merhabalarr

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

buz_adam

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben eren ilkokul 6. sınıf öğrencisiyim buz hokeyi oynuyorum.

yeni bir hayat' ın yeğeniyim.:)

[FONT=&quot]
merhabalar buz_adam (eren cim ark5)
th_welcome.jpg

yanımıza hoşgeldin..

sevgili yeni bir hayat ın yeğeni isen bizimde yeğenimiz sayılırsın.. sevincli
senin gibi genç yetenekleri yanımızda görmek bizler için mutluluk verici..

buz hokeyi ile ilgili bildiklerini bizlerle paylaşırsan seviniriz.. super

sevgiler.
[/FONT]

Hoş geldin...
Bende hep bahsediyordum ülkemizde spora çok ilgi yok diye..
Neyse ki varmış bekliyoruz paylaşımlarını t678

hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın hür cat56 si blook

Merhaba Eren'cim actionsmile

Yanımıza hoşgeldin vien1

Aman da kimler gelmiş forumumuza:)

Hoşgeldin canısı..

Eren'ciğim, Buz hokeyinde oldukça iddialı arkadaşlar. Yaş grubunda Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu seçildi..Takım arkadaşlarıyla,ülkemizi yurtdışında temsil etmeye hazırlanıyor.

Kişisel gelişim adına bu yaşta ilgili olması da çok güzel tabii. Valla,Zeynep ablandan gayretli çıktın Eren..

Paylaşımlarını da bekliyoruz her konuda.. Kocaman öpücükler :)

merhaba eren hoşgeldin yanımıza

merhabalar...actionsmile

hoşgeldiniz yanımıza...vien1güzel paylaşımlar dileriz...thumbsanim

sevgiler...ttli3

teşekkür ederim herkesee

herkese çok teşekkür ediyorum.^-^^-^

böyle güzel bir siteye üye olduğum için bende mutluyum.
buz hokeyi hakkında bildiklerimi sizlere aktarmayı bende çok istiyorum.
çünkü buz hokeyi fazla bilinen bir spor değil.
buz üzerinde yapılan bir spor ve buz üzerinde bulunan siyah yuvarlak bir topu sopa ile hareket ettirerek rakip takımın kalesine sokmaya çalışıyorsun rakip takımın kalesine şut çekebilir çeşitli çşitli vuruşlar yapabilir sin rakiplerini geçip kaleye ulaştıktan sonra tabi.Üstelik bir takım oyunudur paslaşarak defans
orta saha forvetolarak oynanır. tavsiye ederim.
herkese bay bay
görüşmek dileğiylehappy6smileydance

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri