cat56niz ankaraya 3. 3 aylık tetkikleri için gidiyor(bilmeyenler için ben kanserim de)şimdi ben bu kanseri yendim yaa biliyorsunuz bu kıl kanser gıcıklık yapmak için oraya buraya sıçramışmı yoksa dahadamı azlmış vücudumda öğrenicez ben sonuçların çok iyi geleceğinden eminim blook
şimdi ben bir süre yokum anlayacağınız bunu fırsat bilen dahili ve harici düşmanlarım (şaman ve yandaşları vb.) benim madalyalarımı almaya çalışacaklardır kizgin1ama nafile atakanla mukavele yaptım siteye şifre koyduk music45 çalmazlar kiii
bensiz site tatsız tuzsuz olacak biliyorum artık benim değerimi anlayın yokluğumda biraz.(nasıl arsız şımarık ve küstahım belli değil yahu)khkh56
18/01/09 _28/01/09 arası yokum kısacası ankaraya gittim döncem sevincli
şimdi ben bir süre yokum anlayacağınız bunu fırsat bilen dahili ve harici düşmanlarım (şaman ve yandaşları vb.) benim madalyalarımı almaya çalışacaklardır kizgin1ama nafile atakanla mukavele yaptım siteye şifre koyduk music45 çalmazlar kiii
bensiz site tatsız tuzsuz olacak biliyorum artık benim değerimi anlayın yokluğumda biraz.(nasıl arsız şımarık ve küstahım belli değil yahu)khkh56
18/01/09 _28/01/09 arası yokum kısacası ankaraya gittim döncem sevincli