Mallory'den Haberler

MalloryKnox

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bugün içimde öyle büyük bir enerji hissediyorum ki bunu herkesle paylaşmak istedim. Telkinleri dinlemeye başlayalı neredeyse 1 ay oluyor. Amacım konuşma problemime yönelik bir çözüm bulmaktı. Ama bundan çok öte sonuçlar elde ettim. Kendime daha çok güveniyorum, daha mutluyum, olumsuzluklar karşısında daha sağlam duruyorum ve daha çabuk toparlanıyorum. Çevreme neşe saçıyorum. Zihnim, düşüncelerim daha berrak. Hayata yeniden dört elle sarıldım. Daha önce görmediğim fırsatları değerlendiriyorum. Daha sağlıklı hissediyorum....ve en önemlisi kendimi daha çok seviyorum :)

1 ay süresince farkettiğim bu değişimleri sizinle paylaşmak istedim. Eminim bendeki olumlu enerji bu yazıyı okuyan herkese yansıyacaktır.

Olumlu içsel konuşmalar yapmak, olumlu düşünmek ve forumdaki harika yazıları okumak telkinlerin etkisini bir kaç kat daha arttırıyor. Herkese tavsiye ederim.

Herkese kucak dolusu sevgiler...

Ynt: Mallory'den Haberler

smiliyface
harika değişimler bunlar. çok sevindirici.
smiliyface

merhaba,bu kadar mutlu ve enerji dolu olman harka.ve bu pozitif bakış açın bana da geçti.bir ara ben de kötü şeyler yasadım ve zannettim ki her olumsuzluk beni buluyo ayrılıklar şansızlıklar peşimi bırakmıyor.hep savunma mekanizmam açık herseye herkese tepki gösteriyordum.su an çok daha baska düşünüyorum kendi iç dünyamda bunu hallettim ama sen telkinlerden bahsediyosun işin daha kolay olmuşa benziyo açıklasana biraz....

merhabalar malloryknox hismiley
51565378ji4.gif

ne kadar güzel bir başlangıç bu tebrik ederim.. thumbsanim
askmabedi909jf7.gif

forumda hep bizlerle birliktesin.. ark5 arkanda teşkkür izleri bırakarak dolaştığını görüyordum.. pc05
ne zaman değişimlerini bizlere aktaracağını sabırsızlıkla bekliyordum.. sevincli

nihayet geldi güzel haberlerin.. blissy
26656375wt9.gif

dilerim her sayfan birbirinden mutlu haberlerle dolar..
yaşamında olmasını isdtediğin tüm hedeflerinin gerçek olması dileklerimle..

38706960jf3.gif
sevgiler.. actionsmile

whales ' Alıntı:
merhaba,bu kadar mutlu ve enerji dolu olman harka.ve bu pozitif bakış açın bana da geçti.bir ara ben de kötü şeyler yasadım ve zannettim ki her olumsuzluk beni buluyo ayrılıklar şansızlıklar peşimi bırakmıyor.hep savunma mekanizmam açık herseye herkese tepki gösteriyordum.su an çok daha baska düşünüyorum kendi iç dünyamda bunu hallettim ama sen telkinlerden bahsediyosun işin daha kolay olmuşa benziyo açıklasana biraz....

Genelde hayata olumlu bakan biriydim. Ama üst üste gelen bir kaç negatif olay beni olumlu olmaktan uzaklaştırdı. Sonra bu siteyi keşfettim ve telkinleri düzenli dinlemeye başladım. Forumdaki bilinçaltı ve çekim yasası ile ilgili yazılar bana olumlu düşünmenin önemini tekrar hatırlattı. Özel çaba harcamadım ama olumsuz düşünceleri kafamdan kovup olumluları yerleştirmeye çalıştım.

Dinlediğimiz telkinler bilinç engeline takılmadan mesajların bilinçaltına yerleşmesini sağlıyor. Bu nedenle etkilerini daha çabuk görebiliyoruz. Bir süre NLP ile de ilgilendim ama çok az. Negatif düşünceleri olumluya çevirmek için çeşitli yöntemler var. Ama bunlar bilinç engeline takılabiliyor veya sürekli pratik gerektirebiliyor. Ama telkinler normal hayata devam ederken dinlenebilir, pratik yapma gereksinimi yok (olumlu düşünmek dışında :) ). Subliminal telkinler NLP'den daha iyidir demiyorum, bunu söyleyebilecek yeterli bilgi birikimim yok. Ama telkinler ile bilinçaltındaki engelleri yokedip NLP ile inançları değiştirmek daha verimli olabilir. Aslında olumlu düşünmek de bir nevi NLP tekniği. Çünkü beyne sürekli olumlu resimler atıyorsun ve yeni bir inanç oluşuyor.

**shamanic** ' Alıntı:
merhabalar malloryknox hismiley
51565378ji4.gif

ne kadar güzel bir başlangıç bu tebrik ederim.. thumbsanim
askmabedi909jf7.gif

forumda hep bizlerle birliktesin.. ark5 arkanda teşkkür izleri bırakarak dolaştığını görüyordum.. pc05
ne zaman değişimlerini bizlere aktaracağını sabırsızlıkla bekliyordum.. sevincli

nihayet geldi güzel haberlerin.. blissy
26656375wt9.gif

dilerim her sayfan birbirinden mutlu haberlerle dolar..
yaşamında olmasını isdtediğin tüm hedeflerinin gerçek olması dileklerimle..

38706960jf3.gif
sevgiler.. actionsmile

İyi dileklerin için teşekkürler shamanic. Günlük yazmak istedim ama ne yazacağımı bilemedim, kendi akışına bıraktım. Bu aralar bir enerji patlaması yaşıyorum, artık zamanı geldi dedim kendi kendime :) Bu enerjiyi buraya yansıtmanın herkes için iyi olacağını, bu şekilde forum üyelerine kendini geliştirme konusunda ufak da olsa yardımım dokunabilir diye düşündüm. Çünkü atılan her küçük adım insana cesaret verir.

Sevgiler...

ttli3 o zaman ben kendime boşuna yüklenmişim keşke bu yöntemi deneseydim daha çabuk atlatabilirmişim.hersey beyinde biter mantığıyla hareket ettim.biten ilişkimi unutmaya çalıştım işime verdim kendimi spora werdim tüm wktimi ve hırs yaptım :))sonuçta bişeyleri halledyosun ama yüzeysel olmasından korkuyorum tamamen sil baştan yapmak istiyorum.hani bazen mantığı bilirsin ama duygulara yenik düşersin ya o en fena olanıdır.her zaman tanık olmadığım durumlardan biriydi.o günleri br daha kesinlikle yasamak istemem.ama bazen bizlerde acı yasamya bunu uzatmaya meğilliyiz .çok karışık ve işin içinden çıkamadım bir durum.

whales ' Alıntı:
ttli3 o zaman ben kendime boşuna yüklenmişim keşke bu yöntemi deneseydim daha çabuk atlatabilirmişim.hersey beyinde biter mantığıyla hareket ettim.biten ilişkimi unutmaya çalıştım işime verdim kendimi spora werdim tüm wktimi ve hırs yaptım :))sonuçta bişeyleri halledyosun ama yüzeysel olmasından korkuyorum tamamen sil baştan yapmak istiyorum.hani bazen mantığı bilirsin ama duygulara yenik düşersin ya o en fena olanıdır.her zaman tanık olmadığım durumlardan biriydi.o günleri br daha kesinlikle yasamak istemem.ama bazen bizlerde acı yasamya bunu uzatmaya meğilliyiz .çok karışık ve işin içinden çıkamadım bir durum.

Önemli olan atlatmış olman 25889 Sadece olumlu düşün, sonuca odaklan :) Biten bir ilişkinin ardından kendini toparlama sürecinin kolay olmadığını biliyorum. Herşeyi zamana bırak ve hayatın karşına çıkardığı güzelliklere odaklan. Eminim çok mutlu olacağın birisi çıkacaktır karşına. blissy

Yaşadığın şeyleri tekrar yaşamaktan korkma. Başına gelenleri bir tecrübe olarak gör, aslında şimdiki karakterinde ve bakış açında bu olayların etkisi var. Bu konu hakkında beyne olumlu resimler atman gerekiyor. Yaşadığın şeyler ile iligili ne kadar olumsuz bağlamlar yaparsan sorun, içinde o kadar büyür. Yaşadığın sürecin olumlu taraflarını düşünmeye çalış. Kendimi işime ve spora verdim demişsin. Ne güzel, hem sağlıklı bir vücuda sahip oldun hem de işinde daha iyi bir konuma gelmişsindir :)

Sevgiler...

Merhaba MalloryKnox.
Günlüğün hayırlı olsun.

Birbirinden güzel haberlerinle süslersin dilerim sayfalarını.
Sevgiler.

whales öncelikle günlüğün hayırlı olsun hoşgeldin aramıza ttli3
canım herkesin hayatında mutlak yaşadığı bir durum bu mantık ne kadar olmaz dersede kalbimize yenik düşüyoruz.ama bu yaşananlar her zaman bize ders olup önümüzü aydınlatır.o yüzden yaşanılan hiçbirşeye bu neden benim başıma geldi ki dememek lazımmış bende yeni yeni öğreniyorum.karşımıza çıkan hiçbirşey tesadüf değildir herşey herkes bize birşey öğretir.geçmişi belki silemezsin ama affedebilirsin
...

kimin günlüğünden kime sesleniyorum ya iyice mutluluk sarhoşu oldum bugün ben y789
hoşgeldin MalloryKnox aramıza

vien1Günlüğün hayırlı olsun sayfaları umutla dolsun .Birşeyi söylemeden geçemeyeceğim alk78 seni kutluyorum telkinlerle birlikte olumlamalarıda hayatına sokmuşsun umarım hayatına bütün iyilikleri çekersin. alk78

Sabah biraz dalgalıydı, suçluluk telkininden olsa gerek :) Öğleden sonra nedense 2 yıldır ertelediğim bir sağlık kontrolünü hemen yaptırma dürtüsü hissettim. Şimdi düşünüyorum da neden hemen kontrole gitmem gerektiği fikri oluştuğunu anlayamıyorum. Neyse, kısa sürede oluşan panikle birlikte hemen randevu alıp kontrole gittim. Kötü bir şey çıkmasından öyle korkuyordum ki, sorulan sorulara bile düzgün cevap veremedim :) Heyecanımı anlayıp hemen muayeneye aldı doktor. Veeeee sonuç olumlu çıktı, sapasağlamım!!!!! cilgin897 Bilinçaltıma ertelediğim bu kontrolü hemen yapmamı sağladığı için teşekkürler ark5 Hafifledim sanki blissy

Çok sevindim.  alk78  Bilinçaltının bu gizemli hallerine bayılıyorum doğrusu.Gitmediğin için suçluluk duyuyordun belki de .Bak için ferahlamış,fena mı olmuş.Sağlıklı günler dilerim.Sevgiler.  smiliyface

redflowers ' Alıntı:
Çok sevindim. alk78 Bilinçaltının bu gizemli hallerine bayılıyorum doğrusu.Gitmediğin için suçluluk duyuyordun belki de .Bak için ferahlamış,fena mı olmuş.Sağlıklı günler dilerim.Sevgiler. smiliyface

teşekkürler redflowers :) Daha neler çıkacak çok merak ediyorum sevincli

Evet.Kim bilir daha ne güzel haberler alıcaksın ilerleyen günlerde.Ve paylaşıp bizide sevindiriceksin di mi?

hem ertelediklerini yapıyor olman
hemde sağlıklı sonuçlar alman..

ikiside birbirinden güzel haberler..

kutlarım.. s456
bloemenvaas1rc.gif

sevgiler..

shamanic ve redflowers teşekkür ederim sizlere. Daha bir sürü güzel haberlerim olacak inşallah :) hepsini burada tek tek anlatacağım. Sevgiler...

Bu sabah değişimlerin durduğunu düşünüyordum. Ama sonra neden sürekli daha fazlasını istiyorum ki diye kendi kendime sordum. Şu anki halimden çok memnunum, mutluyum. Hayata karşı daha sağlam durduğumu hissediyorum. Eskiden herşeye kaygıyla yaklaşırdım yada negatif yönünü görürdüm. Şimdiki bakış açım "Neden olmasın? Mutlaka bir yolu vardır." şeklinde oluyor. Daha sakin ve yapıcı bir insanım. Müthiş bir enerji patlaması yaşıyorum. Planladığım şeyleri yapmak için 24 saat bazen yetmiyor y789 Sabahları çok dinç uyanıyorum ve gün boyu süren uyuşukluk hali kalmadı. Bunlardan daha iyi ne olabilir ki!!! Bir de konuşma problemimi çözsem deymeyin keyfime. Gerçi o yolda da çok şey katettim. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve mükemmel konuşmayı hedeflemiyorum. Kimse mükemmel değil!!! Amacım daha kolay kekelemek ve kekelemekten korkmamak. Zaten gerisi kendiliğinden gelecek cilgin897

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri