olumlama kutumuz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan genco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kendine güvenmek isteyen genç bir arkadaşım için onun cümleleri üzerinden kendime göre düzenlediğim olumlama. Böyle kullandığında daha etkili olacağına inanıyorum ve etikili olmasını seçiyorum.

"Tüm hatalarım için kendimi affediyorum.

Kendimi seviyorum.

Her davranışımda kendime güvendiğim belli.
..

Kendime güven hissinin verdiği mutluluk yüzüme yansıyor."

sürekli iyileşiyorum.. iyileşmek benim kaderim...

ben refahim - ben mutlulugum - ben huzurum - ben zenginim - ben barisigim - ben basariyim - ben umudum

ben refahim - ben mutlulugum - ben huzurum - ben zenginim - ben barisigim - ben basariyim - ben umudum

her an, her gün, her gece istedigim mutlulugum, sevgim, huzurum, sagligim, basarim ve zenginligim artiyor

ben hasta olmamayı seçiyorum bir an önce iyileşip mükemmel enerjime kavuşmayı seçiyorum

ben de hasta olmamayı seçiyorum bir an önce iyileşip mükemmel enerjime kavuşmayı seçiyorum. bu aralar biraz hasta oldum.... bir an önce iyileşiyorum.... bunun için şükrediyorum......

ben hasta olmamayı seçiyorum bir an önce iyileşip mükemmel enerjime kavuşmayı seçiyorum

"Sağlıklı olmayı seçiyorum.","Enerjim her zaman yüksek ve ben enerjimi hep en iyi şekilde kullanmayı seçiyorum." olumlamaları ile

ben de hasta olmamayı seçiyorum bir an önce iyileşip mükemmel enerjime kavuşmayı seçiyorum. bu aralar biraz hasta oldum.... bir an önce iyileşiyorum.... bunun için şükrediyorum......

Hastalıktan çabuk kurtulmak için: "Her geçen dakika daha sağlıklı hissediyorum."

olumlamasını tavsiye ederim. Olumsuz kalıpların dışında mümkün mertebe olumlu kelimeleri kullanmak da önemli bir ayrıntı olumlama yaparken. Ben buna da dikkat ediyorum.

Bu da yine Işık Elçi'den bir olumlama:

"Hayat amacımı gerçekleştiriyor ve değişerek ilerliyorum. Sağlıklı ve güçlüyüm. Bu durum benim doğal halimdir."

Hepimize bol sağlıklı günler dilerim.

teşekkürler sweet:))

bugün iyileşmeyi seçiyorum güne iyi,zindeve enerjik başlamayı seçiyorum

bugün kendimi harika hissediyorum ve tüm kafamdaki o ufacık sıkıntıları atıyorum kurtuluyorum...

Bugünün dünden daha güzel bir gün, yarından daha özel bir gün olmasını seçiyorum..

Herkes için çok faydalı bir olumlama özellikle öğrenciler ve öğrenmeye doyamayanlar için paylaşmak isterim.

"Gördüğüm, okuduğum ve dinlediğim her şey sonsuz belleğimde depolanır. İstediğimde bunları birer birer hatırlarım."

"Keyifle ve neşeyle çalışırım. Çalışmak en büyük eğlencemdir.
"

-Işık ELÇİ-

Ben sagligin, mutlulugun ve zenginligin hayatima akmalarina izin veriyorum956k

başıma ne gelirse gelsin üzülmemeyi tercih ediyorum...

ömrüm boyunca mutluluğu seçiyorum...ttli3ttli3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri