merhaba

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leyla19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

leyla19

New member
0
HD RANK
Katılım
8 Mart 2011
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
okb ve sosyal fobiliyim.şimdiye kadar 9 -10 farklı çeşit ilaç kullandım ama hiç birinin olunlu etkisi olmadı.ilaçlatrdan omudumu kestim.umarım bu sefer amacıma ulaşırım.bazı sorular sormak istiyorum.telkinleri gece uyurken dinlemek ve gündüz dinlemek arasında fark varmı.suçluluk ve egoyu iki hafta dinleyip etkilerini görmezssek bi,le diğer telkinleride dinlemeye geçmelimiyiz.daha sonra ekleyeceğimiz telkinleri bir kaç gün ara ilemi yoksa hep birliktemi dinlemeye başlamalıyız.ihtiyacımız olan dokuz on telkini 2 haftanın sonunda hep birlikte dinleye bilirmiyiz.günlük 16 saat dinlwmeyi düşünüyorum.etkisdini çabuk gürür müyüm.ayrıca 2 haftanın sonunda suçluluk ve egoyu çıkarmalkımıyız.rehberi okudum ama sorularıma tam cevap bulamadığım için bunları yazdım.sevgilerimle
 
Merhabalar,

Bu açıklamalar defalarca yapıldı ancak tekrar bir özet geçiyim. Rastlamadınız anladığım kadarıyla. Öncelikle telkinlerin günlük dinlenilmesi önerilen süre en fazla 8-10 saattir. Günde 16 saat dinlenilmesini önermiyoruz. Dolayısıyla hemen etki göreyim diye acele etmenize gerek yok. Telkinlerden çabuk etki görmek isteyen üyelerimiz için zaten uygunlarsa günde 8-10 saat dinleyebileceklerini söylüyoruz.

Onun dışında başlangıç telkinlerini dinledikten sonra etkilerini görmezseniz en fazla 2-3 telkin eklemenizi ve başlangıç telkinlerini sabitlemenizi öneririm. Ekleyeceğiniz telkinleri düzenli dinleme imkanınız varsa düzenli dinlemeniz daha iyi olacaktır. 9-10 telkin dinlemeniz fazla abartılı olur. O kadar kabarık bir listeyi en erken 3 aydan önce hazırlamamanızı öneririm.

Bu tür zamanlarda sabırlı olmanız daha uygun olacaktır. Her şeyi bir anda yapıyım olsun, bitsin, hemen etkisini göreyim diye düşünürseniz hepsi yarım yamalak kalır. Faydalanma sürenizi de kendi kendinize uzatmış olursunuz.

Sevgilerimle. actionsmile
 
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.son bir soru daha sormak istiyorum.telkinleri gece uyurken dinlemek ile gündüz dinlemek arasında etki açısından fark olur mu.
 
artık mp3 leri bulamıyorum.ne oldu acaba
 
tekrardan merhaba.1 sorum olacak.suçluluk ve ogo güçlendiriciyi günlük 8-10 saat dinleyenlerde mi diğer mp3leri 2 haftadan sonra atmalıdırlar.sevgler
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst