Öğrendiklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asisler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Öğrendiklerim

yetkili seni duymaz. duysada belliki bişiler olmuş aranızda biişe yaramayacak..
1 yıdır giriyorum şu siteye,bu kaçıncı istemediğim giden!!!!!. nedir dava bilmiorum ama hiç hoş karşılamıyorum.
aykırı olan bişiler varda ben mi bilmiorum ??? (kızan ayşe ikonu)
sanada mutlu bi yaşam getirsin hayat.. yolun açık olsun.

Kardeşim ne oluyor ya
Niye yine böyle bir karar aldınki.
Daha 2-3 hafta önce benim yerim bura başka sitelere tövbe demedinmi?
Ne oldu neeee
Biliyosun seni çok seviyoruz Asislerim öyle elini kolunu sallayıp kapıyı çarpıp gitmeler neden.Konuşalımmı dökelimmi eteğimizdeki taşları ne oldu ne bitti.
Güzel kardeşim senin ışığın hepimizi aydınlatıyor bizi neden ışıksız bırakıyorsun?

Evet yaa neolduki?
Yeni tanımama rağmen yazılarını seviyordum:(

İsteği üzerine Asisler'in üyeliği silinmiştir.Saat 20.00 da pc başinda olmadiğim için bu isteğini zamanında gerçekleştiremedim.
Asisler ile benim aramda yada diğer moderator arkadaşlar arasında herhangi bir anlaşmazlık olmamıştır.Ayrılma isteği kendi kararıdır.Bundan sonra ki yaşamında başarılar diliyoruz.

daha bayram öncesi her şey iyiydi, güzeldi, bayramın 4. günü gelicem diyordu.. hiç bir şey anlamadım..bende yatayım bari.. asisler ciğim hayatta ne diliyorsan, hepsinin gerçekleşmesini temenni ederim..

üzüldüm asisler. sevgiyle kal

blook

dusun 4897 b456
şaşkın
t678

hoşgeldin asisler t678
iyide niye tekrardan ben dedin anlamadım ki... blook

asisler ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>
Evet tekrardan ben...

again hoşgeldin asisler

hoşgeldin.. asisler...
ursinho134un.gif

neler öğrendin anlat bakalım... bizlerden ayrı geçirdiğin günlerde..
297og.png

Tekrar hoşgeldin Asisler :)
Doğru yolu bulacağından hiç süphem yoktu zaten :P

khkh56 khkh56

hoşgeldin sung66

asisler ' Alıntı:
Bugün siteye bir iki mesaj yazmıştım ama ofis ortamında gönderememişim sanırım. vardır hepsinde bi hayır dimi efendim :)

Şimdi yine bi yerde okuduğum bi yazıyı aktarıyorum.

insanlarin cogu kaybetmekten korktugu icin, sevmekten korkuyor.
Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layik gormedigi için.
Dusunmekten korkuyor, sorumluluk getirecegi icin.
Konusmaktan korkuyor, elestirilmekten korktugu için.
Duygularini ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktugu icin.
Yaslanmaktan korkuyor, gencliginin kiymetini bilmedigi için.
Unutulmaktan korkuyor, dunyaya iyi birsey vermedigi icin.
Ve olmekten korkuyor aslinda yasamayı bilmedigi icin.

Paylaşım için kendime çok teşekkür ediyorum smil56
Çok teşekkürler,gerçekten bugün kafamda dönüp dolaşan soru işaretlerine,yanıt niteliğinde oldu bu...

üç gömlek öncelikle açıklaman için teşekkür ederim. ben dilek dileme şeklini öğrenemedim. şimdiki zamanla dilemiş olduğumda yine dileğim gerçekleşmiyor. çok kez denedim. bi yerde bi eksiklik var biliyorum ama ne olduğunu çözemedim.

bır sey ısterken ogrenmeye gerek yok, onemlı olan dılegınıze ulastıgınızı hıssetmek ve gerceklesmıs gıbı davranmak olsun, benım arabaya ıhtıyacım vardı 3 ay once ıstedıgım arabanın resmını facebooka eglence olsun dıye koydum, hatta tam rengını bıle unutmusum, 2 gun once cok sukur arabamı cok uygun bır fıyata aldım, eve gelınce sok oldum cunku hem arabanın markasını hem de rengıne kadar aynısını almısım. Bu arada ne mı yaptım, tek yaptıgım arabaya ulasacagımı dusundum, gereken evrakları hıc olumsuz bır sey dusunmeden hazırladım, hatta normal harcamalarıma da devam ettım. Eger mumkunse ıstedıgınız seyın resmını kesıp gorunur bır yere koyun. Cok faydası oluyor. Kıme ogrettıysem basardı. Haberlerını beklıyorum... s456

ben resimlenemeyen bir şey istiyorum. hepinizin söylediklerini uygulayacağım. sonuçtan sizi haber ederim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri