Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
amanda amannn sen ne güzel konuşuyon böleee f678h bende yollayayım cv bir tane kesin aradıkları şartlar diye bir mevzuda yoktur bunların aa34**shamanic** ' Alıntı:yönetime geçmeyi planlıyorum arkadaşlar... blook
ben kapak atayım hepinizi yanıma alıcam sevincli sevincli
hah! işte evlere şenlik die buna derim ben aa34duru79 ' Alıntı:Bence hayatımdeğişti ailesi olarak hepimizi alsınlar.Düşünsenize hepimiz aynı yerde çalışıyoruz ve yine formda birbirimize yazıyoruz... aa34
25emel ' Alıntı:hah! işte evlere şenlik die buna derim ben aa34duru79 ' Alıntı:Bence hayatımdeğişti ailesi olarak hepimizi alsınlar.Düşünsenize hepimiz aynı yerde çalışıyoruz ve yine formda birbirimize yazıyoruz... aa34
**shamanic** ' Alıntı:kuzucum hatırlattığın için sağol valla... ark5
ben daha önce bu konuyu kafeye eklemiştim... blook sonra istanbul buluşmasında aklımıza geldi nerden geldiyse... şaşkın dusun
parmaklarımızı her hale soktuk ama hatırlayamamıştım nasıl yapıldığını.. sevincli
oh bee cevap geldii... thumbsanim kiss3
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.