Programlama kursu seçerken kafam çok karıştı

Veztuk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar! Programlama kursu seçerken kafam çok karıştı. Her iki siteden biri beni bir ayda harika bir geliştirici yapacağını vaat ediyor. Gerçekten faydalı bir eğitim platformu bilen var mı? Sadece teori öğretmeyen, projelerde yardımcı olan ve hatta iş bulmada da yardımcı olan bir platform?

Merhaba! Ben uzman değilim ama geçenlerde arkadaşlarımla konuşurken programlama için iyi bir platformdan bahsettiler. İsmi de garip bir şeydi. Linkleri burada: https://robotdreams.com.tr/course. Ben kendim orada eğitim almadım, bu yüzden ne kadar iyi olduğunu söyleyemem. Ama belki bir göz atarsın? Sitede kurslar, eğitmenler ve genel olarak neler sundukları hakkında tüm bilgiler var. Bazen başkalarından öneri almaktansa kendi kendine araştırıp kontrol etmek daha iyidir. Umarım orada ilginç bir şey bulursun. Arayışlarında bol şans!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri