bymehmet ' Alıntı:<center></center>![]()
Geçmiş olsun, hatta olacak inş...
Benim de vardı dişçi korkusu da bir kere diş çektirmiştim...Hiç acımamıştı...
Ondan beri de korkmuyorum artık...
Sağlıcakla.. hismiley
**shamanic** ' Alıntı:ben dişçi konusuna hiç girmeyeyim.. en son dişçimin üstüne kustum..o gün bu gün beni kimse kabul etmez dlckrn![]()
![]()
acil şifalar dilerim güzelim... smil56
sevgiler.. kiss3
sanemce ' Alıntı:dün gece rüyamda ölümle ilgili kesitler gördüm...
bir arkadaşım ölmüş ancak halen canlı gibiydi.. bedeni soğuduğu zaman bitecekmiş yaşamı... son sohbetimizi ediyorduk ama arkadaşımın bir erkek oluşunun dışında kim olduğunu ve sohbetimizin içeriğini hatırlamıyorum...
başka bir ortamda başka bir arkadaşımla ölümü konuşuyorduk...
ölüm nedir diye sordum ona.. uyku gibi dedi... diğer yaşam da, uykunda gördüğün rüyalar gibi... iyi de dedim rüyalarımız kabus durumunu aldığında, gördüklerimize tahammülümüz kalmadığında gözlerimizi zorlayarak açabiliyoruz sonlandırabiliyoruz bazen...
ölüm uyku gibi evet ama ozaman tahammülün azalsa da gördüklerine karşın, gözlerini istesende açıp sonlandıramazsın çünkü üzerine atılan toprak buna müsaade etmeyecek dedi...
şu saat oldu halen sorguluyorum içimde, neydi bu şimdi diye... sanırım ben bir günah işledim ve Allah tarafından bana gelen bir uyarı... gergin ve karamsar değildim uyandığımda.. yine rober hatemonun "ooo senden çok var" alarm müziğine ritim tutarak kalktım yataktan... gördüğüm rüyayı anımsayınca da baktım üstüm açıkta değilmiş ama y789 aklıma da başka bir yorum gelmedi...
neydi bu şimdi demeden de edemiyorum bir taraftan... gündüz niyetine, içimde yer etmemesi adına paylaştım hismiley
kamil5 ' Alıntı:merhaba. evet rüyayı kötüye yormak iyi değildir.ama rüya görsekte görmesekte kusurlarımızı düzeltmemiz lazım . budan sonra hayatı ölümü de düşünerek yaşarız.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.