meraba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

212mert

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
siteyle bu konuyu araştırmamda tanıştım bişeyler öğrenebilmek ve astral seyahat yapilmeyi umud ediyorum sizce olurmu?

Ynt: meraba

merhabalar 212mert
th_welcomeimage.gif

yanımıza hoşgeldiniz..

forum içerisinde bu konuda başarılı olan pek çok arkadaşımız var..
ilgili bölümlerde eklenmiş yazılar ve uygulamaları tekniklere genişçe yer verilmekte..

gerekli çalışmaları yaparsanız elbette olumlu sonuç alırsınız..

sevgiler..

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook

merhaba 212mert aramıza hoşgeldin vien1 gulensmiley

Merhabalar. actionsmile

Hoşgeldiniz aramıza. vien1

merhaba 212mert
yanımıza hoşgeldin.. mutlu paylaşımlar actionsmile

Merhaba 212mert; hismiley

Hoşgeldin yanımıza.. vien1

Burada umduklarını fazlasıyla bulacağına eminim..

Sevgiler... smiliyface

Selam

Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3

212mert hoşgeldin
mutlu paylaşımlar.
gelişmelerden haberdar etmeyi unutma super sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri