Melodis Happy Birth Day

Ynt: Melodis Happy Birth Day

caribbean; teşkkler dileklerin için...sende hoşgeldin...

58265387jp0.gif

mutlu yıllar MELODİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS k8908
yeni yasında hersey gönlünce olsun.

nice mutlu yıllara melodis iyiki dogdun ben bu cafcaflı resimlerden yolayamıyorum sana çünkü tam bir teknoloji cahiliyim buyüzden eski usül olarak öpücük yolluyorum kiss3 kiss3

358772c0uj3gj3.gif
sevincli az daha gecikiyordum..

yetiştim.. yetiştim.. blissy

smileydance partysmiley smileydance partysmiley

tatlımmm melodiscim..
1ai7mx6bk1xk1.gif

feuerw5dw8.gif
feuerw5dw8.gif

çooook güzel ve mutluluklarla dolu bir yeni yaş geçirmen dileklerimle..

arzuladığın her şey kolaylıkla yaşamında yer bulsun..
sevdiklerinle birlikte başarılı .. huzurlu .. bereketli günler geçirmen dileklerimle..
http://a1040.g.akamai.net/f/1040/759/1h/pic.infospace.com/webmkt.hcards/pics/pgreets/bday/skybannr.swf
nice mutlu senelere..
1151422406547bh1sp9.gif
1151422406547bh1sp9.gif
1151422406547bh1sp9.gif

sevgiler..
birthday_38.gif

http://www.lcss.net/interactive/chickee_piano.swf

FLUUUPPP! Bu site sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana.
cat3500 cat3500 cat3500 cat3500
44

ben kaçırdımmı doğum gününü, pasta yiycektim kaldımı banada bir dilim acabaaaa?
canım benim sana tolga çandardan yeryüzü aşkın yüzü isimli parçayı hediye ediyorum, güzel gönlüne ithafen
bir kuple( doğrumu yazdım acabaaa) sevgilerimi saygılarımı, gelecek güzel günlerin umudunu serdim önüne sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene, doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce

sevincli ahanda bir doğumgünü kedi mamaları nerde blook mutlu seneler canım huzur sağlık senin ve sevdiklerinle olsun cat56

sevgin, enerjin hepimizi olumlu etkiledi... fbsmile
aynı kendin gibi çok hareketli cıvıl cıvıl neşeli en güzel partilerden biri oldu...
yeni yaşında tüm güzellikler gönlünce olsun...

smiliyface

r_4c1ytnxvs2is3ci1kvuw.jpg

offf yine cevap veremedim zamanında mesajlara terli345 ama siz kusuruma bakmazsınız benim.... utananadam kiss3

selero; çok teşkkürler.. bende biri bana sesleniyor sanki diyordum.... smil56

gzeiinsanlaraq0.jpg

ceren18;canm benm öpücüğün eskisi mi olurmuş:) hem illa olcaksa eskisi makbul merak etme bitanem super çok teşkkürler...
30ibxj6.gif

shamanicccimmmm cnmmm nerde kaldın ablammm smil56 lafa bak sanki ben çok erkenciyim girlhaha saol ablam bitanecik hemşerim benim valla ağustosu iple çekiyorum ona göre kaçışın yok öpücük yağmuruna boğabilirim seni.... girlhaha
askbbirtaneme.jpg

güllerinperisi; inanmıcaksın belki ama o kadar çabuk geçti ki dün dilek dilemeyi bile unuttum smil56 şimdi diledim kabul olur mu acaba dusun wave girlhaha çok teşkkürler cnm sende hoşgeldin partime....(bu arada nick çok güzel söylemeden edemicem smiliyface.).

695b7eb2.jpg

nurhanza; ablam istediğin pasta olsun ya kaçırdığın fln yok benm sayemde 40 gün 40 gece bile sürer bu parti girlhaha çok tekkürler güzel dileklerin için... bende sana kucak dolusu çiçekler yolluyorum..sevgilerimle...

cicek-toplayan-kiz.jpg

ankaracicekyolla3268.jpg

pisimmm mamalarını ayırdık cnm merak etme sen tender45 çok teşkkürler ablam tümmm o güzel dileklerin için...
JPM004407_L.jpg

chatlak1990_kedi1.jpg
girlhaha girlhaha girlhaha

lier abim; o güzel enerji sizden bana yansıyanlar hepinizi tanıdığım için o kadar mutluyum ki inan anlatamam... kiss3 kiss3

neyse böylece geçti bitti doğum günü macerasıda yrl78 aman allhım yaşlanıyorum girlhaha yok yok daha bunu demeye bi 5 senem var heralde dusun smil56

ve umarım seneye yine burda kutlarız böyle... bende bana bir yılın getirdiklerini anlatırım ve umarım sizin o güzel dilekleriniz gibi güzel şeyler getirir ...

sizleri çoookkk seviyorum...
cat3500 (sanırım bunu yazmıştım ama olsun girlhaha)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri