Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi

Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi

allah allah bende neyimiz eksik diyordum..sitemizin delisi yoktu..oda geldi tamamlandık...deliciğim hoşgeldin safalar getirdin..yani aslında kibar olmaya çalışıyomda..çocuk adını dooru vermiş zırdeli..eh zeynepte teşekkürü hak etti..eksiğimizi giderdiği için zeynepciğim teşekkürler..ama kaçtı harhalde korkup..korkmasın gelsin...ne olmuş yani sınırı aştıysa..bizlerde deliliğin sınırlarında az voltalar atmadık..bir yığın doktor kafayı yedi sayemizde....hepinize saygılı sevgiler..

Arada gelince keçileri o zaman yazıyor sanırım:))
Teşekkürü haketmişimdir inşallah HaYAl :))
sonrada demeyin bana zeynep bu neee biçim deli zırdeliii diye:))
Oy kurban olurum ben ona çok seviyorum onu beeeeeen:))
Bişe olmas bişe olmas kendi haline bırakın yeter:))
Arada tırnaklarını göster pisi:))Yazsın bize :)

küçük bey yazacak başka seçeneği yok,tırmık gelir cat56 blook

Zeynep AY ' Alıntı:
Arada gelince keçileri o zaman yazıyor sanırım:))
Teşekkürü haketmişimdir inşallah HaYAl :))
sonrada demeyin bana zeynep bu neee biçim deli zırdeliii diye:))
Oy kurban olurum ben ona çok seviyorum onu beeeeeen:))
Bişe olmas bişe olmas kendi haline bırakın yeter:))
Arada tırnaklarını göster pisi:))Yazsın bize :)

ay kim bu zırdeli allah aşkına merak ettim 4897

ya sözüm ona kendini zırdeli olarak nitelendiren bir delikanlı oğlumuz bakalım yazdıklarından anlarız ne kadar deli zırmı zincirlimi çıngıraklımı deli blook

pisimbat ' Alıntı:
küçük bey yazacak başka seçeneği yok,tırmık gelir cat56 blook
khkh56
Şantaj var ha:))
Zırdeli çok şirin biri:)
Bütün bildiğim bu :))

pisimbat ' Alıntı:
ya sözüm ona kendini zırdeli olarak nitelendiren bir delikanlı oğlumuz bakalım yazdıklarından anlarız ne kadar deli zırmı zincirlimi çıngıraklımı deli blook

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

delimiz cat56 ye takmış vaziyette hadi bakalım hayırlısı..ama bilmediği bişey var ben tam 29 sene önce mezun oldum onun, şimdi okuduğu okuldan..ben diplomalı deliyim..

hayalayaz ' Alıntı:
delimiz cat56 ye takmış vaziyette hadi bakalım hayırlısı..ama bilmediği bişey var ben tam 29 sene önce mezun oldum onun, şimdi okuduğu okuldan..ben diplomalı deliyim..

girlhaha girlhaha girlhaha bende istiyom diplomaa neseli56 neseli56

madem diploma diyon... bunu sen istedidn emel.. kendimin olan deli diplomasını değiştirerek sana uyarladım şekerim.. ne eksiğin var bizden dimi ama ttli3 girlhaha
girlhaha

shamanic ' Alıntı:
madem diploma diyon... bunu sen istedidn emel.. kendimin olan deli diplomasını değiştirerek sana uyarladım şekerim.. ne eksiğin var bizden dimi ama ttli3 girlhaha
girlhaha

anaaa sevincli sahiden diplomaaaa aa34 aa34 hemde antrenörlük khkh56 merciii çook merciii f678h clapping

ilan clapping : itina ile deli raporu için kurs verilir sevincli

müracaat clapping : Burası f678h

aceleye geldi ama ben yaparken çok eğlendim wave.. umarım senide gülümsetmiştir emelcim ark5...
kızarsın diyede korkmadım değil hani..
ttli3

shamanic ' Alıntı:
aceleye geldi ama ben yaparken çok eğlendim wave.. umarım senide gülümsetmiştir emelcim ark5...
kızarsın diyede korkmadım değil hani..
ttli3

khkh56 khkh56 khkh56 antrenörlük olmasaydı kızardım khkh56 bak bir ekmek kapısı daha açıldı khkh56

alemsin be ne diyim ben sana ... şu diplomaylada para kazanmanın yolunu gördün yaa... ben desem boş artıkk ... khkh56

sır arayanlar.. zengin olmaya çalışanlar örnek alınnn girlhaha

shamanic ' Alıntı:
alemsin be ne diyim ben sana ... şu diplomaylada para kazanmanın yolunu gördün yaa... ben desem boş artıkk ... khkh56

sır arayanlar.. zengin olmaya çalışanlar örnek alınnn girlhaha

sapkal89 sapkal89 eee ne demişler mühim olan bakmak deil görmek sung66

benim diplomamda sahtecilik yapmayı gösteririm ben size.. n9598 siz, antrenör olmak için 40 fırın ekmek, hele hele deli antrenörlüğü için 80 fırın ekmek yenildiiini bilmiyomusunuz..shamaaaaan hani beni diplomam, en gerçek tarafından..

ama ama amaaa hayal ablammmm sen üstatsın ben sana nasıl kafamdan diploma hazırlarım...
emirlerin alındı tez zamanda emelinki ve benim diplomama 10 basan diplomalarüssü belge hazır edilecektir...

saygılarımla..
1. bölük 4. kıta 5. asker
shaman

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri