Merhaba, bende katıldım aranıza...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akulina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşgeldin Sycorox kahvesmiley
buyur sende bir kahve al, sabah kahvesi... ttli3
kahve_r1_c13.jpg

merhabalar hoşgeldin Sycorox ... actionsmile

e sabah kahvesi bu saate kalırmı şekerim 4897

cupfutur.jpg

bittttiii dusun

Ama senin için akşam kahvesi yaptım canım 44

DUM_KAHVE.gif

Afiyet olsun kahvesmiley

yakamoz ' Alıntı:
Ama senin için akşam kahvesi yaptım canım 44

DUM_KAHVE.gif

Afiyet olsun kahvesmiley
cat3500 cat3500 teşekkür ederim resimde görünce öle canım çekti kiii anlatamam kalktım hemen yaptım kendime lakin senin elinden içmek daha bi başka ttli3

yakamoz ' Alıntı:
e sabah kahvesi bu saate kalırmı şekerim 4897

cupfutur.jpg

bittttiii dusun

Allah iyiliğini versin yakamoz... dün gece gelemmeiştim siteye.. ne güldüm sabah sabah girlhaha
tühh tuh788 ben akşam kahvesinide kaçırdım... ark5

aa34 Hay hayy Allah hepimizin iyiliğini versin shamancım. girlhaha

Ya ben en iyisi cafeye gidiyim orda kahve yapayım ark5

7714d1175605535t-johns-cafe-johns-cafe-9

Bu cafe resmide güzelmiş.Böyle bir cafe açayim diye hayali olan varsa ekleyeyim secret kategorisine alin arkadaşlar. blissy

yakamoz ' Alıntı:
aa34 Hay hayy Allah hepimizin iyiliğini versin shamancım. girlhaha

Ya ben en iyisi cafeye gidiyim orda kahve yapayım ark5

7714d1175605535t-johns-cafe-johns-cafe-9

Benim cafeyi bağışlamış olayım bari market secret a tamam da hani benim teşekkürüm atakan bey b456

su bızım kahveyı soyle daha rahat bısıler koysak puflar falan olsa sandalye tepesınde gecıyor omrumuz zaten, bır sark kosesı yapalım mesela, benım bıldıgım bır yer var oyle ne kadar rahat oluyor oturmak zaten butun gerılıyoruz ne dıyorsunuz ?

smile_pink_1.gif
yakamozcum buradanda teşekkür edeyim canım.... kahve pek iyi geldi...
smiley%20with%20flower.gif
smiley_beer2.gif
ark5
smiling%20heart.gif

smiley_spin.gif
pip7.gif

smiley_flower.gif

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri