merhaba

dost27

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba s456
aranıza yeni katıldım. smil56

Ynt: merhaba

Hoşgeldin dostum s456 blissy

merhaba ,

bende yeniyim sayilir bu siteyle tanisali 1,5 ay oluyor.bu tur konulari merak ettigim icin olacak bu site beni cekti ve acayip mutluyum.
oyle saatlerce koulari okuyup merakimi gideriyorum, yalniz en cok hosuma giden bolum astral seyahat. bu konuda dahacok bilgiyesahipolmak istiorum. bir de et yontemi diye bir sey okudum dun, acayip bir sey!!!

ne sana hosgeldi diyorum ve gorusmek uzere
hoscakal sevgiyle kal
fransa dan sevgiler!!

ulku cat3500

yine ben, klavyemi degistirmemin zamani geldi galiba!!

ordaki yazdigim eft yontemi idi

ulku cat3500

img0.gif
img1.gif

happy6 blissy smil56 blook k8908 gulensmiley gulensmiley gulensmiley
dbann27bsf103.jpg

hoşgeldin... alk78

hosgeldin7ue.gif

merhaba dost27 t678
aramıza hoşgeldin..her bilgi her deneyim hayatımda kullanacağım sihirli bir değnek oldu..buda senin sihirli değneğin olsun.. smil56
i18914343497369df2.gif

dostcum canımmm mucuks!hoş geldin sende aramıza ay bizim ekibi topla gel oki mi.süper buralar :) kiss3

dost 27 hoşgeldin safalar getirdin....saygılı sevgiler.......... kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri