir ego tutukunu dualite yorgunu insanoğlunamı sinirlerini helak ettiricen bence sen bunu haketmiyorsun.kesinlikle haketmiyorsun!! çekim yasasını devreye sok bakalım neler olacak art56art56 bu arada sarılmanı yada sırtını sıvazlamanı tavsiye etmem s45apk tresorun sölediği uzaktan yapılabilecek bilumum herseye bende katılıyorum hatta aynı fikrdeyim sevgisizlik yapıyor bu kadını böle gudubet wink77

vayy sevgı hemsıresı, ben kadını tanımıyorum ama vardır oyle ılgınc tıpler ben denemende ısrar edıyorum, aynı sey seneler once basıma gelmıstı, sonra ben ınanmayarak da olsa psıkocum sana dedıklerımı yaptım, kadının hayatı degıstı, sonra arkadas olduk, esınden bıle bosanmasına vesıle olmustum, sımdı cok mutlu hala gorusuyoruz , hayatta tesaduf yok bılıyorsun , senınde elbet o kısıden ogreneceklerın vardır dımı ????

psikocuğum sen yinede kadının sırtını sıvazlarken dikkatli ol..hatta fiziksel yakınlık kurmamaya çalış...omuz ovmak gibi..falan...bu tip sevgi açlığı çeken insanlar..azıcık ilgi gördükleri kişiye aşık olduklarını sanıyorlar sonra...yani ablam ben az söliiiim sen çok anla...yalnız sndede hata var, senin görevin zamanında olman gereken yerde olmak..başka işleri boş vaktinde yaparsın..sen avrupadaydın..orada görev sırasında saniyeler sayılır..alışkın olman lazım..neyse neyse sen kadıncağıza gıyabında sevgi gönder, derhal algılayacağından emin olabilirsin..saygılı sevgiler..

orpheo görünümlü orçun alacağın olsun hastalandım die duyurmuşun bunu burda gör renjide ol diye yazdım küstüm sana 88a drive45

PSİKO ' Alıntı:
orpheo görünümlü orçun alacağın olsun hastalandım die duyurmuşun bunu burda gör renjide ol diye yazdım küstüm sana 88a drive45

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56
çok hoşsunuz yaaaa....

PSİKO ' Alıntı:
Yapma be kerem abi bizim haberdar olmamız iyi oldu dualarımızı eksik etmedik şimdi bir ailede bir kişi rahatsızlansa diğer aile efradının haberi olmasın mı ee hepimizde aile olduğumuza göre 44

ya hayat ben seni çzödüğümü snırdım meğersem yanılmışım yaa
daha bi haftacık önce neuromuscular sistemler üstünde çalışna bi asistandım ama şimdi evde annem annemin teyzesi ve halamla gün boyu evdeyim şu katater ve sondam bi çıksın ben sana göstercem yaa günde 3 sefer kurşun dökülarr anlamıom bad45

Gerçekten psikolog musunuz? Ben de meslek değiştirip klinik psikoloji doktorası yapmaya hazırlanıyorum İngiltere'de. Şu an conversion diploma kursu yapıyorum. Ben sizin yazdıklarınızı yakından takip edeyim bari :)

pisiko... kızma hayata.. son zamanlarda çok yoruyodun kendini.. belki seni dinlendirebilmek için şaka yapmıştır hayat sana.. iyice dinlen ve toparlan.. ne mutlu ki seninle ilgilenecek sevgi yumakları çevirmiş etrafını.. kurşun senin negatifini alır.. iyi yapıyorlar.. yarasın sana ... bilim adamısın ya gülersin sen şimdi ama gülme valla iyi gelir..
döktüleri zaman patlayıp etrafa sıçramıyomu.. ben çocukken çok hoşuma giderdi.. bana kurşun dökmeleri.. bi teyze ile annanem konuşuken duymuşdum.. üzerimde ağırlık var kurşun döktüreceğim dediğini.. aklımda kalmış demekki.. her canım istediğinde üstümde ağırlık var derdim.. yaş 6 - 7- 8 ne ağırlığı olcaksa

sen fazla bahsetmedin bizde çok soramadık bundan sebep.. umarım iyileşme sürecin kısa olur.. bir an evvel toparlanıp kaldığın yerden beyinleri iyileştirmeye devam edersin..
sevgiler..

çok saolun ya yalnız bırakmıosunıuz sitenin sevgi polisleri
ya şuanda soluk alıp vermelerim kriz anına göre gayet normal seyrdeio sadece gastriksondam var onuda anca göğüs ve soluk borusu dikişlerim düzelince alıcaklar başka da mutluyum ben gayette şu evdeki üç silahşör olmasa gayet mutlu olcam
sevincli

Regina ' Alıntı:
Gerçekten psikolog musunuz? Ben de meslek değiştirip klinik psikoloji doktorası yapmaya hazırlanıyorum İngiltere'de. Şu an conversion diploma kursu yapıyorum. Ben sizin yazdıklarınızı yakından takip edeyim bari :)
ben psikolog değilim psikiyati klinikten terk nöroşirurji ilk yıl asistanıyım şu bi ileşeyim yazı yazcam da şimdi ilham gelmioo
hertürlü sorununuzu özelden atabilirsiniz anladığım kadarıyla sizde piskoloji yada pdr bölümündensiinz

124777help.gif
üç silahşör... sevgi polisleri... harikasın sen pisiko... khkh56

evet iyileşmeye başlamışsın.. ttli3 ben cevabımı aldımm... ark5 keyfin yerine geliyoo artık çok şükür kiss3

PSİKO ' Alıntı:
ya hayat ben seni çzödüğümü snırdım meğersem yanılmışım yaa
daha bi haftacık önce neuromuscular sistemler üstünde çalışna bi asistandım ama şimdi evde annem annemin teyzesi ve halamla gün boyu evdeyim şu katater ve sondam bi çıksın ben sana göstercem yaa günde 3 sefer kurşun dökülarr anlamıom bad45

iyi ya öğren sende bi kaç bir şey sevincli bak hanımlar neler yasıyorlar o dört duvar içinde aa34 psiko baksana iskambil kagırlarından fal bakmayı şiddetle tavsiye derim. sıkıntı atmaya birebir girlhaha (alemsin yaa)

yaa kanka dalga geçme yaa sinirediolar evdekiler beni babam memelekete gitti zaten
evde bu 3 çatlka hanımla kaldım
yaa sohbetlerinden bişey de anlamıom dantel modelleri,yemek tarifleri,dedikodu yandım ben
en vahimi her sabah seda sayan izlemekten gına geldii
ks3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri