NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

dreamland

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Natura sound therapy programı (bilinç altı ses dalgaları ile tedavi programı) en son versiyonu. İndirme
linkleri:

Natura Sound Therapy - CNET Download.com

Download Natura Sound Therapy 3.0

Seriallerin birtanesini başlangıçta seçip yazın(yapıştırın) trial kalksın.Selam ve muhabettle...

Serial: URKL-W3K8-O2L5-L2N8

URKL-N2G2-K5M3-S1R6

URKL-I7I2-M8J2-P4V6

URKL-F9J3-F7D8-W4X6

URKL-J3K2-J8Q6-G3Z8

Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

art56art56 teşekkürler........ bu program içinn..

ben progaramın eski versionunu kullanıyordum ama..
yeni versionu gerçekten harika...

çoookk teşekkür ederim.. kiss3

daha önce sadece Brain Wawe generator kullandım , bakaklım bu nasılmış. 8977
super paylaşım için teşekkürler

bwgen ben de kullandım bu da güzelmiş.  art56art56

f678h bütün gün kullandım . istediğim frekans a indirmek için kullanılması hoş .. beta alfa tetha modu çok iyi açıklamada yapmışlar cilgin897
bugün az daha zorlasam astraldeydim de kendimi fazla zorladım sanrım ks3 ... neyse en yakın zamanda.
Gerçekten BWG den dahada iyi. gulensmiley

bu arada birşeyler çalışcaksanız odaklanmanız için 12 hz ye ayarlayın ilginizi kesemiyecekler ( neredeyse tuh788 )

sevgili refq..
sen program konusunda genel olarak bilgili gözüküyorsun .. pc05
bu başlık altında daha fazla bilgi verirsen kullanmak isteyen dostlarımız sana şükranlarını gönderecektir.. thumbsanim

teşekkürler.. hismiley

Selamlar,
Programı kurduğunuzda zaten nasıl işlediğini size gösteriyor. Ses dalgaları için aşağıda bulunan select frequency bölümüne girmeniz gerekiyor. Orada dalga boylarının üzerine geldiğinizde o dalga boyunun ne için kullanılacağı yazıyor. Söz gelimi meditation, deep meditation şeklinde ordaki dalga boylarını seçip istediğiniz fon müziğiniz açıyorsunuz. Bu dalga boyları sanırım uyku ve rüyalar bölümünde işlenmişti. Ordan bilgi alabilirsiniz. thumbsanim

Delta (0-4 Hz) Derin uyku Bu dereceye beyni sokmak gerçek zaman alabilir. Eğer yeterince bu durumu sağlarsak Astral seyahat için uygun olabilir.(lusidcilerede uyar kanımca)

Theta(4-8 Hz) Hayal kurma imgeleme çalışsacaksanız iyi gelebilir. ::)

Alpha(8-12 Hz) relaksasyon rahatlama ve kimilerine göre beynin vücüdü iyileştirmeye başladığı frekans aralığı

Alpha 2(12-15 Hz) konsantrasyon odaklanmanız için iyi gelecektir. idea3

Beta1(15-18 Hz) problem çözme Normal durumumuz ve Bilinçin susmadığı anlar. Devamlı birşeyler düşünen beyin

Beta2(18-25 Hz) Anksiyete Endişe, kaygı, korku, gerilim, sıkıntı gibi anlar 88a sad456.

0 - 25 Hz arası beyin aktiviteleri arası beynimizin yapdığı dalgalanmadır. Burada ki frekanslara göre kendi istediğiniz tını ayarına getirirn Natura Sound trerapy i . KULAKLIK Kullanmıyorsanız etkileri göstermiyecektir. pc05

Birde Programın Kendisi Dalga boylarına ayırmış. Dalga boyları ve yararları .

Beta 13-16 Hz
Dikkat ve Konsantrasyon
Beta durumunda odaklı ve keskin tutacaktır. Beyniniz kolayca analiz,organize bilgi,bağlantı kurma ve yeni fikirler üretme durumunda olacaktır. Bu durum size Sınav hazırlıklarında,spor yaparken, sunum yaparken veya dikkat gereken herhangi bir durumda size dikkat ve konsantrasyon sağlayacaktır.
Alpha 8-12 Hz
Yaratıcılık,Rahatlama,Görselleme
Alfa durumu Betadan daha fazla fark yaratır. Rahatlama hissi size ,güzel görme ve yaratıcı bir enerji sağlayacaktır. Alfa durumu ortamdan soyutlanma,problem çözmekte ve imgelemede ,yaratıcılınızın çıkış noktası olmasını sağlayacaktır.
Tetha 4-7 Hz
Derin Rahatlama, Meditasyon ,Hafıza
Daha yavaş dalgalanma Teta hafif uyku durumunu yansıtır. Bu durum Lucid Rüya kontrolü için tasvir edilir. Teta dalgalanması stress atmak ve unutulmuş bilgilerin hatırlanması için uygundur. Bu batış durumunda derin meditasyon size daha iyi sağlık,daha az uyku, daha fazla yaratıcılık ve gelişmiş öğrenim sağlıyacatır.
Delta 0-3 Hz
İyileşme ve Derin uyku
Delta dalgalanması en yavaş olandır derin uykuya özdeşdir. HGH büyüme hormonu salgılatır. HGH iyileşmeye yardımeder. Delta durumu uyanıkken ulaşabilirseniz , size bilinçüstü(yada bilinaltı) sınırsız beyin aktivitesi bilinçli yapılabilir kılar.

Programın açıkladıklarını kendi yorumum ve ingilizcem yettiği kadar size aktardım. Umarım yararlı olur sapkal89

ses dalgalarını dinlemeyi bitirdikten sonra telkin yapmak çok iyi olacak sanırım.bilinçaltına daha iyi yerleşir telkin böylece.bir de bu ses dalgalarını mp3 formatına nasıl çevirebilirim mp3 te istediğim sesi dinleyebilmek için? sevgiler.

Herkese MerhabaLar..

Sanırsam üç_gömlek arkadaşımız Mp3 Formatındaki Dalga BoyLarından Söz Etmiş.. Benimde Elimde Vardı Koyayım Dedim.. (Özellikle Teta Modu TElkinlerin Etkisini Çok Arttırıyor Ama İsteğe Göre Delta da Seçilebilir.. )

İyi İndirmeLer...

ALFA:

http://rapidshare.com/files/92798503/ALpha.rar.html

BETA:

http://rapidshare.com/files/92801366/Beta.rar

TETA:

http://rapidshare.com/files/92803997/Teta.rar

DELTA:

http://rapidshare.com/files/92806921/Delta.rar

NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY ile ilgili olarak;

Verilen linkten download etme ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.
Sürekli hata mesajları çıkıyor.
Bir başka link var mı acaba ?
Teşekkür ederim
KARAV

teşekkür ederim Tr-ance çok iyi oldu bu.  derty

eline emeğine yüreğinize sağlık mükemmel bir pro hismiley blissy

ben bu paylaşımı nasıl atlamışııııım? eski versiyonu kullanıyordum...bu yenisi...tek kelime ve diyecek başka söz bulamıyorum.....harika çok çok çok teşekkür ederim..

kulaklık neden şart fikri olan var mı ve herkes kulaklıklamı dinledi.birde ne kadar zaman ayırmamız gerekiyor.

heyecan ' Alıntı:
kulaklık neden şart fikri olan var mı ve herkes kulaklıklamı dinledi.birde ne kadar zaman ayırmamız gerekiyor.

Kulaklık Harici Dinlenirse Ses Dağılır Etrafa VE Senin Beynine Öyle Sıradan Bir Sesmiş Canım Edasıyla Geldiğinden Etkisi OLmaz.. Öbür Türlüsünde Kulaklıkla Beyin Onu Kendi Dalgasıymış Gibi ALgılıyor Ve Ona Göre Kendini ProgramLıyor.. İkinci Sorun İçinse 20 Dakka Yetiyor Bana.. Tabiki Bünyeden Bünyeye Değişir.. Bence Bunları Yatarak Dinlersen Etki Süresi Yarıya İner.. Bu Konuda Emin OLabilirsin..

teşekkürler TR-ance
hezeyan nerden çıktı ya teşekkürü ben yapmıştım.

TR-ance ' Alıntı:

BU MUHTEŞEM PROGRAM İÇİN TEŞEKKÜRLER...HARİKA BİR ŞEY...İSTEDİĞİM AYARDA...İSTEDİĞİM MÜZiK VERSİYONUYLA VE HATTA YAĞMUR EŞLİĞİNDE SEVEREK DİNLİYORUM....büyük harf için özür tekrar baştan alamadım...

peki arkadaşlar bunun bir kullanım klavuzu veya sıralaması varmı...fazla dinlenmesi sakıncalı olurmu...teşekkürler...

emeğinize sağlık... 25889

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri