madness ' Alıntı:merhabalar çok sevdiğim shaminic arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum. Site çok güzel . Hep güzel şeyleri paylaşmak dileğiyle
Shamanic arkadaşınız Madness çok nazik bu arada. y789**shamanic** ' Alıntı:sevincli canım benim kimler gelmiş kimler gelmiş... ttli3 hoş geldin sefalar getirdin... ark5 biraz daha gelmesen biz sana gelcektik bi kahve içmeye de utandık yaklaşık 10000 kişi kadarız diye... hoş geldin canım tekrar... burası bağımlılık yapar dikkat et kendine.. blissy
**shamanic** ' Alıntı:nazik mi politik mi anlamadım ama ... y789
yüreği çok zengindir... kiss3
sevgi doludur... ark5
bu işten karlı çıkan benim olmam lazımdı ama neyse... ark5
ben sanal piyangodan kazanırım... girlhaha
Kalmaz olur mu Madness a bir kese altın değerinde 5000 tkl yolladim.Artik kendisine her hoşgeldin diyene bol bol dağitsin... ark5hülyaa ' Alıntı:madness hoşgeldin aramıza...duyduğuma göre de gelir gelmez herkeze para dağıtmışsın 956k
maaşallah maaşallah...çok cömertsin..bizi kendine hemende alıştırdın canımmm...banada gönderdin mi bilmiyorum..ben bilsem sana gönderirdim..şimdi sende hiç kalmamıştır..ihtiyacın olursa benden isteyebilirsin..hiç çekinme..ben nasılsa ne işe yararlar anlamadım...anlayanlar kullanırsa işe yarar hiç değilse...
tekrar hoşgeldinn...güzel katılımlarını bekliyoruz.. t678
aa34 aa34 aa34 aa34 bende yolıyımmı sanaa aa34 aa34 aa34hayatimdegisti ' Alıntı:Shamanic arkadaşınız Madness çok nazik bu arada. y789
Siteye üye olanlara 50 tkl veriliyor otomatik olarak. 10 tkl sini bana gondermis saolsun... blissy
Bende bu davranisiniza karsilik size 5000 tkl gonderiyorum... Altta kalmak olmaz hih33
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.