Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prof19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prof19

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Merhaba kişisel gelişim yolcuları.

Yanılmıyorsam 1995-96 yıllarında "Yaratıcı İmgeleme" adlı kitapla başladı kişisel gelişime olan ilgim. 2001 yılında NLP ile tanışana kadar kayda değer bir değişiklik yaşamadım. Burayı da bir nlp forumu sayesinde öğrendim:

http://www.nlpforumturkiye.com

Sevgi ve saygılarımla.

Ynt: Merhaba

Selam

Prof19 aramıza hoşgeldin.Bende 2000 den beri ilgileniyorum kişisel gelişimle.Değişiklik insanın içindedir.Sen istersen değişirsin ne kitap değiştirebilir seni nede site.Telkinlerin gerçekten faydası var bunu sana diyebilirim.Dinledikçe göreceksin.Burda güzel konuları paylaşıyoruz.Güzel insanlarla beraberiz.Herşey gönlünce olsun. kiss3

merhabalar... prof 19.. actionsmile

gökkuşağının renkleri gibidir forumumuz...
smiley230uy7.gif

bildiklerimizi dilimizin döndüğünce anlatıyoruz...
mutlaka senden de öğreneceğimiz güzel bilgiler vardır..

katılımlarını bekliyoruz...

sevgiler..
a51at.gif

aramıza hoşgeldin prof19 t678
ne iyi ettin gelmekle..şimdi sabırsızlıkla senin paylaşımlarını bekliyor olucam..kişisel gelişimle uzun zamandır uğraşıyorsan ,kimbilir bizlere aktaracağın ne güzel bilgiler vardır..bizlerde kendi deneyimlerimizle buradayız....safalar getirdin sitemize... smiliyface

hoşgeldin ben sitemizin asi cat56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri