merhabalar ben yeni katıldım aranıza dün gece tesadüf eseri buldum bu siteyi ama

Ynt: merhabalar ben yeni katıldım aranıza dün gece tesadüf eseri buldum bu sitey

merhabalar cyber_shoot hoşgeldin yanımıza.. actionsmile

hayırdır başlığını < ama > ile bitirmişsin.. pc05
sormak istediğin bir şey mi var.. dusun

sevgiler.. hismiley

Ynt: merhabalar ben yeni katıldım aranıza dün gece tesadüf eseri buldum bu sitey

**shamanic** ' Alıntı:
merhabalar cyber_shoot hoşgeldin yanımıza.. actionsmile

hayırdır başlığını < ama > ile bitirmişsin.. pc05
sormak istediğin bir şey mi var.. dusun

sevgiler.. hismiley
ama ben cok acemiyim bir aydır daha metafizikle ilgileniyorum şimdi telkileri dün indirdim ego tatmini ile başladım dün geceden beri dinliyorum acıkcası nasıl yapıcam n yapcam bilmiyorum da

sadece kendinize zaman verin.. ttli3

siz istediniz ve bilgi akışı size doğru başladı.. onayi
zamanla bu bilgileri alıp uygulayıp istediğiniz noktaya geleceksiniz.. b456

sevgiler.. hismiley

emeklerinize saglık site cok güzel ben indirdim dinliyorum ego için ama şimdi nasıl başlıcam yada hangisine önce başlıcam bilmiyorum bügün sabahtan beri dinliyorum iyi gibiyim ama dusun nasıl başlıcam bilmiyorum bisiklet sürmeye benziyor sanki nerden başlıcamı bilmiyorum yada nasıl başlanır 98569 12389 yada böyle bişiy kafam karıştı hih33 ama ögrenmek istiyorum bagımlılıkmı yaptı site dusun bilmiyorumki ya cokmu yazdım ne cilgin897

Sizede SelamLar..

Hoşgeldiniz..

Ynt: merhabalar ben yeni katıldım aranıza dün gece tesadüf eseri buldum bu siteyi ama

y789 teşekürler iyi paylaşımlar bu site cok güzel cok sevdim abarttım biraz hatta derty hep sitedeyim ama bu müzik hep aynısını dinliyorum 10 saat artık dinlemesem bile beynimde calıyor yeahhh

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri