Pamukk'umuzun Doğum Günü

Ben de biraz geç kaldım sanırım. Forumla pek alakam yok şu aralar.

Bi bakıp çıkıyorum arasıra. Yeni mesajlarıda da bazen göstermiyor.

Kusura bakma pamuk.

Çok güzel bir ilerleme kaydedip, bir çok sorunu çözdün ve hızla ilerlemeye devam ediyorsun.

Daha güzel yerlere geleceğini düşünerek ve ümit ederek,

Doğum Gününü Kutluyorum ve Mutlu Nice Yıllar Diliyorum...

Sağlıcakla...

182.gif

Mehmet çok teşekkür ederim kutlaman için ,inşallah hepberaber çok güzel

yerlere gelelim kendimizi daha çok geliştirelim ve aydınlanalım arkadaşım

Tekrar teşekkür ediyorum ,çok sevgilerimle ...actionsmile

canımın içi senin doğum günün ama her birimizi hediyelerle şımarttın..
nu25252dpiedf25252dbouge1oy.gif

ne tatlı bir yüreksin sen..

gif3547qq.gif

evet pamugum taçyaprak yeni formata geçince nereye kayboldu anlamadım siteiçi arama yapsak mı ne taçı bulmak için sevincli

Pamuk tatlım doğum gününe yetişemedim kusura bakma..Doğumgünün kutlu olsun tatlım.Bütün güzellikler,sağlık,başarı,aşk,para,huzur ,mutluluk seninle olsun.Bende bir sorun olduğu için(Redflowers sağolsun ilgileniyor deli ettim onu)resim ekleyemedim.Nice mutlu yılara...

sevinclimutlu nice yaşlar geçir pamuk kardeşim sevdiklerinle birlikte sevincli

Arzucum yetiştin yetiştin canım bugun ,ne demek çok teşekkür ediyorum arkadaşım saydığın bütün güzelliklerin daha fazlası hepimizin olsun balonlar harika sevincli Çok teşekkür ediyorum tatlım seni çok öpüyorum kiss3

pkflr10sb0.gif

Benim cesur asi pisim

chatetroseglitterog6.gif

Çoook teşekkür ederim size kalbimden sevgilerimi gönderiyorum kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri