Nasıl Dinleyebilirim?

Cevap: Nasıl Dinleyebilirim?

Sevgili Freyza,

Tavsiyem 1 hafta kadar sucluluk + ego yu dinlemen ve daha sonraki hafta sucluluk telkinini cikararak ego yu sabitleyerek uzerine diledigin 2 adet telkin eklemendir,

Mutlu Kalman dilegimle..

Arzu

Çok teşekkür ederim:)Bu gece başlıyorum dinlemeye...

Merhabalar herkese :)
Öncelikle emeğiniz ve tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Hergün bilerek yada bilmeyerek belki de binlerce subliminal mesaja maruz kalıyoruz. günde belirli bir zaman kişisel gelişim amaçlı subliminal telkinlere ayrılırsa gerçekten de kişinin olmak istediği insan haline gelmesi konseptine yürekten inanıyorum.
ben genelde telkinleri uyurken dinliyorum. başka bir deyişle ben uyurken kısık sesle ilgili telkin çalıyor. bu her ne kadar tavsiye edilen yöntemlerden birisi olsa da, nedense yeterince etki göstermeyeceği konusunda endişelerim var. çünkü günlük hayatımda herhangi bir olumlu etkisini göremedim henüz. Konuda eksper arkadaşların yada admin in bu durum hakkındaki yorumlarını rica ediyorum.

ikinci merak ettiğim durum ise şudur; ben şu aşamada sadece sitede ücretsiz olarak indirilebilir mp3 leri dinliyorum. gerçekten de çok ihtiyaca yönelik pratik alanlar. MP3 ler tek başına yeterlimidir, sitede ücretli olarak satılmakta olan cdleri almamıza gerek var mıdır? yoksa bu mp3 ler bu cdleri satın almadan tek başlarına kullanışlı değillermidir? Başka bir deyişle, şu an için ihtiyaç duyduğumuz herşey eğer mp3 lerde varsa cd leri satın almamız için bir sebep varmıdır.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler..

rennato mrhb,yetkili arkadaşlardan yorum istemişsiniz ben yetkili değilim fakat bildiğim kadarıyla size cvp vermek istedim.Telkinleri ne kadar süredir dinliyorsunuz?Telkinlerin etkilerini göstermesi kişiden kişiye değişiyor çünkü.Örneğin ben de 15 gün sonra etki eden bir telkin belki de siz de 20 ya da 30 gün sonra etki etmeye başlayabilir.Ya da tam tersi olabilir.Ben önce suçl. duyg. ve ego güven güçl. yaklaşık 1 ay dinledikten sonra diğer telkinleri ekledim listeme,sizin gibi gece uyurken dinlemiştim ve çok etkisini gördüm.Eminim siz de olumlu etkilerini göreceksiniz. :)

Diğer merak ettiğiniz konuda da şunu söyleyebilirim bildiğim kadarıyla,sitedeki ücretsiz mp3 ler tabi ki tek başına yararlı oluyor.Zaten en çok tercih edilen telkinler ve ilk önce dinlenmesi gereken suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinleri ücretsiz ve birçok kişi bundan yararlanıyor.Ücretli olan cdler kişiye(isime)özel hazırlanıyor ve bu dinlemek istediğiniz telkine göre tabi ki bu cdlerden alıp almamak size bağlı :)
Umarım biraz da olsa bilgi verebilmişimdir.Mutlu kalın...

Bu soru için konu açmak istemedim...
Ben telkinleri telefon kulaklığıyla dinliyorum..Ama arada bir tek kulaklıkla dinlemek zorunda kalıyorum..Bunun farklı bir etkisi olurmu
Yani tek kulaklıkla dinlemenin bi eksisi olurmu
Cvp verirseniz sevinirim..

Bu soru için konu açmak istemedim...
Ben telkinleri telefon kulaklığıyla dinliyorum..Ama arada bir tek kulaklıkla dinlemek zorunda kalıyorum..Bunun farklı bir etkisi olurmu
Yani tek kulaklıkla dinlemenin bi eksisi olurmu
Cvp verirseniz sevinirim..

Ben de uzun süredir bu şekil dinliyorum tek kulaklıkla mp 3 ten ;
Sorunuza binaen ben de bu soruyu sormuş olayım bilen kardeşlerimize

Tamamen kendi dinlemem üzerinden .Kulaklı dinlerken tek kulaklıla dinlediğim yada dinlemek zorunda kaldığım zamanlar etkilerini normale göre daha az hissediyorum.Sanki yeteri kadar etki etmiyor gibi ama bu benim düşüncem yanılıyor olabilirim.İki kulaklıkla etkileri gayet güzel hissediliyor.EN güzel ve en sağlıklısı hoparlörle dinlemek.Tabi başka fikirleri olanlar da paylaşırsa iyi olur.Saygı ve sevgilerimle.

Evet dedikleriniz mantıklı..Ancak doğru cevabı cevabı alabilseydik iyi olurdu..Bilgilendirirseniz sevinirim

Evet dedikleriniz mantıklı..Ancak doğru cevabı cevabı alabilseydik iyi olurdu..Bilgilendirirseniz sevinirim

Önemli olan kulaklığınızda gürültü önleyici özellik bulunmaması. Bu takdirde tek kulaklıkla da dinleyebilirsiniz.

Sevgiler.

Gürültü önleyici derken dışardaki sesleri duymamamız mı ?

atakan bey anladığım kadarıyla müziği duyabileceğimiz kadar çok Az bile açsak ve bu sesi başka ses(tv, başka müzik) dinlerken duymasak problem olmuyor ? yani tek başımıza hiç ses olmadan net duyabildiğimiz ama çok kısık olan sesi başka seslerden anlamasak bile etki ediyor değil mi ?

Merhabalar,

Siteye yeni katıldım. Uzun süre önce üye olmuşum fakat bugün doyasıya inceleyebildim ancak. Sabahtan beri o konudan öbür konuya atlıyorum. :) O kadar motive oldum ki şimdiden anlatamam.

Telkinleri dinlemekle ilgili bir sorum olacak.

Günde 8-10 saat dinlemenin uygun olacağını belirtmişsiniz. Bu 8-10 saat boyunca aralıksız olarak mı dinlemeliyiz? Yoksa ara ara dinleyerek, 8-10 saati mi tamamlayacağız?

O kadar şey varken ben buna takıldım. :)

Teşekkürler.

Telkin dinleme suresi gunluk 8-10 saat arasidir bunu bolmeden dinlersen senin icin daha faydali olacaktir ve ben bu zamani uyku zamani olmasi taraftariyim, uyurken PC hoporlor yardimiyla, seni rahatsiz etmeyecek sekli ile ``doga`` seslerini dinleyebilirsin....

Hem bolmeden bir kez 8-10 saat dinlersin hem de daha cok verim alabilirsin.. Kendimden biliyorum,

Mutlu denemeler....y789

Anladım, çok teşekkür ederim ilginiz için. :)

azraist_34;

Benim bir sorum daha olacak. :/ Forumda kirlilik oluşmaması için size özel mesaj atmak istedim ama atamadım. :)

Kilo Verme telkinlerinde Ada'nın telkin içeriği çok hoşuma gitti onu dinleyeceğim. Fakat Ada'nın Doğa versiyonu yok. Ada'nın New Age'ini, Güven'in Doğa'sını dinlesem bir problem olur mu? Çünkü ikisinin telkin içeriği farklı.

Ada'nın telkin içeriği bana daha samimi geldi, okurken kendimi çok daha iyi hissettirdi. O nedenle de Ada'yı seçtim. Ama uyurken de Doğa versiyonunu dinlemek istiyorum. Ada'nın Doğa versiyonu da yok. :/

İki ayrı kişinin telkininde bir çakışma olur mu? Ya da bilinçaltım karman çorman olur mu? :))

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

azraist_34;

Benim bir sorum daha olacak. :/ Forumda kirlilik oluşmaması için size özel mesaj atmak istedim ama atamadım. :)

Kilo Verme telkinlerinde Ada'nın telkin içeriği çok hoşuma gitti onu dinleyeceğim. Fakat Ada'nın Doğa versiyonu yok. Ada'nın New Age'ini, Güven'in Doğa'sını dinlesem bir problem olur mu? Çünkü ikisinin telkin içeriği farklı.

Ada'nın telkin içeriği bana daha samimi geldi, okurken kendimi çok daha iyi hissettirdi. O nedenle de Ada'yı seçtim. Ama uyurken de Doğa versiyonunu dinlemek istiyorum. Ada'nın Doğa versiyonu da yok. :/

İki ayrı kişinin telkininde bir çakışma olur mu? Ya da bilinçaltım karman çorman olur mu? :))

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Sevgili LunarEclipse;

Hicbir sorun teskil etmez, sen kendini hangisinin metninde daha rahat ve ilgili hissediyorsan onu dinlemen de fayda var...

Telkinlerin etkisi her insan da neden farklidir sorusunun da cevabini bulmus oluyorus araciliginla... Ben de farkli sen de farkli etki eder bu da kisinin bilincaltindaki dusunce kaliplari ile ilgilidir,

Yureginin sesini dinle ve dilediginden baslayarak dinlemeye devam et bencey789

Guzel haberlerini bekliyorum,

Kal saglicakla....

boy uzatma telkin cd si ne kadar etkili olur efendim. diğer telkinlerle aynı etkiye sahip mi acaba. tecrübeli olan yani uzadım diyen var mı acaba ? saygılar

Merhaba
Suçluluk duygusu telkinini sadece 1 kez dinledim ve rüyalar gördüm. Temiz bir denizde kalabalık insanlarınla hem yürüdüm hem yüzdüm. Ego yu da dinlemeye başlıyorum hemen. Kilo verme yi de dinlersem ağır gelir mi?

alk78 radyo dinlemeyi seviyorum

Telkin dinlemeye o kadar çok başladım ve dinlemeyi öyle çok bıraktım ki...

Bugün, bilmem kaçıncı kez yeniden başlıyorum ve bugünün tarihini yorumumla imza niyetine buraya yazıyorum.
Dediğiniz gibi ego güçlendirici ve suçluluk duygusuyla başladım; faydasını gördüğüme inanana dek bu ikisini dinlemeye devam edeceğim.

Bana istikrar dileyin.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri