öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:)

Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:)

Zeynep AY ' Alıntı:
Selaaam arkadaşlar ben İstanbuldan Zeynep Ay:)
Tanışalımmııııııı?:))
Pişaman olmazsınız inşallah beni tanıdığınıza derty
slm zeynep ben aleyna.siteye hoşgeldin.umarım yararlarını yakın zamanda görürsün. kiss3 kiss3 k8908 k8908 kiss3 kiss3

kafam karıştı....

zeynep zaten sitede üye değilmiydi? dusun

aleyna yeni üye değilmi...hoş geldin aleyna bu arada...ama zeynep,,aleyna... 88a boşver karıştıysa karıştı...

gelen her kimse hoş geldi sefalar getirdi... aa34

blissy blissy blissy blissy

Kafan niye karıştı suzi?:)))
Ben üyeyim ama hala tanışma karşılanma bölümündeyim:))
Sende Hoşgeldin Ayçiçeği Aleyna:)yararı nı görürürm inşallah ama ben mücik falan bişe dinlemiyorumda burda gelip bi kaç kişiye çatmak bile bana iyi geliyor sevdim burayı ortamını:) ark5
Kafan neden karıştı hala meraktayım suzi desene:)))

aslına bakarsan ayçiçeğimiz zeynebimizden daha eski dostumuz... lakin fazla katılımcı olamadı.. ama yüreği enerjisi hep bizlerle... ark5

zeynep te tanışma bölümünden çıkıp girlhaha forumun ortalarına doğru pc05 ilerlerse artık fazla karışıklık olmayacak... 44 pişttt zeynepayayay ne dersin blook

**shamanic** ' Alıntı:
aslına bakarsan ayçiçeğimiz zeynebimizden daha eski dostumuz... lakin fazla katılımcı olamadı.. ama yüreği enerjisi hep bizlerle... ark5

zeynep te tanışma bölümünden çıkıp girlhaha forumun ortalarına doğru pc05 ilerlerse artık fazla karışıklık olmayacak... 44 pişttt zeynepayayay ne dersin blook

blook idea3

yani ikiside eski üye...ama birbirlerine yeni yeni hoş geliş ediyorlar... aa34

bende nedense aleynayı yeni farkettim..belki hoşgeldin demişimdir ama fazlası göz çıkarmaz aleyna hoşgeldin canımcım..
zeynep kelebek köylünün dediği müjdeyi vermiyor...bu daha başka bir şey sevineceğin kesin...ve garanti...hepinize saygılı sevgiler

Madaratörüm ben buradan ayrılamıyorum aynı sobanın sıcaklığı gibi minderin üstündeyim sanki o kadar rahatım yane:)))
Bi ara dalarım içerlere doğru sonra benle uraşaman dim sana :))
Çümki çok iyi konu mikser gibi konu dağıtırım demedi deme:))
Suzi hoşbuldum:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri