Nasıl Dinleyebilirim?

Cevap: Nasıl Dinleyebilirim?

Suçluluk duyguları özellikle yaşamımız boyunca yer eden bir duygudur.
Ne kadar suçluluk duyarsak o kadar iyi bir insan olduğumuz telkin edilir.
Sırf bu nedenle istemediğimiz şeyler yaparız.
Suçluluk duygusundan kurtulduğumuzda ise eskisine göre farklı davranışlar sergileriz ve çevremiz tarafından bencil olmakla suçlanırız.

Bu durum zamanla dengeye oturur.

Size önerim listenize sosyallik,topluluk konuşma,koruma kalkanı telkinlerini eklemenizdir..

tekrar merhaba listem şöyle ego,suç,kendine güven,sosyallik arttırıcı,koruma kalkanı,ertelemeyi bırak,topluluk karşısında konuşma. listeme deprosyon mp3 ünü de eklemelimiyim yoksa bu hali iyi mi?

arkadaşlar benim sorunum kilolarım sadece bununla ilgili telkini dinlememin bir yararı olurmu yoksa sırası ve kuralı varmı bunun günde sadece 2 saat dinleye biliyorum faydası olmayacaksa hiç başlamayım ne dersiniz

Suçluluk duyguları özellikle yaşamımız boyunca yer eden bir duygudur.
Ne kadar suçluluk duyarsak o kadar iyi bir insan olduğumuz telkin edilir.
Sırf bu nedenle istemediğimiz şeyler yaparız.
Suçluluk duygusundan kurtulduğumuzda ise eskisine göre farklı davranışlar sergileriz ve çevremiz tarafından bencil olmakla suçlanırız.

Bu durum zamanla dengeye oturur.

Size önerim listenize sosyallik,topluluk konuşma,koruma kalkanı telkinlerini eklemenizdir..

hahaha demekki bunun için kimseyi sallamaz oldum :D

arkadaşlar benim sorunum kilolarım sadece bununla ilgili telkini dinlememin bir yararı olurmu yoksa sırası ve kuralı varmı bunun günde sadece 2 saat dinleye biliyorum faydası olmayacaksa hiç başlamayım ne dersiniz

oladabilir olmayadabilir... ama 15 gün ego ve suçluluk dinle daha sonra kiloyu ekle derim.

iyi günler bu dinletileri acaba nasıl indircez yada nasıl dinlicez

Arkadaşlar belki sorulmuştur ben gözden kaçırıp okumamış olabilirim,bir sorum olacak.2 haftadır ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinliyorum şu an 80 saati geçti fakat ben 1 hafta kadar daha dinlemek istiyorum,daha sonra da kendine güven,sosyallik arttırıcı ve topluluk önünde konuşma telkinlerini ekleyip bir kaç hafta kadar da hepsini birlikte dinlemeyi düşünüyorum.Listeye hepsinden 2'şer tane eklesem daha iyi olur mu sizce,yoksa 1'er tane yeterli olur mu?Ayrıca etkilerini gördükten sonra bırakıp(hepsini)haftada 1-2 kez dinlesem olur mu?Teşekkür ederim.

İkişer tane eklemenin bir sakıncası yok. Daha iyi olur hatta.
Ben bir tane mutluluk 4 tane erteleme dinliyorum.

Ayrıca zaten toplam süreyi tamamladıktan sonra telkinleri haftada 2-3 kez dinlemek gerekiyor.

E o zaman süreyi tamamladığıma göre ben ego güven güçlendiriciyle,suçluluk telkinlerini listemden çıkarıp haftada 2-3 kez mi dinleyeyim?Sabit durmuyor muydu onlar?

Bir gün ego ve diğer telkinlerini
diğer gün suçluluk ve diğer telkinleri dinleyebilrsin

Cevap: nasıl dinlenmeli

ttli3
Aslında dinlerken aynı zamanda kitap okuyabilir ,webde surf yapabilir,işte çalışabilir,tv seyredebilir,uyurken dinleyebilirsiniz.
En çok yapılan hata mp3 leri alıp düzenli dinlememektir.Oysa sadece mp3 çalardan bilgisayardan yada müzik setinden dinlemek bu kadar kolayken düzene oturtmamanın en önemli nedeni sesi çok açmaktır.
Uyurken sesi çok açarsanız uykunuz bölünebilir.
İşyerinde sesi çok açarsanız arkadaşlarınız bu ne diyebilir.
En güzeli sesi sadece hafif okyanus sesini duyacak şekilde açıp öyle dinlemektir.
Çok açmaktan rahatsız olmuyorsanız sesi açın.Ancak ben açmıyorum onu söyleyeyim.

22 gündür ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dediğiniz gibi kitap okurken , surf yaparken, uyurken vs düzenli bir şekilde dinliyorum günlük dinleme sürem 8-10 saati bulduğu halde hiçbir değişklik olmadı sad456sad456 iki haftayı geçti..sabırla devam edicem ama....ne kadar zaman daha dinledikten sonra diğer telkinlere geçmeliyim ya da etkisini görmediğim halde diğer telkinlere geçmelimiyimdusun2 öneride bulunursanız çok sevinicem...şimdiden teşekkürlerttli3

İki haftalık süreyi doldurduğunuza göre diğer telkinleri listenize ekleyebilirsiniz..Ego ve suçluluk telkinleri listenizde sabit kalsın..Bundan sonraki dönemde etki görebilirsiniz..

Merhaba ,
Sorumu sormadan önce tekrar olmasın diye inceledim umarim tekrar soru olmuyordur.

1 . si Telkinleri dinlerken sesi kısa biliyoruz ama tam kısık olmamalı anladığım kadarıyla ( yani cok derinden de olsa müzik mutlaka duyulmalı mı ? )

2. Si gün içerisinde telkinleri dinlerken müzik / telkin kaynağından farkli odada / mesafede olunmasi bilinçaltı etkisini azaltır mı ?

Cevabı heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Müziği az da olsa duymalısınız. Onun dışında telkinleriniz çalarken farklı bir odaya gidebilirsiniz. Odaklanmadan dinlemeniz telkinlerin etkisini artıracaktır.

Sevgiler. actionsmile

Merhaba... Tam 4 gündür aralıksız olarak forumu okuyorum. Aklımdaki tüm soruların cevabını buldum sayılır. Çok enteresan bir proje bu, öncelikle sizi tebrik ederim. Cevabını bulamadığım bir sorum var. Ben dün geceden beri ''Erken Uyanma'' ve ''Erteleme'' telkinlerini dinliyorum. Bu 2 telkini uyumadan önce dinlemeye başladım. Hala açık, aralıksız devam ediyorum. Başlangıç için önerdiğiniz telkinler olmaması, bu telkinlerin beni etkilemesinde herhangi bir sorun yaratır mı merak ediyorum. Problemli olduğum 2 konudaki telkini bulunca, direkt onlardan başladım ben de. Acaba bu şekilde uygulamak, beni amacıma ulaştırır mı?
En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum. Sevgiler.

Merhabalar,

Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk telkinleridir. Çabuk etki etmesinden dolayı ertelemeyi bırak ve erken uyanma telkinlerini de bu iki telkinle birlikte listenizde bulundurabilirsiniz. Ancak ego ve suçluluk telkinlerini dinlememezlik yapmayın. Telkinlerin nasıl dinlenilmesi gerektiği hakkında ayrıntılı bilgiler bu başlık altında ve rehber bölümünün tamamında mevcut. Okuyabilirsiniz. Özellikle günlük dinleme süreleri var. Günde maksimum 8-10 saat dinlenilmesini tavsiye ediyoruz. Aralıksız dinlerseniz bilinçaltınıza telkinleri işlemesi için vakit vermemeniz demektir.

Sevgilerimle. actionsmile

Merhaba Arkadaşlar.
HayatımDeğişti.Com'un hayırlı ve güzel amaçlar uğruna hizmet etmesi çok hoşuma gitti emeğinize sağlık.

Ben telkinlere başlamak istiyorum yalnız anlamadığım bir konu var. Şimdi ben listemi nasıl hazırlayacağım?
Genel kullanım rehberini okudum ama pek anlayamadım.
Bana yardım eder misiniz? Nasıl sıralıyacağım?
Bu telkinleri hangi sırayla ve ne kadar sürelerde dinlemeliyim?

Kendine güven, suçluluk duygusu,ego kuvvetlendirici, sosyallik arttırıcı,
topluluk karşısında konuşma, erken uyanma, ertelemeyi bırak, koruma kalkanı ve ders çalışma.

benim sorum telkin dinlerken başka müzik de dinlemek. sanırım bir yerde okudum ama tam da emin değilim.

doğa versiyonu olan telkinleri dinlerken bir taraftan da yabancı müzik çalan radyo dinliyorum. bu sorun olur mu yada dinlenebilir mi?
suyun sesini hafif olarak duyuyorum müzik dinlerken.

eğer oluyorsa türkçe müzik de aynı şekilde olabilir mi? yani telkinle türkçe karışır mı? ya da bunu beyin nasıl ayırt ediyor.

bunu şundan sordum. tv dinlerken mesala dizi izliyoruz ( ben daha denemdim ) ama bir atarftan telkin dinlenebilir deniyor. şimdi orada türkçe bir şey izliyoruz , bir taraftan telkin türkçe. beyin bunu nasıl ayırt ediyor.

kafam biraz burda karıştı.

aralıksız dinlemek zararlı diye duydum.ama ben sadece gece uyurken dinliyorum.sabaha kadar aralıksız.benim gibi sadece uyurken dinleyenler mutlaka vardır.bu durumda ne yapmalıyız?

aralıksız dinlemek zararlı diye duydum.ama ben sadece gece uyurken dinliyorum.sabaha kadar aralıksız.benim gibi sadece uyurken dinleyenler mutlaka vardır.bu durumda ne yapmalıyız?

aralıksız denilen olay 24 saat aralıksız dinlemek. ben diğer konularda okudum. atakan bey yazmış bu gibi dinleyenlere. 20 saat bile dinlemeyi tavsiye etmiyor.

ortalama günde dinleme süresi olarak 8-10 saat diye yazmış.
kısaca herkes gibi siz de 8-10 saat dileyebilirisniz.

bu aralıksız da olabilir bir günde toplam saat olarak da olabilir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri