Merhabalarrr =))

ay_ışığı

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben siteyi yeni keşfettim ve gerçekten böyle bir site (+içerik+ortam+...) bulunca hem şaşırdım,hem mutlu oldum.
"Selam,merhaba" faslına geçmeden =D , bu sitede emeği geçen ve tabi en başta siteyi oluşturan herkese çoo..ok teşekkür ederimm =)

Onun dıışında kişisel gelişim,psikoloji vs gibi konulara ilgim hep olmuştur ama yakından takip etmem yaklaşık 1 yıldır,bir çoğunuza göre az eminim, ama bir çok şeyi fark etmemi sağlayan bir süreçtii ve nihayetinde böyle iyi siteler,yazılar bulup daha da ilerlediğimi görünce ya da düşünce mutlu oluyorum : ) Ne öğrenirsek öğrenelim muhakkak bir yerlerde birşeyler kalıyordur , bunu anlatan çok sevdiğim bir söz var Oscar Wilde'ye ait : "Hiçbir yaşam boşuna harcanmamıştır,gelişimi durmuş olanların dışında" diye..Gerçekten öğrenmenin,gelişimin sonu,sınırı yok..

Biraz fazla uzattım sanırım :D Tekrardan katılımcı,paylaşımcı olan herkesin emeğine sağlık.. Herkesin iyi vakit geçirmesi dileğiyle..

Ynt: Merhabalarrr =))

Merhabalar... hismiley

Hoşgeldiniz aramıza... vien1

Burada güzel bir kardeşli ve sevgi ortamı var...
956k
Paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Sağlıcakla... hismiley

Merhaba.Hoşgeldin yanımıza ay_ışığı vien1
Seninde paylaşımlarınızı bekliyoruz.

vien1 ne mutlu bize...
011.gif
asıl ilginizden dolayı biz teşekkür ederiz...
hoşgeldiniz yanımıza... wave güzel paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz...sevgiler..

503-1.jpg
blissy

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

merhabalar ay_ışığı..

hoşgeldin yanımıza.. super

wellcome-gif-marius.gif

selam

Aramıza hoşgeldin.
kiss3 Seninde güzel paylaşımlarını bekliyoruz.Dilerim herşey gönlünce olur.

herkese merhabalar

vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar diliyorum tender45

hoşgeldiniz sapkal89

hayatım değişti ailesine hoşgeldin ,ayışığı,bağımlılık yapıcak emin olabilirsin art56art56

vien1

hoşgeldiniz...

güzel değişimler..

güzel paylaşımlar... hismiley hismiley

smiliyface smiliyface

meraba hoş geldin smiliyface

yaşamak istediğin bir duyguyu sadece bir kelimeye döktüğünde her an bu site ile tanışabiliyorsun 98569

aradığını bulabileceğine eminim... mlk34

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza vien1

mutlu paylaşımlar hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri