Mustang'in Rüzgarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mustang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Yıllar,yıllar ne çabuk geçip gidiyorsunuz.Kendime şöyle bir bakıyorumda ne çok şeyi tüketip neçok şeyi biriktirmişim.İyisiyle kötüsüyle yaşadığım herşey için Allaha şükürler olsun.Ben hayatım boyunca yaptığımçekimlere bakıyorumda mesela benim saçlarım çok düzdü her ne yaparsam yapayım bir türlü güzel bulelerim olmamıştı.Ama çocuklarımın saçları dalgalı ,onlarda düz istiyorlar.Bu siteye yazı yazmaya başladıktan sonra şunu fark ettim ki konuşuken daha etki iken yazarken daha az etkili ola biliyorum.Herhalde nedeni benim uzun süredir bir kaç kelimenin dışında yazı yazmamamdı.Kuranda önce oku sonrada yaz emri gelmişti.Hem okuyup hemde yazmalıyız.Buraya yazdıkça kendimi dahaiyi hissetmemin yanında dahaiyi ifadeede bileceğimi sanıyorum.Ben bilgisayarı yeni kullanmaya başladım yazmakta biraz zorlansamda sizin gibi dostlar buldugum için çok mutluyum.İyiki varsınız sizi seviyorum .Shamanic'e hayranım herkese her konuda bilgi verip destek oluyor Allah gücünü artırsın iyikivarsın. kiss3

mustang'cığım sana öyle geliyor..yazıların çok etkileyici..birazda bakışa bağlı diye düşünüyorum, yani okuduğundan alman gerkeni almak için okuyorsan bir hazine değerinde, ama sadece okumak için okuyorsan teneke değerinde..yazdıklarınla bana kattığın hazineler için teşekkür ederim..sen değerli bir insansın senden'de ancak zenginlikler doğar, saygılı sevgiler

mustang cim ben seni öncelikle değerli bir anne olarak tanıdım kızın vesilesi ile..

ama katılımların arttıkça görüyorum ki güzel kızının seni tanıtmasından çok daha değerli ve özelsin...

kendi güzel bilgi hazineni bizlere en doğal halinle bu kadar harika bir şekilde yansıttığın için ve yanımızda olduğun için sana..
seni bizimle buluşturan güzel kızına sonsuz teşekkürler...

atları sevdiğinin tüyosunu almıştık daha önce.. bu güzel resimler senin için... sevgiler..

im001.jpg
tekboynuzay800x600.jpg

240px-DomenichinounicornPalFarnese.jpg
sulugunler_01__hr_unicorn16.jpg

Ah canım nekadar güzel atlar böyle... Benim için atlar gerçekten özel hayvanlardır. Özgürlüğünü yaşadığı zaman sınırsız.Bağlandığı zamanda sonuna kadar bağlıdırlar.Kendimi bir mustang'e benzetirim içimde sınırsız dışarda kuralara uyan.Sahiplenen sadık ve koruyucu.Ben ara sıra saçlarımı savurarak dolaşmayı severim.Benim için söylemiş olduğunuz
güzel sözlere teşekür ederim.Benim de buradaki arkadaşlardan çok güzel şeyler öğerenmemen küçüğünden en büyüğüne sizlerle yaptığım bilgi alış verişi ayrıca buranın kaliteli oluşu kendimi rahat hissetmeme neden oluyor.İyiki varsınız . kiss3

Sevgili günlük ,seninle olan hikayemizi şöyle yeniden bir okudum.İçimde ne varsa sana dökmüşüm.Acı tatlı herşeyi tabi ençokta annemi.Kızımla sevinişim ,yeni dostlarımla tanışmam hepsi çok güzeldi.Shamanic,hayal, hülya ,üçgömlek,siyah hepiniz iyiki varsınız.Sitede geziler yapıyorum,bilmedğim konulaı okuyorum.Bu aralar Ankara'da kar var.Ankara kara doydu uzun zamandır kışlar soğuk ama yağışsız geçiyordu.Bu seneki susuz yazdan sonra herkes yağsın diye dua ettik.Kızımla kar yağarken çaylarımızı ,kahvelerimizi alıp iyi keyif yaptık.Çocuklarım yanımda iken onlarla uzun sohbetler yapmak onları doya doya yaşamak istiyorum.Henüz aynı evde yaşarken birlikte yaşıyacağımız zamanın nekadar değerli olduğunu bilerek onları doya doya seviyorum.Hayatın bana verdiği en değerli hediyeleri,Gamze zaten en güzel sevgililer günü hediyem oldu.Ben hayatı ve sizleri çok seviyorum.İyki varsınız. kiss3

günlüklerimizi okumak iyi oluyor..bazen anlık, veya çok uzun sürmeyen karışıklıklarım olmuş. bazen karışıklıklarım daha uzun sürmüş.o anda ne yaptığıma tekrar bakmak..şimdi olsaydı neler yapardım demek..ve artık bir konuya açıklık getirmek için bir çok çözüm üretebildiğimi görmek derin bir huzur veriyor bana..günlüklerimiz bizim içselliğimizin dışarı açılan penceresi diye düşünüyorum..veya içimizde biriken zehiri akıttığımız dert kuyuları..inşallah yakında o kuyulardan güzellikler çekeceğiz..hatta güzellikleri çekmeye başladık bile ..saygılı sevgiler

Günaydın
Bugün daha iyi bir gün kendimdeki değişimi ilk defa dün kabul ettim. Dün annem anjiyo oldu. Çok heyecanlıydı korkuyordu ilk defa bir iki yetişkin olarak yanyana oturuyorduk o çocukluğumda dizlerimi titreten kadın değildi ne kadar minyon ne kadar ufak tefekti içimde ne korku vardı ne öfke yaşamın üstüne gitmiş herşeye rağmen dedimdedikliğiyle kendi isteklerini yerine getirmişti... Annemle ben yanyana ama ben çocuk değilim içimde ne acı var ne öfke sadece ilgi isteyen bir insan korkularının yatışmasını bekleyen...
Koridorda ablamla birlikte bekledik benimle konuşmuyor hala içinde üstünlüğünü göstermek isteyen bir yan içimde ne öfke var nede birikmiş haksızlıklar ben büyümüşüm ben annemin annesi ablamın ablası....
Gerektikçe konuştum onunla içimde öfke yok... Ben büyümüşüm yanımda çocuk annem ilgi ve şefkat isteyen...
Yanımda eşim daha düne kadar kaybetmekten korkmadığım herzaman yanımda herzaman az konuşan çok destekleyen halimdeki prens olmayan her daim vefalı... Dün ben hayattaki yerimi kabul ettim... Hayalimde çok okuyan entellektüel herşeyi bilen bir eş vardı yanımda taşımak istediğim ama dün kabul ettim yanımda taşıdığım yada beni taşıyan insan çok daha değerliydi dün ben hayattaki yerimi üstlendiğim görevi doldurduğum boşluğu kabul ettim...
Sevgili mustang bunları senin günlüğünde hayalayaz'ın her daim yanımda hissettiğim güzelliğinde burada paylaşmak istedim. İyi bir gün dileğiyle...

siyahım seni kutlarım. işte bu, dedim yazdıklarını okuyunca işte bu kadar...bu bakış açısı dahada gelişecek...değiştiremediklerimizi, belki güle oynaya değil, ama isyan etmeden kabullenmek...kendimizi kabullenmek..belki hayalimizdeki değil, ama yanıbaşımızda var olanın, güzelliğini görebilmek..tebirk ediyorum..arkadaşım içim doldu sevinçle..annene geçmiş olsun..tez saatte iyileşir..ne kadar doğru bilmiyorum..ama anjiyo olanların kişilik değiştirdiğini söylüyorlar..istermisin anacığınla yaşayamadığın o, güzellikleri bundan sonra yaşayasın..inşallaaaaah..eğer öyle bir şey olursa hemen yaz, ihtiyacı olsun olmasın, hiç önemli değil, valla ben benimkide sokarım anjiyoya. kiss3
saygılı sevgiler

,teşekkürler inşallah yaralarımızı kanatmaktansan sarmaktan yanayım. Değişsin yada değişmesin Allah selamet versin... Benim için zor olan kendimi kabul etmekti... Kendime yanlızlığıma sızlanmaktı... Dışlanmanın acısıydı... İlk defa gördümkü onlarda çok mutlu değilller... Almak üzerine kurmuşlar yaşantılarını hep almak vermek hep kıyas hep yarış sadece kalan ömrümü daha kaliteli yaşamak istiyorum... Benden de sizlere saygılı sevgiler iyiki burdasınız.

Dün bilgisayarın başına hiç geçmedim.Kızkardeşimin kursuna gittik,ögle tatilinde yemeğe çıktık .Kardeşimle ve kızımla annemden gizli çok güzel vakit geçirdik.Annemden gizli çünki hemen bana gelmiyorsun bak nerelerde geziyorsun diyecek.Kardeşimle söylememeye karar verdik.Artık ikimizin birbirimizle iletişimimiz okadar azaldıki ne konuşacağımızı şaşırıyoruz nekadar acı.Hayatımızdaki sayılı günleri kısır çekişmelerle geçiriyoruz.Artık keşke demediğimi fark ettim, günlüğümle paylaştıkça ona eskisi gibi kızgın, kırgın olmadığımı fark ediyorum.Sadece insanların hayatlarına neler yaptıklarına hayret ediyorum.Hekesi bir tarafa bırakalım ben kendi kendimin efendisi olarak kendime emirler veriyorum .Dizim bir bebek kadar esnek çelik kadar sağlam olacaksın diye kendime hükmediyorum başarılı oluyorum.Kendimi seviyorum ve ben değerliyim.Dah evvelsi gün günlükleri gezeken siyah'cığımseni düşünmüştüm siyah epeydir yok diye duygularını benimle paylaştığın için teşekür ederim.Öncelikle annene geçmiş olsun.Ayrıca sanada geçmiş olsun geçmişin seni incitmesinden kurtuluyorsun .İnsanları olduğu gibi kabul edip onlara farklı roller vermemeyi öğreniyorsun.Hayatımızı bu yaştan sonra bizim şekillendireceğimizi unutma hayattan iyi çekimler yap.Geçmişini unutma ama geçmişede takılıp kalma.Sana bu söylediklerimi benim kendi kendime uygulaya bilmem inanki çok vaktimi aldı.Daha önce bana yol gösteren hiç kimse olmadı .Ben bir çok şeyi her zaman olduğu gibi deneme yanılma yöntemi ile kendim öğrendim.Şimdi buraya yazmaya başladığımdan beri sizlerinde benimle benzer sorunlar yaşadığınızı gördükçe yaşadıklarınızı birlikte paylaştıkça insan yalnız olmadığını görüp kendinince çözümler ürete biliyor ve kendini suçlamaktan kurtuluyor.İnşallah hayat sana bundan sonra iyilikler güzelikler mutluluklar gönderir.İyiki varsınız sizleri seviyorum hepimize iyi günler diliyorum. kiss3

Bende sizleri ve burda olmayı seviyorum hiçbirinizi fiziksel olarak tanımıyorum ama o kadar çok şey paylaştıkki... Dün benim doğum günümdü (kendime acıma günüm) yani geçen senede dahil öyle geçirdim her doğum günümde içimdeki yara biraz daha derinleşirdi. O kadar çok odaklanmıştımki annemle yaşadığım geri çevrilişlere bir hafta önce ablamın doğum gününü kutlar benimkini es geçer yada mutlaka bir ayrım yapar yada canımı acıtacak bir şeyler yapardı benim canımda zaten hazır acımaya tetikte acıyı kapmak için ama dünü öğle yaşamadım arkadaşlarım eşim çocuklarım bana çok güzel bir gün ve neredeyse iyiki doğmuşum dedirtecek bir gün hediye ettiler... Son oniki yılımı anne ve abla sevgisine odaklanarak geçirmişim benim beklentim artıkça onlarım kabalıkları artmış sanki aklımda başka hiçbirşey yok sadece onları düşünmüşüm o kadar çok şeyi ihmal etmişimki sanırım kendime ve hayata çevreme hiçbirşey katmamışım ölü gibi ruh gibi tam oniki yıl. Demektir ki hayata hiç inanmamışım bu süre içinde . Kabuğumu her geçen gün dahada kalınlaştırmışım bu zıhtan sızabilmek ancak çok inatçı insanların israrı ile olmuş bu gün buradayım mutluyum iyi varım inşallah... Kızım Su senin çocuğun olduğum için çok mutluyum yazmış.... İnşallah her geçen gün hayatla dahada barışır kendime ve çevreme yararlı olurum... Sevgiler

mustang cığım
belkide farkında olmadan,birbirmize rehberlik ediyoruz, hayata dair başarıları okudukça..aynaya bakıyorum..bazen bir günlüğe yazılmış mesajı okurken, benimde pek başarılı olmadığım, fakat başka şeylere odaklandığım için, gözardı ettiğim eksik yönümü farkediyorum..en güzeli artık kendime salak demeden kabulleniyorum durumu..ve değişimi o yönde' de sürdürüyorum..öğrenmenin yaşı yok..dün geçti, yarın henüz gelmedi..şimdi, bu an çok önemli diyorum ikinizide kocamaaaan öpüyorum.. kiss3 siyahım sana ekstradan bir öpücük daha..sen bu yıl gerçekten doğdun..küllerinden var oldun..iyiki doğdun anka kuşum..iyiki varsın..vazgeçmediğin için..burada olduğun için saygılı sevgiler kiss3

İyiki doğdun Siyah .Bunu burada benimle paylaşman gerçekten çok hoştu.İnşallah bu sene gerçekten iyiki doğarsın .İçindeki yüklerden kurtulup gerçek seni yaşarsın.Hayat kimse için feda edilecek kadar uzun vede
değersiz değil .Önce ben demeyi öğrenmek gerekiyor.Ben bu gün eft ile ilgili bölümü okudum ,çok tutum tam
bana göre sanada okumanı tavsiye ediyorum.Ben denemeye başlıyorum en kısa zamanda da kitabını alıp okuyacağım.Hayata kendi gözlerimizle baka bilmek dileği ile iyiki doğdun SİYAH İYİKİ DOĞDUN SİYAH kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

İki gündür eft ile ilgili araştıma yapıyorum.Mürüvvet Muratın kitabını aldım okuyorum .İnşallah banada faydası olur.intrnete gezerken çeşitli şeylerle karşılaştım ilginçti .internet hayatıma girdiğinden beri çok şey öğrendim bir çok konu hakkında araştırma yaptım .Defterime yazılar yazdım siteye yazılarım oldu.En önemlisi günlük tutmam oldu daha öncede denemiştim ama sabah kalktım kahvaltı yaptım falan filan günlük rutinleri yazdığım için vazgeçmiştim.İnsanın içini dökmesi geri dönüp tekrar bakması kendisi ileyüzleşmek gibi oluyor.Secret kitabındaki sorunların üstünü örtmek sorun olan hiç birşeyi bazen sorun olmaktan çıkarmıyor.Ancak secret'la birlikte eft ,nlp gibi tekniklerde uygulanmalı.Sorunları çözüp olumlamalarla hayatımızı en iyi şekilde yaşamaya çalışmalıyız.Yaşam kalitesi çok önemli bir konu eniyi engüzeli yaşama şansımızı neden kulanmayalım.Bizim nesil çok karambole geldik diye düşünüyorum .Ben çocuklarımı bile planlayarak yapmadım.Halbuki insan hayatı nekadar önemli .Hayat anne karnında başlıyor.Anne nekadar bilinçli ise çocuğa verebilceğinin ne olduğunu bilerek onu karnında eğitmeye başlıyor.Doğduktan sonra yapılan her hareketimiz onun ilerki hayatına çok büyük etkileri oluyor.Yapılan yanlışların derin izleri oluyor.Yaşama kaliteli bireyler hazırlamak için hazırolmadan dünyaya çocuk getirmemeliyiz.Önce kendimizi sonrada çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz.Anne babalar lütfen kendiniz ve aile içi hayatınız hazır olmadan sırf ben istiyorum oldu diyerek çocuk doğurmayın.Evlilik hayatınızdaki sorunlarınızın kurtarıcısı olarak çocuk yapmayın hiç bir çocuk biten bir evliliği kurtaramaz sadece erteler.Hayat daima insana tecrübeler yaşatır ,yaşanmışlardan ders alabilmek ve ugulaya bilmekinsan için bir kolaylıktır.Ama hep yaptığımız şey kendi tecrübelerimiziedinmektir.Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler ya.Kafam çok dolu ,bu gün anneme gitim geldikten sonra eft yaptım .Bakın fadası olduki ancak aklıma geldi.Deneyelim bakalım ne olcak?

mustang cığım eft yi yaptıktan sonra sedona yöntemi ve deep peat'ı da yap çok faydası oluyor..

Merhaba ,insanın kendi için birşeyler yapması ne kadar zormuş .Geçmişte beni üzen olayları hatırlamaya çalışıyorum.Üstlerini öyle kalın örtülerle kapatmışımki sorun çok derinlere kaçmış.Of 44 yılın birikimi benim
ev çok toz duman .İşe en kronik olandan başlıyorum .Annemden bakalım ne yapacağız,sonra eşim ve
diğerleri.Hayal'ciğim denememi önerdiğin metotları bende duydum ama önce eft alamaya çalışıyorum .Hepsinimi bir arada uygulamam gerkli.Bu konu hakkında bilgin varmı.Bu gün kendime kol ve diz ağrılarım için eft yaptım çok iyi geldi.Ayrıca
listeleme yaptım hangi konularda uygulamalıyım diye of neçok şey varmış. yrl78

mustangcığım işin doğrusu ben eft de pek bir netice alamadım, daha sonra sağolsun keops taaa afyonlardan gelip bize deap peat ve sedona için karma bir seminer verdi..ben sedonadan' da değil ama deap peattan daha kolay netice alabiliyorum..deep peat eft nin daha kolay olanı, bana göre..ben öyle günler süren çalışmalarda pek istikrar sağlayamıyorum..istersen notları sana gönderebilirim veya daha geniş bilgi istiyorsan kitapları var piyasada..keops bize bu yöntemlerin hepsini kokteyl edebileceğimizi öğretti..ama ben ayda yılda bir olsada rakıyıda sek içerim..bu çalışmalarında her birini tek tek uygularım..kişi kendisine yararlı olanı bulup yapıyor bir şekilde, sana kolay gelsin..çalıştıkça altta yatan nedenler ve hatırlamadıkların bir bir ortaya çıkar kendiliğinden..hiç merak etme..bazen ay ben bunamı kırılmışım dediğimiz bir kahkaha attığımız o kadar çok olay varki..hatırladıklarının seni daima güldürmesi dileğiyle saygılı sevgiler..

Benimde kafam karıştı hangisine önce yapsam ,hangisini nasıl komut vererek söylesemdiye .Sendeki notlarını gönderirsen sevinirim.Nekadar çok kaynak olursa içinden kendine uygun olanı seçiyorsun.Hayatımda hep çok seçnekli olan şeyleri sevdim dayatmlardan hoşlanmam.Bu yöntemleri çocuklarım küçükken öğrenmiş olsaydım onların birçok korku veendişelerini yok ederdim.İnsan içinde biriktirdikçe daha sonra gülse bile o an içi acıyor.Küçük şeyler kocaman buz dağları oluyor.İyiki varsınız bir konuyu araştırırken hep takıldığım yerdebazen bıraktığımda olmuştur ama bu sitede sizlerle paylaşınca kaldığım yerden devam diye bilmek güzel bir duygu. smiliyface

hemen gönderiyorum..ama detaylı bilgiler yinede kitaplarda..biz seminerde uygulayarak öğrendiğimiz için bu kadarı bize yetti..umarım ihtiyacını görür..

Merhaba günlük ,hayatımda farklı bir dönemi yaşamaya başladım .Kendimi keşfe başladım,şimdiye kadar yaşamam gerektiği için yaşamışım ama şimdi farkında olarak yaşamayı seçiyorum.Kendimi seviyorum ve önemli buluyorum.Yıllarca birşeye üzülünce hep boğazıma bir yumru otururdu , korktuğumda ,heyecanlandığımda da oluyordu.Bu soğuk algınlığındaki gibi kolay geçmezdi .Hani boğazına inmek varya işte öğle.Bir gün Gamze çikolata yerken kağıdı boğazına takılmıştı az daha boğuluyordu çok zor çıkardık.O günden sonra yaşadığım olaylardan en çok boğazımetkilendi.Ben çocukken de bir şeye tepkimi veremezsem boğazım ağrırdı.Benim hassasnoktam boğazım. Eft yaparken şunu fark ettim ,benim hayatım boyunca hastalıklarımın geçtiği bölge boğazımolmuş.Sorunlrın üstüne gitikçe ağzımdan boğazıma kadar yara oldu ama pes etmek yok.EFT benim kol ve diz ağrılarıma çok iyi geldi.İki gündür uyguluyorum ağrılarım %50 azaldı.İnsanın bütün mucizeleri kendinde yeterki farkında olmak ve ne yapacağını bilmek gerek. kiss3

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri