Mutluluk bulundu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben artık mutluluk istemekten korkar oldum. Çünkü dualite kavramı heryerde karşıma çıkıyor ve sanırım konu hakkında bilinçlendikçe daha da ağır oluyor getirisi... Ne isteyeyim bilemiyorum artık... Çünkü her mutluluk, istenilen seviyeye göre bir ağırlıkta mutsuzluk getiriyor...

Ben artık mutluluk istemekten korkar oldum. Çünkü dualite kavramı heryerde karşıma çıkıyor ve sanırım konu hakkında bilinçlendikçe daha da ağır oluyor getirisi... Ne isteyeyim bilemiyorum artık... Çünkü her mutluluk, istenilen seviyeye göre bir ağırlıkta mutsuzluk getiriyor...
dualite yasasına göre mutlulukta mutsuzlukta aynı anda gelir.bizim hangisini görüp aldığımıza görede hayatımıza yön veririz.mutluluk bir seçimdir sevgiyle mutlu kalıny789

Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk...
mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir... y789
kesinlikle katılıyorum bir bakış,ufacık bir mimik ile yetiyo bazen nekadar dğerli olduğunuzu anlamak insanların hayatıda kocaman bi yere sahip olduğunuzu hissetmek için.eee daha da ne olsun bırakalım mutluluk olsun dime amagirlhaha

Büyük paralara alınan hediyelerin sağlamadığı mutluluğu, küçük bir bakış sağlayabilirmiş.y789

smileydanceçok küçük şeylerden mutlu olurum bazen dalga geçerler arkadaşlarım.ama bu mutluluklar kartopu gibi büyümeye başlayınca hazzını anlatamamcilgin897mutluluk ayrıntılarda saklı demişsinya bengusucum çok haklısın.o ayrıntıları farketmek önemli.hatta yazalım hergün yaşadığımız mutlulukları nasıl çoğalır yaşadığımız mutluluklar.

smileydanceçok küçük şeylerden mutlu olurum bazen dalga geçerler arkadaşlarım.ama bu mutluluklar kartopu gibi büyümeye başlayınca hazzını anlatamamcilgin897mutluluk ayrıntılarda saklı demişsinya bengusucum çok haklısın.o ayrıntıları farketmek önemli.hatta yazalım hergün yaşadığımız mutlulukları nasıl çoğalır yaşadığımız mutluluklar.
çok haklısın canım bende mutluluğumuz çoğalsın diye her gün buraya yazıyorum lütfen her kes mutlulukla ilgili buraya yazsın sevgiyle mutlu kalıny789

hayatı her şeye rağmen sevebilmektir mutluluk...actionsmile
dün görülmüş güzel bir rüya yarın bir hayal anda yaşamaktır mutluluk...y789

mutluluk için dedilerki: Sen farkında olmadan bir şekilde hep çözümler ürettin sorunlarına, gerçek bir sorun çözücüsün aslında, şimdi bunu farkındalığa dönüştürme zamanı geldi. Şunu asla unutma: Kendini üzmeyi başarabilen bir insan, kendini mutlu etmeyi de başarabilir. Aslında mutsuz insan yoktur, sadece mutlu olacağına inanmayan insanlar vardır.
Unutma ki Sen Olduğun İçin Yaşam Vardır, Sen Yoksan Yaşam da Yoktur....bende mutlulugu seçiyorum sevgiyle kalın...

Mutluluğu paylaştıkça , mutluluğum daha da çoğalıyor :)
Mutluyum :)

mutluyum -mutlusun-mutlu

kendini iyi hissetmenin en kolay yolu başka birine güzel bir duygu yaşatabilmektir.
unutmayın ki ilişkilerine önem veren insanlar dolu ve mutlu bir hayat inşa
ederler

kendini iyi hissetmenin en kolay yolu başka birine güzel bir duygu yaşatabilmektir.
ederler
insanların mutsuz olmasınn sebebi; ilişkileri sağlıklı olmadığı için veya bencillikten dolayı diyebilir miyiz?

mutluluk için dedilerki: Sen farkında olmadan bir şekilde hep çözümler ürettin sorunlarına, gerçek bir sorun çözücüsün aslında, şimdi bunu farkındalığa dönüştürme zamanı geldi. Şunu asla unutma: Kendini üzmeyi başarabilen bir insan, kendini mutlu etmeyi de başarabilir. Aslında mutsuz insan yoktur, sadece mutlu olacağına inanmayan insanlar vardır.
Unutma ki Sen Olduğun İçin Yaşam Vardır, Sen Yoksan Yaşam da Yoktur....bende mutlulugu seçiyorum sevgiyle kalın...
10 numara sözmüş:)

insanların mutsuz olmasınn sebebi; ilişkileri sağlıklı olmadığı için veya bencillikten dolayı diyebilir miyiz?
insan bi hata yaptığı zaman kendini ve insanları suçluyo içine kapanıyo ve hiç bişeyden memnun olmaz hale geliyo ben bu yüzden mutsuzdum bir zamanlar ama artık iyim çok şükür yani artık kafama tokadan başka bişi takmıyorum

mutlulukta mutsuzlukta bir seçimdir.sen ne yaşamak istersen onu seçersin..duygular virüs gibidir mutlulukta mutsuzlukta bulaşıcıdır.hep sevgiyle mutlu kalıny789

mutluluğu seçiyorum.....

ederler

Bende şuan şimdi birine güzel duygular yaşatmak istiyorum :) daha da mutlu olmak için :)

mutluluk5vw.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri