neden bana yardim eden yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ny10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hergun daha iyi oluyorum.
Kendime zaman daha cok ayiriyorum.
Diyetim iyi gidiyor 3 kilo daha verdim.dusuncelerimi cekinmeden soyluyorum.
Sukurler olsun. Seni gorunce merhaba demek istedim.allaha emanet ol

Mumin bey hafiza ve okul basarisi icin hangi telkini oneriyorsunuz

Kendine güven telkini yardımcı olacaktır.
Ama haricen Hergün 3 adet balık yağı ve biraz sudoku çözmenin de işe yarayacağını biliyorum.

Basarinin sirri mi dinlesem acaba yeni bir dil ogreniyorum da biraz xorlaniyorum telkinler bana yardimci olabilir mi

Başarının sırrı ve motivasyon konsantrasyonunuzu kuvvetlendirir. Hangi dili öğrenmeye çalışıyorsunuz? Esperanto?

Tam olarak anlayamadım digital ortamda değiller derken mümin bey affedin hane sonsuz güç falan siparişle alınıyo ya oradan yola çıktım görünce şaşırdım

Tam olarak anlayamadım digital ortamda değiller derken mümin bey affedin hane sonsuz güç falan siparişle alınıyo ya oradan yola çıktım görünce şaşırdım

Seminerlerimizde hediye verdiğimiz cdlerde vardı.

Kendine güven telkini yardımcı olacaktır.
Ama haricen Hergün 3 adet balık yağı ve biraz sudoku çözmenin de işe yarayacağını biliyorum.

Balik yagini doktorum vermisti kullanicam tesekkurler peki dikkat daginikligi icin ne onerirsiniz

Sen verdiyin linkde telkinlerin hepsi varsa neden ben girdiyimde 3 tane ozguven telkini var? Ozaman benim telefon yanlis gosteriyor.altyapi işleriniz ne zaman bitecek? Armud pis agzima düş oda iyiydi

Sen verdiyin linkde telkinlerin hepsi varsa neden ben girdiyimde 3 tane ozguven telkini var? Ozaman benim telefon yanlis gosteriyor.altyapi işleriniz ne zaman bitecek? Armud pis agzima düş oda iyiydi

İyi baktınız mı sayın ny10?

vallahi yok.olsaydi indirerdim senide rahatsız etmezdik.altyapi isleriniz ne zaman bitecek

resimleri neden gosterdin hiç bir şey anlamadim.ALTYAPİ İŞLERİNİZ NE ZAMAN BİTECEK?

Son düzenleme:
Mumin bey sabriniza gipta ettim.bende sakinlik istiyorum.
Alt yapi isleriniz ne zaman bitcek ona cevsp vermemissiniz arkadasim saka misin

Bakın sayın ny10. Tüm sakinliğimle Size yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ben elimdeki tüm telkinleri paylaştım bulamıyor olmanız sizi ilgilendirir. Tüm arkadaşlarımız ulaşıyor.
Rahatsız olduğum bir konu var, şöyle ki, tavrınız ve imlanız sizi tanımıyor olmama rağmen sanki 40 yıllık arkadaşmışız gibi. Buna dikkat edin.

Son soru.verdiyin linkde tum telkinler varsa neden bulamıyorum?

Bilmiyorum.

Bu size son cevabım iyice araştırın okuyun vs vs yapın bişeyler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri