Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam..

TR-ance

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Herkese SeLamlar..

Uzun Bir Süreden Rengini BeLLi Ettiğim ÇaLışmam BeLirLi Testlerden Geçti Ve Şimdi SizLere Sunuyorum.. Benim Randımanımı Arttıran Bir ÇaLışma OLdu Gerçekten.. Umarım SizLerede Faydam Dokunabilir..

SevgiyLe KaLın..

Download : http://rapidshare.com/files/127929785/Matrix_Chakra.mp3.html

Not : Bu Sefer Başka KişiLer Test Edemedi Çünkü BöyLe Bir Fenomenden HaberLeri Yoktu Maalesef..​

Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam..

Tr-Ance şimdi indiricem...Çok sağol bu çalışma sayesinde daha kolay 2 nokta çalışması yapabilecekmiyiz? blissy blissy

duru79 ' Alıntı:
Tr-Ance şimdi indicem...Çok sağol bu çalışma sayesinde daha kolay 2 nokta çalışması yapabilecekmiyiz? blissy blissy

Hiçbirşey Kazanmasınız BiLe İmgeleme Gücü Ve Rahatlama Gücü Kazanacağınızı Düşünüyorum..

Ellerine sağlık Tr_ance... s456 s456
Rahatlama ve imgeleme gücü de yeter bana sapkal89
TR-ance ' Alıntı:
duru79 ' Alıntı:
Tr-Ance şimdi indicem...Çok sağol bu çalışma sayesinde daha kolay 2 nokta çalışması yapabilecekmiyiz? blissy blissy

Hiçbirşey Kazanmasınız BiLe İmgeleme Gücü Ve Rahatlama Gücü Kazanacağınızı Düşünüyorum..

Tr-ance yaptıysa mutlaka işe yarar smil56

Umarım matriks enerjisi konusunda çok yardımı olur, özellikle benim gibi iki nokta yönteminde zorlananlara..

Bu arada bunu dinlemek için özel bi dinleme şekli var mı? Yoksa sadece yöntemi uygularken bunun da kulağımızda çalması yeterli mi?

eline emeğine yüreğine sağlık smiliyface gulensmiley

ellerine sağlık TR-ance.....
faydası olacaktır büyük ihtimalle....
ama ben odaklandığım zaman betayı azaltıp alfayı yükselte biliyorum bunu hissede biliyorum.....
burada değilde matrix e hükmedin köşesinde sormak istediğim bazı şeyler vardı....
iki nokta ve diğer yöntemler hakkında......
sevgiler..........

Tr-ance emegine saglik...bende dinlemeye basladim.. yalniz benim merak ettigim.. bunu hergun dinlemekmi lazim..ne sekilde dinlersek bizim icin daha verimli olur..

Sevgiler

Su_Duru ' Alıntı:
Serenity emegine saglik...bende dinlemeye basladim.. yalniz benim merak ettigim.. bunu hergun dinlemekmi lazim..ne sekilde dinlersek bizim icin daha verimli olur..

Sevgiler

Pardon YAzmayı Unutmuşum OnLarı... Çok Özür DiLerim.. utananadam 2 Günde Bir Bunu DinLerseniz Kafidir.. BöyLe Daha Çok randıman Aldım Ben..

aaa serenity canım trance=serenity miş şimdi farkettim utananadam ben de diyorum ki içimden ya dayanamıcam matrixe hukmedin başlığına yazıcam bu serenity yeni üye galiba aynı trance in yazı karakterlerini taklit ediyor khkh56 khkh56 bak aklım sıra seni koruyucam senden aa34 aa34 ttli3 sevgiler t678

pamukk ' Alıntı:
aaa serenity canım trance=serenity miş şimdi farkettim utananadam ben de diyorum ki içimden ya dayanamıcam matrixe hukmedin başlığına yazıcam bu serenity yeni üye galiba aynı trance in yazı karakterlerini taklit ediyor khkh56 khkh56 bak aklım sıra seni koruyucam senden aa34 aa34 ttli3 sevgiler t678

Hahah.. İLahi.. y789 music45 En Azından Korunduğumu BiLmek Ayrı Bir Güven Verdi Bana Teşekkür Ederim... yrl78 sevincli

SevgiyLe KaLın...

2 günde bir yarım saat dinlesek yeterlimi

gunes ' Alıntı:
2 günde bir yarım saat dinlesek yeterlimi

Evet YeterLi OLabilir..

Ya arkadaşlar ben anlamadım 4897

kusura bakmayın biraz bana açıklarmısınız

nedir bu 2 nokta
sadanim

şimdiden teşekkürler

Serenity kimsin sen? bu çalışmaları nasıl ve neye göre yapıyorsun?...websiten varmı? çalışmalarını ne gibi testlerden geçiriyon??? bye...

alen ' Alıntı:
Serenity kimsin sen? bu çalışmaları nasıl ve neye göre yapıyorsun?...websiten varmı? çalışmalarını ne gibi testlerden geçiriyon??? bye...

Eğer Forumdaki Nicki Soruyorsan Eski Nickim TR-ance.. Bu ÇaLışmalarımı BeLirLi Üniversite Düzeyindeki Dökümanlarla Ve BeLirLi LinkLerden Yardım Alarak Yapıyorum.. ( + Kendi Yazdığım Bir YazıLımLa Yapıyorum.. ) Bir BLogum Vardı Zamanında Ama Kapattım.. ÇaLışmamı Bu Tarz Konularla Uğraşan KişiLerLe Paylaşıyorum İLk.. OnLarın YorumLarıyLa Kendi YorumLarımı BirLeştirip, Nerde Hata Yapmışsam OnLarı DüzeLtiyorum Ve SizLere İyi Bir HaLde Getiriyorum ÇaLışmayı.. ( Test Eden Kişi Sayısı 20 Kişi Ayrıca.. ) Umarım Kendimi İYi Bir ŞeKiLde Açıkladım..

SevgiLer.. sapkal89

Sevgili Tr-ance

ben önce matrix cakra ve daha sonra medi Charming calismalarini dinliyorum ve daha sonra telkinleri (ego+kendine guven+sosyalF) dinliyorum..bu sekilde dinlemem dogrumu.. siralamada kafamda soru isaretleri olustu..sanki fazla olabilirmis gibi falan...

Sevgiler ve tesekkurler

Su_Duru ' Alıntı:
Sevgili Tr-ance

ben önce matrix cakra ve daha sonra medi Charming calismalarini dinliyorum ve daha sonra telkinleri (ego+kendine guven+sosyalF) dinliyorum..bu sekilde dinlemem dogrumu.. siralamada kafamda soru isaretleri olustu..sanki fazla olabilirmis gibi falan...

Sevgiler ve tesekkurler

SeLam..

TelkinLer Konusunda Aykırı Bir Durum Söz Konusu DeğiL.. Fakat Dalga BoyLarı Biraz FazLa Kaçmış.. Bence Dalga BoyLarını GünLere BöLün Ve Her Günde Bir Dalga Boyunu Bir Kere DinLeyin.. Bir Günde 2 Tane FarkLı DinLemeniz Birşey Kazandırmaz Size.. Aksine Beyni Yorar Diye Düşünüyorum..

SevgiLer.. sapkal89

dün bu çalışmayı dinledikten sonra yaklaşık 5 dakika kadar hızlı nefes alıp vermeye başladım istemsiz kendi kendine hani tren sesi geliyor ya sanki ben trenin arkasından koşup yorulmuş gibi soluk aldım.benzer bir şey yaşayan var mı?ve bu benim çakralarımda bi sorun oldugunu gösterir mi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri