? nin günlüğü...

içimdekiben

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
kendimi dinledim, birbirine zıt birsürü ses duydum!
anlaşılan bugün güçlü bi gün değil.dalgalanma hissi dedikleri bu olsa gerek... yine ipin ucundaki sarkaç gibiyim: bi o yana bi bu yana...
kendini iyi hissetmenin de kötü hissetmenin de kalıcı bi tarafı yok...
hiçbirisi uzun süre benimle kalmadı çünkü. sarkaç günlerimdeyim şimdi tekrar...

Ynt: ? nin günlüğü...

merhabalar içimdekiben.. hismiley

günlük açmana çok sevindim.. blissy
defter12wl2dg1.gif

dilerim içsel huzuruna ve hedeflerine kısa sürede mutlulukla ulaşırsın..
blume9009ffmd9ue3.gif

yazmak en iyi terapi yöntemidir..

bir şekilde bir ucundan başlayınca yazmaya bir noktadan sonra su gibi akmaya başlarız..
ve bu akış çözümleride içerisine alarak çağlayan olur..

sarkaç benzetmen çok hoş olmuş.. ttli3 yaratcı yönünü tebrik ederim.. super

sevgiler..
x1pIjpkUX-8gH9c4vJlHteKpg39_vZxOQ_bX4s8bTaP5E1qYuPdXR2pbnmOrrUqVx6uJTiqfwkBT3Bh3KiU4gG56-fEvJsgFgOfQc1JmIfV3N8

günlügün hayırlı olsun.bence kendini izlemeye devam et,önemli olan geçip gitmesine izin vermek.mesala kötü birşey geldi aklına,geçmişte yaşanmış acı bir tecrübe sakın itme,kaçma ondan çünkü bir parçan ordadır ve sana birşey anlatmak istiyordur.tabii bunlar benim fikirlerim tecrübeyle sabit geçip gitmesine izin verirsen giderler

aysegülll ' Alıntı:
günlügün hayırlı olsun.bence kendini izlemeye devam et,önemli olan geçip gitmesine izin vermek.mesala kötü birşey geldi aklına,geçmişte yaşanmış acı bir tecrübe sakın itme,kaçma ondan çünkü bir parçan ordadır ve sana birşey anlatmak istiyordur.tabii bunlar benim fikirlerim tecrübeyle sabit geçip gitmesine izin verirsen giderler
sağol aysegülll kardeşim
bu arada dün senin günlüğünde gezindim, ifade etme tarzına bayıldım, cümlelerinde öğrencilik yıllarımdaki bunalımlarım duruyodu sanki. yazılarını merakla bekliycem
tavsiyeni de derin derin düşünücem
sevgiler

çok teşekkürler shamanic
yazmayı seviyorum.
evlendikten sonra bırakmıştım yazmayı ama şimdi tekrar yazasım var
ipin ucundaki o kızın nerden gelip nereye doğru gittiğini görmek istiyorum.
sizi seviyorum, sevgi saçılıyo sizden etrafa adeta...

ne mutlu bana ki böyle güzel insanlar arasındayım thumbsanim uzun zamandır kendimden yeni bir ben yaratmaya çalışıyorum ama önce varolan beni tanıma aşamasındayım.ne kadar karışıksam artık çöz çöz bitmiyo bisikletr güzel paylaşımlarını bende merakla bekliyorum

günlüğünüz hayırlı olsun. güzel haberlerin geleceği aşikar fakat erken gelmesi dileklerimizle vien1

aysegülllcüm kardeşim
bu beynime yapışan şeyler bırakınca giden cinsinden değil tam tersine bıraktıkça her tarafımı ele geçiriyolar...
çok önceden olmuş kötü yaşantıların bi gün beni yine yakalayacağından korkmakla ve acı duymakla yorgun geçiriyorum günleri...
sürekli aynı şeyler dönüp duruyo beynimde...

Mumin.Okan ' Alıntı:
günlüğünüz hayırlı olsun. güzel haberlerin geleceği aşikar fakat erken gelmesi dileklerimizle vien1

çok teşekkür ederim Mumin. Okan
sarkaçın sakinleşip pozitif tarafta park ettiği günlerimi geri istiyorum
sizler harika insanlarsınız sanki burası gerçek dünyadan başka bi alem...
hepimiz için her şey güzel olsun...

içimdekiben ' Alıntı:
aysegülllcüm kardeşim
bu beynime yapışan şeyler bırakınca giden cinsinden değil tam tersine bıraktıkça her tarafımı ele geçiriyolar...
çok önceden olmuş kötü yaşantıların bi gün beni yine yakalayacağından korkmakla ve acı duymakla yorgun geçiriyorum günleri...
sürekli aynı şeyler dönüp duruyo beynimde...

hayat bu heran herşey olabiliyor. ama dün orda kaldı. önemli olan şuan. hayal hanımın meditasyonunu şiddetle öneriyorum. geç kalmış değilsiniz. buyrun link altta.

YARATICI İMGELEME MEDİSİ RAPİDDEEEEEEEE

http://rapidshare.com/files/110671936/S__304_TE_MED__304__COMP.mp3.html

sarkaçın sakinleşip pozitif tarafta park ettiği günlerimi geri istiyorum...
---- gelecektir elbette, yeter ki iste super

sizler harika insanlarsınız sanki burası gerçek dünyadan başka bi alem...
---- frekansı aynı olan insanlar gurubu böyle oluncada pozitif enerji çığ gibi büyüyor.

hepimiz için her şey güzel olsun... 96

kötü başlanmış, "ha gayretler"le ilerlemiş ve nihayet biraz da olsa iç açıcı bitmiş bir gün...
dikkat ettim de kendilerine nekadar kızsam da öğrencilerim eninde sonunda yüzümü güldürmeyi başarıyor.sanki hiç cümle kuramayacakmışım gibi başlıyorum derse ama her nasılsa bitip gidiyor...
belkide benim hayatımın rengi onlar...
onlar için daha iyisini yapabilmek için galiba bir an önce doktora gitmem gerekiyor
ve söyleyeceği şeyleri kabullenebilmeye kendimi hazırlamam...

? hoşgeldin canım bende o kalıpları senin gibi çözmeye çalışıyorum evet çok zor yıllardır biriken o pislikler kolay temizlenmiyor ama evi bile uzun süre temizlemeyince hemen bir günde temizleye bilirmiyiz? ben bunları her türlü temizleyici deterjanlarla temizlemeye çalışıyorum.eminim onlar bana direnemiyecek sende yılma.onlar temizlenince herşey yoluna girecek.

serpil22 ' Alıntı:
? hoşgeldin canım bende o kalıpları senin gibi çözmeye çalışıyorum evet çok zor yıllardır biriken o pislikler kolay temizlenmiyor ama evi bile uzun süre temizlemeyince hemen bir günde temizleye bilirmiyiz? ben bunları her türlü temizleyici deterjanlarla temizlemeye çalışıyorum.eminim onlar bana direnemiyecek sende yılma.onlar temizlenince herşey yoluna girecek.
hoşbulduk canım teşekkür ederim
ümidim var ama gayretim yok, biraz daha gayret ha gayret...

956k sanada çok güzel şeyler olacak eminim ben gece uykuda dinliyorum doga sesleri ilk gün biraz zorlandım ama alışırsan hiç uykunu bölmeden dinleyebilyorsun,telkinlerin yanında lumlamada yapmanı öneririm,birgünde binlerce kez kendimi sevdigimi söylüyorum,içimde dönen bi plak ve sürekli çalıyor.sadece yapabilecegine inan,bedenin,ruhun,düsüncelerin hepsi sana ait ve sen onların efendisisin k8908

sıradan bi gün...
ne daha iyi ne daha kötü... bu da iyi...

"Akşam olur, herkes gider... yine senin kapına gelir dururum ben...
Saçlarını özlerim, neye yarar?!
Sen benim başka yerlerde, başka hallerde, başka kalıplarda yaşayan diğer yarımsın!"

üç yıl önce yazmışım günlüğüme...
şimdi o benim yanımda her daim, eşsiz eşim, her şeyim...
o var olduğu için hayat katlanılabilir!

bedenin,ruhun,düsüncelerin hepsi sana ait ve sen onların efendisisin

bu ne muhteşem cümle...
kendime bi an önce mp3 çalar gibi bişi almalıyım,çünkü sadece bilgisayardan dinleyebiliyorum.
ben new age tarzını dinliyorum hepsinin.dinlemek hoşuma gidiyor zorlanmam herhalde
müziği seviyorum...

"Hayaller kurar yalnız odasında
Kalbine sorar kimsin bu cihanda?"...

Her şey iyi; her şey güzel olacak...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri