Merhaba ben yeniyim

bryner

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selam ben bu siteyle tanışalı pek fazla olmadı ne nedri ne değildir tam olarak bilmiyorum. Ama burda yazanlara göre etkili olabileceğini düşünüyorum. Ama bu işlerin böle telkinle olabileceğine fazla ihtimal etmiyorum. Ön yargılı değilim onun için dinlemeye karar verdim. Ben son derece içine kapanık yalnız bir insanım. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Bu yüzden hep içime atıyorum. Kusura bakmayın buraya içimi döküyorum ama işte ne yapım. Hyatım iki üç öncesine kadar normaldi aslında ben normal olduğunu sanıyordum. Ama öle değilmiş sürekli içime kapanmam bir yerde patlayacaktı ve patladı. İnsanlarla iletişimim zayıf özellikle kızlarla. Biriyle konuşurken özellikle bir kızla adeta saçmalıyorum doğru dürüst konuşamıyorum. Bu yüzden çevremdeki insaların sayısı azalıyor. kendimi mutsuz hissediyorum. Ne yapmam gerekir ne etmem gerekir bir türlü bilemiyorum. Hayatım allak bullak. Adeta yaşayan bir ölüyüm. Bana yardım ederseniz sevinirim

Selam ben bu siteyle tanışalı pek fazla olmadı ne nedri ne değildir tam olarak bilmiyorum. Ama burda yazanlara göre etkili olabileceğini düşünüyorum. Ama bu işlerin böle telkinle olabileceğine fazla ihtimal etmiyorum. Ön yargılı değilim onun için dinlemeye karar verdim. Ben son derece içine kapanık yalnız bir insanım. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Bu yüzden hep içime atıyorum. Kusura bakmayın buraya içimi döküyorum ama işte ne yapım. Hyatım iki üç öncesine kadar normaldi aslında ben normal olduğunu sanıyordum. Ama öle değilmiş sürekli içime kapanmam bir yerde patlayacaktı ve patladı. İnsanlarla iletişimim zayıf özellikle kızlarla. Biriyle konuşurken özellikle bir kızla adeta saçmalıyorum doğru dürüst konuşamıyorum. Bu yüzden çevremdeki insaların sayısı azalıyor. kendimi mutsuz hissediyorum. Ne yapmam gerekir ne etmem gerekir bir türlü bilemiyorum. Hayatım allak bullak. Adeta yaşayan bir ölüyüm. Bana yardım ederseniz sevinirim
Aramıza hoşgeldin. Sende dahil diğer bazı kişlerinde insanlardan neden çekindiklerini anlayabilmiş değilim. Hayır yani o da insan sen de farkınız ne? Biraz rahat olsana. İnsanların karşısında konuşamıyorsunuz, kendinizi ifade edemiyorsunuz, onlarda kendini birşey zannedip sizi eziyorlar. Yapmayın böyle biraz güçlü olun.

Hoşgellllllllllllllllddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin. Sende dahil diğer bazı kişlerinde insanlardan neden çekindiklerini anlayabilmiş değilim. Hayır yani o da insan sen de farkınız ne? Biraz rahat olsana. İnsanların karşısında konuşamıyorsunuz, kendinizi ifade edemiyorsunuz, onlarda kendini birşey zannedip sizi eziyorlar. Yapmayın böyle biraz güçlü olun.

Wayyyy Mavişime bak yürü canım kim tutar seni 89778977

hoş geldin.. yanımzda büyük gelişmelr göstericeğine eminim... mutlu paylaşımlar diliyorm...

Arkadaşımız olmana sevindik. İçine kapanık olduğunun ve bunun için çözüm aramaya başladığına göre çözümün yarısına gelmişsin. Çünkü bunu farkederek açıkça ifade etmek bile birey için önemli bir başarı. Sıra, iletişimi öğrenmene geldi. Yazılarımın içinde iletişim konusu var. istersen "beni kimse anlamıyor"konusuna bir göz atarsan. sonra devam ederiz.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/463412-beni-kimse-anlamiyor.html

Hoşgeldin byrner bak ne güzel anlatmışsın sorununu ,demekki hiçde saçmalayan biri değilsin.Kendini istediğinde daha güzel ifade edebiliyorsun demekki.
Maviş-cadıya katılıyorum karşındakinin senden ne üstünlüğü var ???

Hoşbulduk teşekkürler. İnşallah sorunlarımı aşacağım. Buna inancım var. Dediklerinizde haklısınız aslında

hoşgeldin, arkadaşımm ::) gecikmişim ben ama canım sağolsun sevincli olsun mu?? ::)

maviş.cadıya katılıyorum.çok haklı..Ama yapamayanada lafımız yok.zaten o yüzden burada değilmiyiz?
Az kalsın unutuyodumkhkh56hoşgeldin8977
paylaştıkça azaltıyoruz yazdıkça rahatlıyoruz!!!sevinclioldu evet yeni slogan bu olsun yakıştı.bizede ancak bu yakışırdıy789
yatarken bi dilek dileyin en olması istedğiniz bişeyi mesela ve sabah doğan güneş onu size getirsinsuperxy

iyi geceler herkeseee

Kendimi çok kötü hissediyorum. Yalnız ve mutsuz ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanıp kalmışım. Dertlerimi paylaşacağım arkadaşım bile yok. Hep içime atıyorum her şeyi. Kime anlatacağımıda bilmiyorum. Onun için buraya içimi dökmek istiyorum. Bunaldım sıkıldım hayattan. Hep aynı günü yaşıyorum ve ben hep aynı benim. Ümitsizlik ii değildir biliyorum ama ümit bağlayacak bir şeyd bulamıyorum kendime. Çok yalnızım ii değilim gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. En küçük olaya bile çok kafayı çok takıyorum. Ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum. Karşımdaki insanı kendimle eş değer göremiyorum artık. Üniversite 1 de ben çok açık sözlü kendine güvenen bi insandım. Sonra ne olduysa bu hale geldim. Kendime olan güvenimi kaybettim. Hayata farklı gözlerle bakmaya başladım. İçinde bulunduğum durumdan kurtulmak için çok çabaladım. Ama yine de bu bataklıktan kurtulamadığımı farkettim. Şu kısacık ömürde hergün altın değerinde. Ama ben elimdeki altınları har vurup harman savuruyorum. Eridiğimi hissediyoru adeta. Ailem dışında beni sven çok insan olduğunu sanmıyorum şu dünyada. Herhalde herkes benim için çok iyi şeyler düşünmüyordur. Tamam hata yaptım ama hatasız kul olmaz değil mi. Kısacası çaresiz huzursuz ve mutsuzum.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Yalnız ve mutsuz ne yapacağımı bilmiyorum. İçime kapanıp kalmışım. Dertlerimi paylaşacağım arkadaşım bile yok. Hep içime atıyorum her şeyi. Kime anlatacağımıda bilmiyorum. Onun için buraya içimi dökmek istiyorum. Bunaldım sıkıldım hayattan. Hep aynı günü yaşıyorum ve ben hep aynı benim. Ümitsizlik ii değildir biliyorum ama ümit bağlayacak bir şeyd bulamıyorum kendime. Çok yalnızım ii değilim gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. En küçük olaya bile çok kafayı çok takıyorum. Ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum. Karşımdaki insanı kendimle eş değer göremiyorum artık. Üniversite 1 de ben çok açık sözlü kendine güvenen bi insandım. Sonra ne olduysa bu hale geldim. Kendime olan güvenimi kaybettim. Hayata farklı gözlerle bakmaya başladım. İçinde bulunduğum durumdan kurtulmak için çok çabaladım. Ama yine de bu bataklıktan kurtulamadığımı farkettim. Şu kısacık ömürde hergün altın değerinde. Ama ben elimdeki altınları har vurup harman savuruyorum. Eridiğimi hissediyoru adeta. Ailem dışında beni sven çok insan olduğunu sanmıyorum şu dünyada. Herhalde herkes benim için çok iyi şeyler düşünmüyordur. Tamam hata yaptım ama hatasız kul olmaz değil mi. Kısacası çaresiz huzursuz ve mutsuzum.
bu yazdığına bir daha bak istersen.
bütün cümleler olumsuz.
bunların olumlularını kurmayı dene.
"Kendimi çok iyi hissediyorum. ne yapacağımı biliyorum."
böyle düşündüğünde hiç bir sorunun kalmayacak ve insanlar seni daha da çok sevecekler.t678

selam bende yeni üye oldum. bana mp3 ler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

hahaa khkh56khkh56 şöyle alalımm khkh56

sana önerim, telkinleri dinlemeye başla biran önce ve de niye böyle oldu diyip durma, cevaplar önemli değil ki
önemli olan nasıl değişebilirim demekte
ve de olumsuz cümle asla kurma, kırk kere söyleyince oluyor çünkü ^-^

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri