Müzik bizden Telkin sizden

PoSeidoN

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Konu başlığında da özetlediğim gibi, bizim istediğimiz müziğe, özel olarak telkin ekleyebiliyor musunuz?
Sözünü ettiğim müziklerin, sözü bulunmamaktadır. Yani sadece müzik.

Ynt: Müzik bizden Telkin sizden

merhabalar poseidon... uzun zamandır yoktun.. onun için tekrar hoşgeldin actionsmile

istenilen her müziğe elbette telkin eklenebilir ama müzikler için telif hakkı ödenmesi gerekiyor...

dolayısı ile genele açılan telkinlerde seçeneklerimiz kısıtlı olmakta...

kendiniz için özel telkin yaptırmak istediğinizde atakan bey ile konuşarak istenilen müzik uygunsa yaptırılabilir..

sevgiler...

**shamanic** ' Alıntı:
merhabalar poseidon... uzun zamandır yoktun.. onun için tekrar hoşgeldin actionsmile

istenilen her müziğe elbette telkin eklenebilir ama müzikler için telif hakkı ödenmesi gerekiyor...

dolayısı ile genele açılan telkinlerde seçeneklerimiz kısıtlı olmakta...

kendiniz için özel telkin yaptırmak istediğinizde atakan bey ile konuşarak istenilen müzik uygunsa yaptırılabilir..

sevgiler...
Evet Nisandan beridir girememiştim, malum başka işlerle meşguldüm. Tekrardan, hoşbulduk teşekkür ederim.
Aslında 2-3 tane düşündüğüm müzik var. Ve bunlar sadece bana özel olsun istiyorum. Özel yapılan telkinlerin ücretli olduğunu biliyordum ama müziklerin telif hakkını hiç düşünmemiştim. dusun
Mesela http://www.2advanced.com sitesinin girişindeki müzikte çok güzel. Bu tür müzikler zaten ses olarak insana olumlu şeyler katıyorken, birde Atakan Bey'in telkini eklenince çok daha güzel olacağını düşünüyorum.
En iyisi Atakan Bey ile irtibata geçeyim. Çok teşekkürler.

onayi hımm güzelmiş.. sitenin formatıda güzelmiş... renkler geçişler... thumbsanim

Benim de tavsiye edebileceğim biri var.:))Frederic Chopin'in 2 numaralı piyano konçertosu'nun larghetto kısmı.
no.2 in F minor. op. 21 olarak geçer. Çok güzel bir müziktir,orkestra eşliğinde.Keşke bu müziğe telkin yapılabilse:))
Telif durumu nedir bilmiyorum tabi ama sonuçta internetten vs özgürce indirilebildğine göre..Neyse,aklınızda bulunsun en azından:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri