neden bana yardim eden yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ny10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biraz daha sabırlı cevaplar verilebilir buraya gelip yardım isteyen insanlar zannedildiğinden daha kötü bir psikolojide ve kendine güvensizlikte olabilir ve bi soruyu 40 kere sorabilir.''Biraz zahmet edip bak ve bu sana son cevabım araştır vs. vs. bişeyler yap''
gibi sinir bozucu yorumlar yerine hiç yazılmaması daha doğru olur...bence.

Kendini geliştirmek istemeyen insana yapılası normal davranış. Sen buraya yardım almak için üye olmuş,gelmişsin. Mümin arkadaşımızda tüm sakinliği,çabasıyla yardımcı olmaya çalışıyor. Ve gayet uzun da idare etmiş durumu. Bu kadar mesajdan sonra insanın en azından biraz sakin cevap vermesi gerekir. Demek ki insanın psikolojiden başka bir de mizaç öz karakteri var. Yoksa zaten herkes Mümin arkadaşımız kadar sakin, uğraşıcı olsa ? Gören de herkes bu kadar üstüne düşer sanır ? Ayrıcı Mümin arkadaşımı tekrardan tebrik ediyorum. Sitemini bile belli bir üslupta yazmış. Methiye gibi oldu ama doğrusu da bu.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri