olumlama kutumuz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan genco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her işim rast gidiyor. Her kapı bana kolayca açılıyor. Hep doğru kararlar veriyorum :)))))

Daima doğru davranıyorum.

kendimi rahat bırakıyorum
bugün daha mutlu daha canlı ve hareketliyim

her hayalimi gerçekleştirecek güce sahip olduğumu biliyorumblissy
mutluluk ve başarı her zaman benimle:zpzp:

kendime dısarıdan bakıp, gelişimime yardımcı olmayı seçiyorum.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum.

Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum

Yüksek bolluk enrjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum

(Rekn Hoşunuza Gitmeyebilir.Ancak şartlanmalarınız bu yeşili olumu algılar)
Mutlu olmak istedim.Gülümsedim ve oldum.Sen de dene sende ol.İyi ki varsınız iyi ki varız.

hergün yeni insanlarla tanışmam için fırsatlar çıkıyor ve her yeni insan fırsatlar yaratıyor..

mutlu sağlıklı,özgürüm önemli ve değerliyim

Kendime olan inancım ve yeteneklerim dünkünden daha iyi ve her geçen gün artarak devam ediyor.Zihnim sakin ve pırıl pırıl parlayan bir su gibi berrak.Başkalarını benimle ilgili düşüncelerinde özgür bırakıyorum.Şu anki düşüncelerimle geleceğ...imi hazırlıyorum. Geleceğim...i hazırlıyor, geçmişi geçmişte bırakıyor ve bugünü, şu anın farkında olarak keyifle yaşıyorum.

zengin bolluk içinde sağlıklıyım değerliyim özgürüm çok parayı kendime çekiyorumm

Her gecen gün kendimi daha iyi, daha saglikli, daha güclü, daha neseli, daha rahat, daha zengin ve daha muhtesem hissediyorum.

sükürler olsun O0

yarini dusunmeden bu gunun onemini gorup, keyfini cikariyorum.. dikkatimi bu gune vererek hatami azaltiyorum.

Sahane bir günüm, muhtesem bir an´im ve mükemmel bir yasantim var.. Kendimi seviyorum. Insanlari seviyorum. Hayatimi seviyorum. Basariyi seviyorum. Zenginligi seviyorum. Bugünüme, su an´ima ve tüm gecen ömrüme gelen ve gelecek olumlu seyleri istiyor ve seviyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri