medusa ' Alıntı:bu ses kaydının içinde ne var?
ben sadece değişik frekansta sesler duyuyorum.
kırmızı rujlu kız ' Alıntı:merhabalar,
rapidshare hata veriyor. indiremedim![]()
kzmk ' Alıntı:Şimdi tam olarak rapid deki dosyada ne var ben hala onu anlamış diyilim indiripde bakamıyorum açıkcası kota sorunu yüzünden birz bilgilendirebilrmisiniz beni.
SpY.GaMe ' Alıntı:kzmk ' Alıntı:Şimdi tam olarak rapid deki dosyada ne var ben hala onu anlamış diyilim indiripde bakamıyorum açıkcası kota sorunu yüzünden birz bilgilendirebilrmisiniz beni.
ben sadece değişik frekansta sesler duyuyorum.medusa ' Alıntı:bu ses kaydının içinde ne var?
reversi ' Alıntı:alk78 çok güzel bir çalışma,bi sorum var:telkinler gibi sürekli dinlesem ne olur?çünkü beni acaip rahatlatıyor...sevgi ile kalın... hismiley
denizinci ' Alıntı:bu kaydı dinledim, 1-2 güne bir gece yatmadan dinliyorum. ilk dinlediklerimde pek bir şey farketmedim. son dinlediklerimde ellerimde hafifleme, farklı soğuk bir his geldi. ve bu kaydı dinlediğimden beri gün içinde ne düşündüysem ne konuştuysam ne gördüysem rüyama giriyor. daha doğrusu rüyadan uyanınca, dün bununla ilgili şunu gördüm veya konuştum ya da aklıma geldi diyorum. eskiden gün içindeki olayların rüyama girmesi nadirdir. şimdi her an içindeler. normal mi? bilgisi olan var mı?
kzmk ' Alıntı:Evet bnde dinlerken çakralarımda kalp çakram özellikle 3. gözümde olduğu gibi farklı bir his oluşuyo ama bunu hergün dinliyerek kendimi alıştırmış olmazmıyız kendiminz imgeleme ile açmamız doğru olmazmı sanki bişeye bağımlı gibi geliyo bana o yüzdende pek dinlemiyrmkonunun bu açısı hakkında yorum yapabilrmisinz ?*
denizinci ' Alıntı:sevgili serenity,
bu çalışmanı mp3e yüklemiştim telkinlerle beraber. telkinler sırayla çalarken bu çalışma da arada olduğu için geçmeden önce 10-15 saniye dinledim. uzun yolculukta arabada gidiyordum, çok kötü oldum. mide bulantısı, baş dönmesi vs. oldu bende. şimdi ne zaman bunu dinliyeyim desem cesaret edemiyorum. ne tavsiye edersiniz?
SerenaY. ' Alıntı:bunları sadece dinleyecek miyiz yada dinlerken bişey yapacak mıyız anlayamadım bir aydınlatırsanız..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.