pisipisi kontrollere ankaraya gidiyor

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
cat56niz ankaraya 3. 3 aylık tetkikleri için gidiyor(bilmeyenler için ben kanserim de)şimdi ben bu kanseri yendim yaa biliyorsunuz bu kıl kanser gıcıklık yapmak için oraya buraya sıçramışmı yoksa dahadamı azlmış vücudumda öğrenicez ben sonuçların çok iyi geleceğinden eminim blook
şimdi ben bir süre yokum anlayacağınız bunu fırsat bilen dahili ve harici düşmanlarım (şaman ve yandaşları vb.) benim madalyalarımı almaya çalışacaklardır kizgin1ama nafile atakanla mukavele yaptım siteye şifre koyduk music45 çalmazlar kiii

bensiz site tatsız tuzsuz olacak biliyorum artık benim değerimi anlayın yokluğumda biraz.(nasıl arsız şımarık ve küstahım belli değil yahu)khkh56
18/01/09 _28/01/09 arası yokum kısacası ankaraya gittim döncem sevincli

pisi pisi ankaraya hoşgeliyorsun. sonuçların iyi çıkacağına bende eminim. herşey gönlünce olsun

pisi pisi ankaraya hoşgeliyorsun. sonuçların iyi çıkacağına bende eminim. herşey gönlünce olsun

teşekkürler kardeşim bende güzel haberlerle döneceğime eminim sevincli

Canım benim güle güle git, oynaya oynaya gel inşallah.

Sana bir yolluk yaptım y789 Madalyalarının şifresini çözmek için elimden geleni ardıma koymacağımdan emin olmanı isterim sevincli

f_adsyz005sl3m_c9f6f23.jpg

r567 Seni özleyeceğiz pisicik.

Şansın açık olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.

Dualarımız seninle. cat56

Canım benim güle güle git, oynaya oynaya gel inşallah.

Sana bir yolluk yaptım y789 Madalyalarının şifresini çözmek için elimden geleni ardıma koymacağımdan emin olmanı isterim sevincli

f_adsyz005sl3m_c9f6f23.jpg

ehehe kareteye gerek yok ben bi tırmalarım olur biter sevincli

r567 Seni özleyeceğiz pisicik.

Şansın açık olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.

Dualarımız seninle. cat56

elbettee güzel haberlerle geleceğim belki yazılarda yazarım sizlere notlar alırım dönüşte okursunuz ankaradan bir pisimbat geçti y789

aslan pisimm Ankara'nın tadını çıkar. kanser senden korksun uzak dursun sevincli şansını bi kere denedi baktı olmadı gitti, daha da gelemez sana y789

hayırlı yolculuklar kiss3

aslan pisimm Ankara'nın tadını çıkar. kanser senden korksun uzak dursun sevincli şansını bi kere denedi baktı olmadı gitti, daha da gelemez sana y789

hayırlı yolculuklar kiss3

kanser bahane kontrollerde amaç ankarad gezmek tozmak khkh56

actionsmile geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz güle güle did gel

Hayırlı haberler bekliyoruz... İyi yolculuklar...

canım pisi pisicim...hayırlı haberlerle gel canım...956k

iyi yolculuklar...actionsmile

doktor beğenmiştir ankarada da onun için zırt pırt gidiyordur.. sevincli
5296tj8ur8rr.gif

kanser falan yalan artık.. mümkün değil pisiimin öyle bir hastalığının olması şu saatten sonra ark5

c6.gif

canım benim güle güle git güzel haberinle dön bir an evvel.. blissy
yaramazlik yapma oralarda .. uslu pisii ol y789
c2.gif

gifchat34vi1.gif
sevgiler.. kiss3

doktor beğenmiştir ankarada da onun için zırt pırt gidiyordur.. sevincli
5296tj8ur8rr.gif

kanser falan yalan artık.. mümkün değil pisiimin öyle bir hastalığının olması şu saatten sonra ark5

c6.gif

canım benim güle güle git güzel haberinle dön bir an evvel.. blissy
yaramazlik yapma oralarda .. uslu pisii ol y789
c2.gif

gifchat34vi1.gif
sevgiler.. kiss3

yok canım doktor bulmadım prof. buldum aşası kurtarmaz canım khkh56

kanseri tırmıkladık kurtulduk sayılırda o adi bi yere saklanır die bakım yaptırıom hem sağlık hem gezme olsun bana fenamı kıskanma kızım ankaraya gidiyorum die sizinde seminerleriniz var her yere gidiyorsunuzy789
özle beni didişecek kimse yok çok ararsın ama nafile .
ayrıcaağla2 olduğuna üzüldüm geçmiş olsun kardeşim

Pisiciğim,hayırlı haberlerle döneceğine yürekten inanıyorum ben de..

Güle güle git,güle güle gel..

Dualarım seninle..

pisiciğimizin durumu son aldığım haberlere göre fevkalede iyi sevincli

hafta sonuna yanımızda olacak inşallah.. ark5

detayları gelince kendisi bildirir ama ben bu güzel haberi vermek için daha fazla bekleyemedim.. sevincli

c18.gif
sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri