mutluluk ve yaşam enerjisi telkinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
Yaşam enerjisi
http://www.hemenpaylas.com/download/1501317/yasamenerjisi-16haziran1_hayatimdegisti.com.rar.html

k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

Mutluluk telkini için link:Bu dosya okyanus sesi arka planinda gizlenmis mutluluk telkinidir.Okyanıs sesini tercih etmiyorsanız.Aşağıda ney ve diger versiyonlar vardir.

http://www.hemenpaylas.com/download/1501353/mutluluk.rar.html

gogogo gogogo gogogo gogogo gogogo gogogo gogogo gogogo gogogo

merhaba mutluluk veyaşam enerjisi telkinlerini dinlemek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler smiliyface smiliyface

Ynt: mutluluk ve yaşam enerjisi telkinleri

Selam bende mutluluk ve ve yasam enerjisi telkinlerini ariyorum ama malesef bulamadim sayet olan birileri varsa ve yollayabilirse cok sevinirim simdiden Tesekkürler

Bu linkler geçici olarak 2006 yılından beri kapatılmış... uykulusmile

merhaba arkadaşlar bunlar oldukça eski linkler... pc05

bizde forum olarak bu linklerden sonra değiştik geliştik... b456

yaşam enerjisi telkini artık mevcut değil..

mutluluk telkinide daha faydalı olması açısından dinlediğiniz
tüm telkinlere ilave edilerek ayrı başlık olamaktan çıkarılmıştır..

yani telkinlerimizi dinlerken aynı zamanda;
mutlu olmanız ve yaşam enerjinizide yükseltmeniz hedeflenmiştir.. thumbsanim

keyifli dinlemeler.. music45

sevgiler.. hismiley

ben bu hemen paylaş sitesinden telkin indiremiyorum nasıl indiricez acaba, yardım edebilecek biri var mi? :(

sertmert cim hemen paylaştaki linkler taaaaa fi tarihinden kalma.. sevincli güzel birer anı niteliğindeler.. ttli3

o başlıktaki telkinlerin güncellenmiş hali şu an forumda ana başlıklar halinde mevcut.. 12389
hemenpaylas kapandı malesef.. wave

sevgiler.. hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri