merhaba herkese...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ergi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba,
kısa bir süre önce facebook aracılığıyla bulduğum siteye üye olarak telkinlerden yararlanmak istedim.kimde ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama ben birkaç gündür dinlememe rağmen pek bir etki göremedim. b456
umarım en kısa zamanda etkisini görürüz telkinlerin... sevincli
görüşmek dileğiyle... actionsmile

Ynt: merhaba herkese...

merhabalar.. hoş geldinnn yanımıza actionsmile

bizde merak ediyoruz.. gelişmelerini bizlere aktarmaya devam edersen seviniriz.. ark5

rehber bölümümüzü incelemeyi unutma lütfen ve değişimi kabul edip kendine zaman ver.. b456

sevgiler.. hismiley

sevincli hoş geldin ben site mizin asi cat56

hoş geldin ergi...
party.gif
cheer.gif
k8908 sevincli

umarım beğenirsin sitemizi...

10gk.gif
  thumbsanim

aramıza hoşgeldin super
telkinlerin faydasını görüp bunları günlüklerinde paylaşan bir çok arkadaşımız var..istersen birde onları gözden geçir.. ttli3
sevgi ve ışıkla kal.. t678

Hoşgeldin... Değişimlerini paylaşmak dileğiyle.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri