çekirdek inanç telkinlerimi tek tek dinliyorum şimdi yokluk dinliyorum çok rahatlatıyor. kaygım azalıyor. huzur buluyorum
en başından beri okumuştum mehtapcım günlüğünü çok çok güzel değişimler..gerçekten muhteşemsin
harika harika harika mehtap..daha da bol bereketli gunler senin bizim hepimizin olsun
bugüm içim daralıyo yaa, la havle ve la kuvvete illa billa..
Dilersen bir dolaş gel. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Parkta dolaş. Kuaföre git. olmadı namaz kıl. Şeytan sana ekstradan şarkı söyleyecektir. Sırf namaz kılma diye)
bugün çokk kötü bir gün geçirdim. ağla2oysa son günlerde kendimi çok iyi hissediyordum çünkü telkinler sayesinde sosyal anlamda çok güzel gelişmeler yaşamıştım . ama bugün resmen dibe vurdum. dilim tutuldu sanki, kendimi o kadar çok kastım ki amirim "sen genel anestezi mi aldın bugün dedi" bad45
SIKMA CANINI CANIM DALGALANMALAR OLUCAK BUNU BİLİYORUZ, AYRICA HERŞEY BİZİ ETKİLEYEBİLİYOR, KOZMİK OLAYLAR FLN YANİ OTTAN B'KTAN ETKİLENİYORUZ. O YÜZDEN BUGÜNÜ HİÇ YAŞAMADIN SAY, MORALİN YÜKSEK YÜZÜN HEP GÜLER OLSUN. SALLA GİTSİN
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.