Ne Biliyoruz ki (What the Bleep Do We Know)

sağol yakamoz bi daha deniyim=))

Film kota limiti nedeni ile seyredilemiyor.Aylık 750 gb'in 600'ü doldu.
Sadece Hoşgeldin videosu bölümünde Sır filminin tanitimi yayinlaniyor.Sanirim onu söylüyor Yakamoz...
Aslında sadece bu tip ilginç öğretici filmler için ayri bir hosting almayi düşünüyorum.
Mp3 ler ile ayni hosting olduğu zaman bu sefer mp3 lerin yüklenilmesini engelliyor.
Bu ay bakalim yetecek mi kalan 150 gb mp3 yüklemeye tuh788

hmm dusun üzgünüm müge 4897

yaaaaaa agl34

Evet Müge aynen sana katılıyorum agl34

hayatimdegisti ' Alıntı:
Film kota limiti nedeni ile seyredilemiyor.Aylık 750 gb'in 600'ü doldu.
Sadece Hoşgeldin videosu bölümünde Sır filminin tanitimi yayinlaniyor.Sanirim onu söylüyor Yakamoz...
Aslında sadece bu tip ilginç öğretici filmler için ayri bir hosting almayi düşünüyorum.
Mp3 ler ile ayni hosting olduğu zaman bu sefer mp3 lerin yüklenilmesini engelliyor.
Bu ay bakalim yetecek mi kalan 150 gb mp3 yüklemeye tuh788

Atakan Bey, filmler için ayrı bir hosting alma düşünceniz harika gulensmiley
insallah yeter kalan 150 gb. blissy

Burdan filmleri indiremesekde inanıyorumki bunları bulup izleme şansımız olacaktır.Benim şöyle bir şansım oldu sizlerlede paylaşmak istiyorum.Bir yoga kursu arıyordum ve her zamanki gibi sizi nasıl zamanı geldiğinde bulduysam buda aynı şekilde oldu ve nazmi beyle tanıştım.Nazmi beyin yerinde her ay yeni filmler izleniyor ve bunu ücretsiz yapıyor.Aynı zamanda yoga meditasyon biyoenerji herşey var.Ben sır filmini burda izleme şansını yakaladım bu ayda 9 kehanet filmi var onuda izledim muhteşemdi. thumbsanimwww.nazmigur.com

Merhabalar

Sitenize bugun uye oldum. Oldukca ilginc. Sucluluk duygulari ve ego guclendirici (ney ) mp3 lerini yukledim ve yaklasik 4 saattir bilgisayarimda arkadan caliyor. Ancak, sitenizde bazen yonlendirme yaptiginiz www.ritromance.com linklerine tikladigimda bana username ve password soruyor. Bu siteye giris kullanici adimi ve passwordumu yazdigimda kabul etmiyor. Uye olmak icin tiklayabilecegim herhangi bir yer de yok. Bu linkler de mi 1 Nisan itibariyla calismaya baslayacak, yoksa bunlar icin bir yerden kullanici adi almam gerekiyor mu?

Tesekkurler...

Hoşgeldiniz.
Linkler 1 nisan itibari ile açılacak... 12389

Ynt: Ne Biliyoruz ki (What the Bleep Do We Know)

filmi indirip seyredemeyenler icin soluyorum.dvd si satılıyor.alıp izleyebilirsiniz..dvd rafınızda mutlaka olması gereken bir film. 98569

arkadaşlar ben filmi bulamıyorum elinde olan varsa cdye kaydedip bana ödemeli gönderebilirmi

Uzun süredir seyretmemiştim. dizimden sonra seyretmek istiyorum tekrar bu gece filmlerle sabahlayacak gibiyim s456

Ynt: Ne Biliyoruz ki (What the Bleep Do We Know) Filmini İndirin

Ne Biliyoruz ki filmi ile ilgili olarak övgü dolu eleştirilerden bir kaç tanesi aşağıda...

Film iki parçaya ayrildi ve rapid linkine divx formatinda
yüklendi...İyi seyirler....

1.Bolum
http://rapidshare.com/files/37936405/ne_biliyoruz_ki_1.rar.html

Dosya Boyutu:82,3 mb

Rar Şifresi: http://www.hayatimdegisti.com

2. Bolum
http://rapidshare.com/files/37947766/Ne_Biliyoruz_ki_2.rar.html

Dosya boyutu:100,5 mb
Rar Şifresi: http://www.hayatimdegisti.com

ÖVGÜ DOLU ELEŞTİRİLERDEN BİRKAÇI

“Belgesel ve kurmacanın, bilim ve mistisizmin sarsıcı bir melezi…”
Kevin Crust, Los Angeles Times

“Bu filmi kuantum fiziğinin “Matrix”i olarak düşünün… Kuvvetli büyüsü ve yaratıcılığıyla giriş düzeyinde, risksiz bir aydınlanma fırsatı.”
Michael Rechtschaffen, The Hollywood Reporter

“Bildik konseptleri darmadağın eden, zekasını göstermekten çekinmeyen bir film.”
Bill Muller, The Arizona Republic

“”Ne Biliyoruz ki!?” bazılarını heyecanlandırıyor, bazılarını alarm durumuna geçiriyor ama cazibesiyle herkesi şaşırtıyor.”
Stephen Humphries, The Christian Science Monitor

“Günlük olayları bilimsel bulgularla aynı çizgiye getirmek için atılmış son derece etkileyici bir adım.”
Sid Smith, Chicago Tribune

Sonunda bu filmi arşivime ekliyebilicem blissy teşekkür ederim sevgili Atakan Bey hismiley

Umutlu ' Alıntı:
Sonunda bu filmi arşivime ekliyebilicem blissy teşekkür ederim sevgili Atakan Bey hismiley

Rica ederim... hismiley İzlemeyenler mutlaka izlesinler..Gerçekten güzel bir film... 956k

Umutlu ' Alıntı:
kesinlikle aynı fikirdeyim 44

paylaşım için teşekkürler. yalnız filmin ses kalitesinde bir bozukluk mu var, bana mı öyle geldi acaba? ::)

Bu Filmde Anlatılanların Uygulaması İse Matrix Enerjisi.. Gerçekten İşe Yarıyor..

hayalayaz ' Alıntı:
arkadaşlar ben filmi bulamıyorum elinde olan varsa cdye kaydedip bana ödemeli gönderebilirmi

abla bende var... hatta imzamda linkleri mevcut.

filmi geçen yıl seyretmiştim. bilimsel yaklaşımı ve bilim adamlarının görüşleri ve uygulamaları ile desteklendiği, bir nevi belgesel niteliği taşıdığı için çok ikna edici. mutlaka seyredilmeli. çekim yasasının, olumlu düşünmenin gücünün dedikodu olmadığı, bilimsel bir gerçeklik olduğu öreneklerle ispatlanmış..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri