PEDAM PSİKİYATRİK EĞİTİM DANIŞMA ARAŞTIRMA VE TEDAVİ MERKEZİ

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
PEDAM PSİKİYATRİK EĞİTİM DANIŞMA ARAŞTIRMA VE TEDAVİ MERKEZİ

Biz PEDAM çalışanlarıyız. Erişkin ve çocuk psikiyatristleri, pedagog ve psikologları ile 1996 dan bu yana mutlu yaşayan ve çevresine mutluluklar yaşatmaya çalışan bir ekibiz.

Her biri farklı tıp fakültelerini bitirerek, gene her biri farklı kurumlarda (İstanbul Tıp Fakültesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ) dört yıllık uzmanlık eğitimlerini tamamlamış olan uzman psikiyatristlerce 1996 yılında kurulmuştur. Ekibin ilk tedavi merkezi Şişli camii arkasında iki yıl süre ile hizmet vermiştir. Mekanın gereksinimleri karşılamada yetersiz kalması ve hastalarımızın isteği doğrultusunda ilk yerine yakın, ama daha sevimli olan şimdiki merkezine taşınmıştır. 1998 yılından bu yana merkezde çocuk, gençlik ve erişkin psikiyatrisi alanlarında hizmet vermektedir. Psikiyatristlerimizin her birinin Türk ve dünya psikiyatri literatürlerinde çalışmaları bulunmakta ve halen sürmektedir.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri