Önceki Yaşamınızda Kimdiniz ?

Ynt: Önceki Yaşamınızda Kimdiniz ?

**shamanic** ' Alıntı:
yanlış yapmışsın bacım..
doğum yılın mesela 1980 ise sadece 80 diye giriş yapıcaksın...

0000 civarında nerde doğdun sen bakimmm.. aa34
khkh56 khkh56 khkh56 vallaha gülmekten oldugum yere yıgıldım khkh56 nie gülüyon yaf shmanicc olamazmı yanii aa34 0000 civarı dogmuş olamazmı yaaavvv aa34

hülyaa ' Alıntı:
bencede çok eğlenceli...öncede yapmıştım ama başka birşey diyorlardı o zaman...acaba öldüm dirildim de haberim mi yok.. sevincli
ayvv belki bir kaç kez enkarne olmuşunduurr..derslerini,yarım işlerini bitirene kadar gelmişindir aa34 ama haksızlık yaf ikidebir dünyaya dönülmez ki be bu ne açgözlülük aa34 aa34 ayy cok merak ettim bende yapacak bende yapmışdım daha önce bunu ama ne cıktıgını hatırlamıyom girlhaha

Teşhis:
sanalmsn.com_alkis_3.gif

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .
sanalmsn.com_mutlu_21.gif
girlhaha
Bugünkü Orta Anadolu civarında bir yerlerde 975 civarında doğdunuz. dusun

Bir maskara, müzisyen, şair veya tapınak dansçısıydınız blissy blissy

emnelim şekerim arada kaynatmışsın..
sen neymişsin bakim eskilerden.. var mı bi akrabalığımız çıksın meydane...
beklyom analiz sonuçlarını... ark5

hayır ben eskilerden olduğum için tanıyom hepinizi.. 98569
kaynağım ben kaynak.. girlhaha
biliyom silvaranın 000 da doğmadığını (latin amerika bennden sorulur cilgin897 )ondan sevincli
yanlış yapmış işte bacım aa34

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Filipinler civarında bir yerlerde 1150 civarında doğdunuz.

Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz..

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Acımasız bir karakter, kritik anlarda kararlarını dikkatle tartma, muhteşem bir oto kontrol ve güçlü bir irade. Böyle insanlardan genellikle hoşlanılır fakat onlar her zaman sevilmezler.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Dersiniz: Dünyamızdaki bütün şiddet ve uyumsuzluklara karşı savaşmak, onun köklerini ve kökenlerini anlamak. Bütün dünyasal problemler benzer kökenlere sahiptir.

miş sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli

ben sana dmedimmi akrabalık var diye ...
erkek erkeğe gittiğimiz eğlencelerden gözüm ısırıyodu seni zaten.. emell.. eski dostumm.. aa34

ay shamanım beğenmez olur muyum hiç..canımın içi senden iyi bilge mi olur..ayy hemen başlayalım derslere..
nerden başlıyoruz..bak iyi anlat tekrar gelmek zorunda kalırsam seni bulurum ona göre sevincli

**shamanic** ' Alıntı:
ben sana dmedimmi akrabalık var diye ...
erkek erkeğe gittiğimiz eğlencelerden gözüm ısırıyodu seni zaten.. emell.. eski dostumm.. aa34
he gurban bende diyom nerden tanıyorum haçan bu arkadaşii ark5 az almadın elimden adamları...hayu bırakmadın ağız tadıyla bir dayak atayım girlhaha ne oldu yani mutlumusun ahada içimde kaldı sevincli sevincli

hülyaa ' Alıntı:
ay shamanım beğenmez olur muyum hiç..canımın içi senden iyi bilge mi olur..ayy hemen başlayalım derslere..
nerden başlıyoruz..bak iyi anlat tekrar gelmek zorunda kalırsam seni bulurum ona göre sevincli
anaa dahamı gelecen sen be!! sevincli bu kaçıncı yaffff girlhaha

25emel ' Alıntı:
hülyaa ' Alıntı:

kız yoksa sen bundan önce ki bilgem misin... khkh56
seni seniiiii senin yüzünden gelip gelip duruyom işte.. idea3
aman dikkat et bir daha gelmeyim..bak bu kez senin için kötü olur... sevincli

hülyaa ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
hülyaa ' Alıntı:

kız yoksa sen bundan önce ki bilgem misin... khkh56
seni seniiiii senin yüzünden gelip gelip duruyom işte.. idea3
aman dikkat et bir daha gelmeyim..bak bu kez senin için kötü olur... sevincli
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 tüh yaf khkh56

Teşhis:

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Güney Afrika civarında bir yerlerde 1575 civarında doğdunuz.

Bir yazar, dramatist veya ritüel düzenleyicisiydiniz..

Acımasız bir karakter, kritik anlarda kararlarını dikkatle tartma, muhteşem bir oto kontrol ve güçlü bir irade. Böyle insanlardan genellikle hoşlanılır fakat onlar her zaman sevilmezler.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Dersiniz: Dünyamızdaki bütün şiddet ve uyumsuzluklara karşı savaşmak, onun köklerini ve kökenlerini anlamak. Bütün dünyasal problemler benzer kökenlere sahiptir.

Hiç acımam yoktur :P

**shamanic** ' Alıntı:
emnelim şekerim arada kaynatmışsın..
sen neymişsin bakim eskilerden.. var mı bi akrabalığımız çıksın meydane...
beklyom analiz sonuçlarını... ark5

hayır ben eskilerden olduğum için tanıyom hepinizi.. 98569
kaynağım ben kaynak.. girlhaha
biliyom silvaranın 000 da doğmadığını (latin amerika bennden sorulur cilgin897 )ondan sevincli
yanlış yapmış işte bacım aa34
Bak bak o 000'da doğan Sycorox bikerem :P Ben 1575'de doğdum bi kere biliyorum süperrr bir ritüel düzenleyiciydim alla alla khkh56 khkh56
isterseniz sizin ritüelleriniz de düzenlerim yani :P Düzensizler sizi khkh56 khkh56 khkh56
Acımam hee pis düzenlerim khkh56 khkh56 khkh56

Kız emel bizim karakterler aynıymış :P khkh56 khkh56
Ondan öyle çok seviyonuz beni (ne alakaysa) ueheuheu khkh56 khkh56 khkh56

Ynt: Reenkarnosyon-İlk Hayatınızı Merak Ettiniz Mi Hiç??

Teshis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Doğu Avustralya civarında bir yerlerde 775 civarında dogdunuz.
Bir haritacı, astrolog veya astronomdunuz..

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife:
Size dünyayı algılama biçiminiz hep biraz farklıymış gibi geldi. Dersiniz: Şimdiki hayatınızda en iyi rehberiniz olarak sezgilerinize güvenmek.

vay vay bee neymisim öncesi s45apk, ilginc tesekkürler paylasim icin

Teshis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü İrlanda civarında bir yerlerde 850 civarında dogdunuz.

Bir denizci, aşçı, veya marangozdunuz.

Bohem ve gizemli bir kişilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitapları anlama kudreti, büyücülük yeteneği. Karanlık kuvvetlerin bir hizmetkarı olabilirdiniz.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife:

Probleminiz Evren'i sevmeyi ve ona güvenmeyi öğrenmek. İçteki bilgeliği düşünme, işletme, yansıtma ve geliştirmeye mahkumsunuz.

Yapmaya gayret ediyoruz işte
smiliyface y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri