Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
güzel miş.. Bengisucum teşekkürler.. deneyeceğim..
Bunu ilk okuduğumda çok saçma gelmişti. Şimdi tekrar karşılaşınca bu başlıkla, bir deneyeyim dedim. (İlk okuduğumda deneme fırsatım olmamıştı.) Yüksek sesle aynı şeyi tekrarladım.
Sonuç: Harika.art56art56
Teşekkür ederim.![]()
Harika bir paylaşım hepiniz harikasısınız. sizi seviyorum, teşekkür ediryorum, beni affedin, özür diliyorumO0
keşke daha erken açsaydım.az önce msn i açıyım dedim uzun süredir yazmayan arkadaşım yine yazmamıştı.üzüntümden ve sinirimden bidaha bende yazmayacağımı haftada 1 arayıp konuşacağımızın yeterli olacağını yazdım.AHdiyorum bu yazıyı öncesinde görseydim yazmazdım tutardım kendimi ama açıkcası bundan sonra ne düşünceğimi merakediyorum çünkü bulamıyorum.YARDDDIM
wave44paylaşım için çok çok teşekkürlersapkal89 bayıldım bu fikre 25889ve bunu paylaşmış olman çok güzelO0 iyi ki varsın bengusu
bu cümle benim için cankurtaran simidi gibi.evet.. bende denedim ve yararlı olduğunu gördüm.. böyle bir soruyu kendi kendimize yönelttiğimiz anda düşünce gücümüz hemen neyi düşünmelisin diye bir döngü içerisine giriyor ve olumsuz düşünceyi sana empoze etmekten vazgeçiyor.. gerçekten işe yaradı bende.. teşekkürler bengisu.. iyiki varsın.. sevgiyle kalın
Paylaşım için tşkler.Benim kadar heralde iç mücadelesi olan yoktur.neutrali5ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789
uygulamanın sonucunu bekliyoruz.güzel bir yöntem uygulayacağım sağol sultansuperxy
uygulamanın sonucunu bekliyoruz.
sevgiyle mutlu kaly789
olumsuz düşüncedeyken olumsuz düşüncenin uzaklaşması için kendine bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diye sorduğunda bilinçaltın olumsuz düşünceye odaklanmanı engelliyor bir süre sonra olumlu düşünmeye başlıyorsun iyi ki varsın mutlu kalasıny789merhabalar sevgili bezelye,, bu cümleyi ne için söyliycez banada anlatırmısın
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.