olumlama kutumuz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan genco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben insanlara karşı açık ve anlaşılırım. insanlar da bana karşı açık ve anlaşılır. ben bütün iletişimlerimi sevgi ile kuruyorum. kendimi olduğum gibi ifade ederken rahatım. her geçen gün içimdeki sevgi daha da büyüyor ve bunun karşılığında ben de daha çok seviliyorum.

Kendimi oldugum gibi derinden ve tamamen kabul ediyor ve affediyorum...

Tüm iyilikleri ve güzellikleri hayatima cekiyor ve kabul ediyorum blissy

Yaşamın bana sunduğu tüm iyi şeyleri hakediyorum.

*hayatimda sonsuz secenekler ve sinirsiz imkanlar var bu secenekleri en iyi sekilde degerlendiriyorum*

happy6

Haklarıma, kişiliğime, yaşam sorumluluğuma sahip çıkıyorum.

her geçen gün mutluluğu üzerime çekiyorum...

cok mutluyum, cok neseliyim, cok zenginim, cok basariliyim, cok huzurluyum ve her gecen an evrensel enerjiden gelen olumlu hediyeleri kabul ediyorum

Ben her geçen gün kendimi çok daha iyi ifade ediyorum, yaşamımı her
geçen gün daha da iyiye götürüyorum, sevgimi ve arkadaşlığımı
her geçen gün daha da çoğaltıyorum, her geçen gün yaşam amacımı gerçekleştiriyorum.

"Özellikle ailem ve sevdiklerimin ayrı birer birey olduklarını ve bu gelişme yolculuğunu birlikte yaptığımız yol arkadaşları konumunda bulunduklarını hep aklımda tutarım."

-alıntı-

Işık Elçi

sevdiğim herkesle güzel günler geçiririm.. sevdiklerim tanrının bana lütfudur. ben de sevdiklerime tanrının bür lütfuyum.. tanrıya banasevgi sunduğu için sükrederim......

GÜZEL KARARLAR VERDİĞİM İÇİN ŞÜKÜRLERRR OLSUNN

doğru kararlar verdiğim için şükrederim.. cesur olduğum için şükrederim...

yarın sabah erkenden kalkıp büyük bir mutluluk ve enerji ile dersime gireceğim için sana şükürler olsun büyük mimar.... sen en ulusun en güzelsin...

bugune uyananlara, gunaydin diyebildigim icin bende sukrediyorum :)) gunaydin turkiyeeee...

günaydın matri, ben de sana günaydın diyebildiğim için şükrediyorum...

basariyi - mutlulugu - güzelligi - huzuru - sagligi seviyor benimsiyor ve istiyorum hayatimda var olduklari icin sükrediyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri