PiSimBatım pisiiimm..:))

Ynt: PiSimBatım pisiiimm..:))

y789 görse bayılırdı zeynepcim şekerim..

ama bi kaç gün daha bakamayabilir..

bu gün istanbulda.. misafiri geliyor onu karşılayacak.. blissy

döndüğünde süpriz olur bu tatlı resim.. ..

12389 pc05 ohh o görmeden önce ben baktım.. sevincli

kiss3

demek Pisi İstanbulda hııııı dusunniye biizm haberimiz yok kardeşiim kizgin1ya gitmeden onu bi görsek bi sevseydik beee cat56 tender45:))
Napalım Şimancim bekleriz bi kaç gün :))
Süprizi sen gördün oda çatlasın şimdi :)))

Sabır sabır bekle bekleeee zeyna bekleee geçicek bu günler pisi pisi gelicek pisimbat beklee pc05

sevincli bana kaldın şekerim bekleme boşuna.. girlhaha
kaçırdım pisiyi.. cat56 meydan bana kalsın diye.. 12389

ne sen nede dükleri kurtaramazsınız onu artık aa34

kalacaksam sana kalim şimanicim ama pisi duymasın çırmalar seni:))
kaçırdınmı? bisiklethadi yaa o kendini kurtarmasını bilir ona güveniyorum düklere neyin ihtiyacımız yok:))

tender45

kediler bastı ortalığı.. sevincli

sevincli sevincli sevincli cat3500Kurtaracas senin elinden can dostlarımızla şimanic bekle cınım:)))
Oy kendimi 101 dalmaçyalı fliminde zannettim bi an:)))

DogCatThanksgiving.jpg
y789

dog_sitting_on_cat.png
aa34

Çok fenasın şimanik resmi görünce durakladım bastım kahkahayı valahi artık seni pisinin elinden ben bile kurtaramam bittin sen:))))))

Anlaşıldı tüm canlıları salmak zorunda kalıcam sana karşı şimanic hucuuuuuuuuuuum:)))

zavallı kediciği ne hale getrmişler:))

cocuk15863hp.jpg

bluetigar_122wp.jpg

aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

sanırım pisim bu sayfayı görmemiş. alemsiniz y789

Çok fenasın şimanik resmi görünce durakladım bastım kahkahayı valahi artık seni pisinin elinden ben bile kurtaramam bittin sen:))))))

ayyy zeynep ben şimdi gördüm bu harika sayfayı ayyyyy yaaaa üzüldüm bak şimdi onca güzel resmi yazıyı görmemişim ayrıca şamanaın sana sataşmalarınıda şaman vallaa dövücem bak seni khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri