- Reaksiyon puanı
- 0
Bugün içimde öyle büyük bir enerji hissediyorum ki bunu herkesle paylaşmak istedim. Telkinleri dinlemeye başlayalı neredeyse 1 ay oluyor. Amacım konuşma problemime yönelik bir çözüm bulmaktı. Ama bundan çok öte sonuçlar elde ettim. Kendime daha çok güveniyorum, daha mutluyum, olumsuzluklar karşısında daha sağlam duruyorum ve daha çabuk toparlanıyorum. Çevreme neşe saçıyorum. Zihnim, düşüncelerim daha berrak. Hayata yeniden dört elle sarıldım. Daha önce görmediğim fırsatları değerlendiriyorum. Daha sağlıklı hissediyorum....ve en önemlisi kendimi daha çok seviyorum 
1 ay süresince farkettiğim bu değişimleri sizinle paylaşmak istedim. Eminim bendeki olumlu enerji bu yazıyı okuyan herkese yansıyacaktır.
Olumlu içsel konuşmalar yapmak, olumlu düşünmek ve forumdaki harika yazıları okumak telkinlerin etkisini bir kaç kat daha arttırıyor. Herkese tavsiye ederim.
Herkese kucak dolusu sevgiler...
1 ay süresince farkettiğim bu değişimleri sizinle paylaşmak istedim. Eminim bendeki olumlu enerji bu yazıyı okuyan herkese yansıyacaktır.
Olumlu içsel konuşmalar yapmak, olumlu düşünmek ve forumdaki harika yazıları okumak telkinlerin etkisini bir kaç kat daha arttırıyor. Herkese tavsiye ederim.
Herkese kucak dolusu sevgiler...