dualite yasasına göre mutlulukta mutsuzlukta aynı anda gelir.bizim hangisini görüp aldığımıza görede hayatımıza yön veririz.mutluluk bir seçimdir sevgiyle mutlu kalıny789Ben artık mutluluk istemekten korkar oldum. Çünkü dualite kavramı heryerde karşıma çıkıyor ve sanırım konu hakkında bilinçlendikçe daha da ağır oluyor getirisi... Ne isteyeyim bilemiyorum artık... Çünkü her mutluluk, istenilen seviyeye göre bir ağırlıkta mutsuzluk getiriyor...
kesinlikle katılıyorum bir bakış,ufacık bir mimik ile yetiyo bazen nekadar dğerli olduğunuzu anlamak insanların hayatıda kocaman bi yere sahip olduğunuzu hissetmek için.eee daha da ne olsun bırakalım mutluluk olsun dime amagirlhahaHayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk...
mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir... y789
çok haklısın canım bende mutluluğumuz çoğalsın diye her gün buraya yazıyorum lütfen her kes mutlulukla ilgili buraya yazsın sevgiyle mutlu kalıny789smileydanceçok küçük şeylerden mutlu olurum bazen dalga geçerler arkadaşlarım.ama bu mutluluklar kartopu gibi büyümeye başlayınca hazzını anlatamamcilgin897mutluluk ayrıntılarda saklı demişsinya bengusucum çok haklısın.o ayrıntıları farketmek önemli.hatta yazalım hergün yaşadığımız mutlulukları nasıl çoğalır yaşadığımız mutluluklar.
insanların mutsuz olmasınn sebebi; ilişkileri sağlıklı olmadığı için veya bencillikten dolayı diyebilir miyiz?kendini iyi hissetmenin en kolay yolu başka birine güzel bir duygu yaşatabilmektir.
unutmayın ki ilişkilerine önem veren insanlar dolu ve mutlu bir hayat inşa ederler
10 numara sözmüşmutluluk için dedilerki: Sen farkında olmadan bir şekilde hep çözümler ürettin sorunlarına, gerçek bir sorun çözücüsün aslında, şimdi bunu farkındalığa dönüştürme zamanı geldi. Şunu asla unutma: Kendini üzmeyi başarabilen bir insan, kendini mutlu etmeyi de başarabilir. Aslında mutsuz insan yoktur, sadece mutlu olacağına inanmayan insanlar vardır.
Unutma ki Sen Olduğun İçin Yaşam Vardır, Sen Yoksan Yaşam da Yoktur....bende mutlulugu seçiyorum sevgiyle kalın...
insan bi hata yaptığı zaman kendini ve insanları suçluyo içine kapanıyo ve hiç bişeyden memnun olmaz hale geliyo ben bu yüzden mutsuzdum bir zamanlar ama artık iyim çok şükür yani artık kafama tokadan başka bişi takmıyoruminsanların mutsuz olmasınn sebebi; ilişkileri sağlıklı olmadığı için veya bencillikten dolayı diyebilir miyiz?
mutlulukta mutsuzlukta bir seçimdir.sen ne yaşamak istersen onu seçersin..duygular virüs gibidir mutlulukta mutsuzlukta bulaşıcıdır.hep sevgiyle mutlu kalıny789insanların mutsuz olmasınn sebebi; ilişkileri sağlıklı olmadığı için veya bencillikten dolayı diyebilir miyiz?
kendini iyi hissetmenin en kolay yolu başka birine güzel bir duygu yaşatabilmektir.
unutmayın ki ilişkilerine önem veren insanlar dolu ve mutlu bir hayat inşa ederler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.