merhaba herkeze

gecesesi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
meraba arkadaslar araniza yeni katildim bana iii gelcegine inaniyorum sitenin smiliyface

Ynt: merhaba herkeze

aramıza hoşgeldin gecesesi.. t678

saol hülya artik tek sansim bu site uy897

aramıza hoşgeldin gecesesi smiliyface

h.b duru siteniz çok güzel bide bazi mp 3 ler inse süper olcak smil56

hoşgeldin gecesesi.... actionsmile

eminim iyi gelecektir....

rehber bölümüzü iyice bir kurcala... pc05
server yenileme çalışmalarından dolayı bazı teknik sorrunlar yaşıyoruz ama atakan bey kısa sürede çözer... idea3
ara ara denemeye devam et lütfen... ark5
gelişmelrini bizlerle paylaş... 12389
takıldıklarını sor çekinmeden...

sevgiler...
sigani_bugs02-ywelcome.gif

gecesesi sanada kucak dolusu merhabalar...

hoş geldin....
17_1_12v.gif
36_1_21.gif

saol suzzy cok candan bi h.g oldu bu saol smiliyface

gecesesi ' Alıntı:
meraba arkadaslar araniza yeni katildim bana iii gelcegine inaniyorum sitenin smiliyface
hoşgeldin arkadaş!! super

hoşgeldin gecesesi hismiley
eminim faydasini goreceksin.
sevgiler kiss3

beni içten karsiladıginiz ve bu kadar ilgi gösterdiginiz için çok teşekkürler arkadaslar kiss3 kiss3

biz tanıştık ama yinede buradan hoşgeldin demek bir başka güzel...gecesesi hoşgeldin..safalar getirdin..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri