Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

sen yine de ağlama ttli3

sanemce ' Alıntı:
hoşgeldin kamil..

ağlamak yasak değil, ağlamazsak negatiflikleri nasıl atabiliriz içimizden??

ağlayacağız da ama ağlak dolaşmayacağız. ağlamak zayıflık değil, insanlığımızın duygularımızın göstergesidir. önemli olan gözyaşlarımızın hayatımızı esir almaması.. başkalarını bilemem ama ben ağlayınca çok rahatlıyorum... arındığımı hissediyorum..
sana da tavsiye ederim super

saygılı sevgiler hismiley

ablacım ben kendimi ağlayınca garip hissediyorum ya son zamnlarda... ağlıyamıyorum bu yüzden rt67 nezamn ağlamak istesem hemn tutuyorum kendimi sanki güçsüz görünüyormuşum gbi ama etrafımda kimsede yok 4897 sanki bi ses ağlamanın bi faydası yok napıyorsun ki sen diyor birden duruyorum sadanim ilginç normalde biraz sulu gözlü bi kızdım aslında utananadam

geçmiş olsun bu arada kiss3

melodisim sağol canım geçecek ttli3 bütün kış hastalanmadım yaz günü koruyamadım kendimi..

içimizde biriktirmemek adına ağlamak istediğimizde tutmama taraftarıyım ben.. yoksa tasvip ettiğimden değil.

bundan sonraki gözyaşlarımız mutluluktan olur inşallah ark5

sevgiler kiss3

bencede aglamak insanı rahatlatıyo agl34 aslında bende aglamayı tercih etmem hep kendimi frenlerim aglamamak için ama bazı seyler karsısında kendini tutamıyosun emb23 affedersin kamil5 bundan sonra forumda zırıl zırıl aglamam bundan sonra gizli aglıcam krzm67

ceren18 ' Alıntı:
bencede aglamak insanı rahatlatıyo agl34 aslında bende aglamayı tercih etmem hep kendimi frenlerim aglamamak için ama bazı seyler karsısında kendini tutamıyosun emb23 affedersin kamil5 bundan sonra forumda zırıl zırıl aglamam bundan sonra gizli aglıcam krzm67

önemli değil. orada gülme nickleri de var onları da koyabilirsin.

inşallah bi kızgınlık yoktur. ağlamak iyidir güzeldir hernekadar çoook uzuuunn süredir ağlayamasam da...
ama alışkanlık olmaması kaydıyla. sağlıcakla kalın. s456

sizden ögrenicegim çok sey var desenize khkh56 (bu nasıl) kamil5 tamda benim ruh halimi anlatıyo

art56art56 alk78

ben kızımı özledim...

fotoğraflara bakarken elime geçen iki fotosunu paylaşmak istedim..

benim kızımın zeki olacağı küçüklüğünden belliymiş ttli3 oynadığı şeye dikkat...

zeynepco1.jpg

birde çok akıllı ama bi o kadar yaramazdı. yatağının çekmecesini boşaltır içine otururdu y789

zeynep2ur0.jpg

çok seviyorum onu... böylesine zeki, dürüst, insan gibi insan bir çocuğum olduğu için hep şükrediyorum.. Allah bahtını açık etsin...

Allah bağışlasın... 956k

Çok şekermiş... kiss3

allah bağışlasın

çok cici 956k

teşekkür ederim mehmet. şu an 17 yaşında..

yol arkadaşım o benim ttli3

ayyy duygulandım ben. bi dolanıp geleyim b456

Ne kadar tatlı ve o yaşta ne oynuyo yaaa... khkh56

şuna bi bakın hele, sevincli sevincli sevincli

yerim seni ben minik melek. tender45

çok teşekkürler. Allah tüm sevdiklerimizle uzuuuun yıllar birlikte ve mutlu yaşamayı nasip etsin inşallah

Mumin.Okan ' Alıntı:
allah bağışlasın

çok cici 956k

Kocaman kız olmuş yaa...

Maşallah... 25889

Allah ikinizin de gönlüne göre versin...

actionsmile

girlhaha girlhaha girlhaha

mücevher ' Alıntı:
Ne kadar tatlı ve o yaşta ne oynuyo yaaa... khkh56

şuna bi bakın hele, sevincli sevincli sevincli

yerim seni ben minik melek. tender45

nb1ox.png
maaşallah yavruma ne güzel şeymiş canım...

nazar değmesin...allah bağışlasın...ömürlü bahtı açık olsun.... mlk34
NazarBoncuk.jpg

çok sağol suzzicim büyümüşte küçülmüş hesabı geziniyordu ortalıkta girlhaha

suzzy ' Alıntı:
nb1ox.png
maaşallah yavruma ne güzel şeymiş canım...

nazar değmesin...allah bağışlasın...ömürlü bahtı açık olsun.... mlk34
NazarBoncuk.jpg

ark5 dilerim güzel kızının daima başarılarına mutluluklarına tanık olur .. bereketli huzurlu bir hayat yaşarsınız..
images

images
sevgiler.. kiss3

çok teşekkür ederim şamanım. o kadar içten ve sıcaksınız ki, paylaşmak istedim ttli3

biraz duygusalım da şu an b456

kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri