Morliçe :) Tropikal_k

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yelda_k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin için çok sevindim :) tüm güzellikler seninle olsun

Hayırlı uğurlu olsun ... Hayatınızda güzelliklerin olması dileğiyle ;)

günlüğüm merhaaba .

büyük kararlar almak üzereyim nasıl olacak .şans benimlemi olacak bişlmiyorumm.
bilemiyorumm.emin olmak istiyorum yadaa .
artk sona yaklaştım .yeni bir şehir yeni bir ortam yeni bir hastaneye cesaret edemiyorum işte ya mutsuz olurssam ya kötu olursam falan diee tedirginim.
birde kötu şeyler çekiyorumm .off meleklerrr size yazıyorum allahım dualarımı kabul etttt.
iyi insanlarla iyilerle karşılaştırr

sen güzel dualarını etmişsin. artık yapacağın tek şey hayatına girecek olan güzel insanları beklemektir :)

Yeni bir hayata adım atıyorsun ne güzel korkma bütün iyilik melekleri yanında olsun. Çok harika insanlarla tanışacağını hissediyorum. Endişelerin boşuna, olumlu şeyleri düşün. Çok mutlu olursun inşallah gittiğin yerde.

yoruldum yine haksızlık neden hepp bölee oluyor.sessizlik çöktüü üstümeee .anlayamıyorum hakkımı bile arayamıyorum malesef işte Türkiye şartları ne beklenirkiii?

yazıklar olsunn gerçek diee kabul ettiklerimize kabul edeceklerimizeeee

yoruldum yine haksızlık neden hepp bölee oluyor.sessizlik çöktüü üstümeee .anlayamıyorum hakkımı bile arayamıyorum malesef işte Türkiye şartları ne beklenirkiii?

yazıklar olsunn gerçek diee kabul ettiklerimize kabul edeceklerimizeeee

selam dostum umarim iyisindir, hersey yolundadir..
arada sitem etmekte fayda var.. ama teslimiyet sana yakismaz...

selam dostum umarim iyisindir, hersey yolundadir..
arada sitem etmekte fayda var.. ama teslimiyet sana yakismaz...

çok büyük dönüm noktasındayım ve artık kkaldıramıyorum engelleri aşmaya çalışltım aştım ama artık pes etmek üzereyimmmm :(

çok büyük dönüm noktasındayım ve artık kkaldıramıyorum engelleri aşmaya çalışltım aştım ama artık pes etmek üzereyimmmm :(

bunlar sana ait olamaz yelda K, biraz sakinles., gecici bir donem olduguna eminim, tekrar saglikli haline donecegine eminim.

umarım matri umarım öyle olurr.ama ne zaman nasıl olacak işte onu bilemiyorumm

slm günlüğüm :) yarın aylar sonra ilk defa evimde hafta sonu geçireceğim düşündükçee heyecanlanıyorum .

ha ha hi hi ho ho

evrene öyle istekte bulunacağım kii .gerçekleştiğinde iseee sevdiklerime sarılarakk pastalar keserekk eşyalarımı hazırlamaya başlayacağımm .

ve diyeceğim veda vaktii geldi diyee.

o hastaneyi istiyorumm .seçiyorum .onaylıyorum melekler postasıyla yolluyorummmmm ..

rabbim bana yardımm ettt .istediklerimin gerçekleşmesi için bana yardım ettt

her geçen gün dahada yükseliyorum .birilerinin beni farkedip makamıma makam katması ne kadar güzelll :D
gurur duyuyorum kendimle.insanları denetlemek .istanbulun en büyük en kalabalık ilçesinden sorumlu olmak güzel bir duygu.

tek sorun varr bu şehri bırakıp gidicek olmak .
vede gitmeme çok az varrr .elveda demeye hazır değilim galibaaa

slm tatlım :)

zor günler zorhayattan merhabalari

herşey yolunda mı bilmem ama şunu sölemeliyimki bir taraftan birşeyler kötü giderken birşeyler tam takır yoluna devam ediyor.galiba onları izlemek lazım.mutlu olmanın şartı bu olsa gerek .

artık yoruldum aslında ama herzanki gibi başım dik ve gülümsüyorum.

öle birşey farkettimkii ben hep insanları sevmek zorundaymışım kendimi sevdirmek zorundaymışım gibi davranıyorum bunun nedenini bilmiorum yeni farkettim araştıracağım .
herkese bi yardım havalrı herkese iyi niyet yaklaş falan artık insanlar iyi niyeti haketmiyorki neden ne için iyi davranıyorum anlamıyorum.

herkese jestler yapıorum peki evren bana bunları geri veriyormuu bence HAYIR vermiyor aksine nerde uyuz var karşıma dikiyor.

artık eşyalarımı toplayıp bu evden gitmek istiyorum.bu iş yerinden ,bu ilçeden ,bu zihniyet insanlardan kurtulmak istiyorum .
başka bir il istediğim hastanede olmak istiyorumm :)

kalıcı düzenimi kurmak istiyorum .bunları canım yanarak yada bir olay sonucu sölemiyorum aksine çok mutlu ve neşeli gunumdeyim mantıklı bir konuşma yaptım hepsi buuuu

Yeldacım günaydın , sen evrenden torpilim var kitabını okudun mu?

hayırrrrrr okumadım ablacım

slm gunluğumm :)

kırmızı kapakl bir 2012 ajanda istiyordumki hediye geldi :)

hayattan güzel enerjiler alıp çevrememö dağıtıyorum .
ama insanlar sorunlu artık bunu çok daha net biliyorum.kimseye uyum sağlamak zorunda değilim ama insanların hayatlarını kolaylaştırmayı seviyorm .kimseye zorluk çıkartmıyorumki başım ağrımasın.

kendimi çok seviyorum ailemi çok seviyorum .sevdiklerimle grur duyuyorum .
iyiki varım varlığımla kutsandığım için şükürler olsun.
para beni bulsun .herşey gü<el olsun :)

gelemedim uzun zamndır.pcmde bi günlük açtım yakında yeni bir hayata başlıyorum .yeni şehir yeni insanlar yeni sorunlar yeni mutluluklar.hakkımda hayırlısı olsun sevinç çığlıklarıyla yanına kosup anlatmak istiyorum.yazmak istiyorum hedef günlüme başardımm olduu teşşkkür ederim yazmak isitiyorum .dua edin bana :(

Sen çok azimli ve şanslı birisin Yeldacım ben öyle hissediyorum. Ufak tefek olumsuzluklarla karşılaştıysan da bir çoğunun üstesinden geldin. Yeni başlangıcın şimdiye kadar yaptıklarından da hayırlı olur inşallah.

Dualarımız seninle...

Gönlünde olan her şey hayatına gelsin Yelda...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri